Beste Pooltafel [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Pooltafel

Pooltafel BuckShot BlackMagic review

Pooltafel BuckShot Blackmagic

Ben jij op zoek naar de beste pooltafel van 2024? Zoek dan niet verder. Wij van Mutsy hebben namelijk het antwoord voor je. Na tientallen pooltafels met elkaar vergeleken te hebben in onze ultieme beste pooltafel test is namelijk gebleken dat de Pooltafel BuckShot Blackmagic de beste optie van dit moment is.

Zo beschikt de Pooltafel BuckShot Blackmagic over de beste prijs-/kwaliteitsverhouding en kan hij in twee lengte verkregen worden. Wanneer jij op zoek bent naar een professionele  pooltafel voor een scherpe prijs dan is dit zeker de beste optie voor jou. Deze pooltafel wordt ook geleverd inclusief accessoires.

Meer weten? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Vind jij het leuk om te poolen en ben je op zoek naar een pooltafel voor thuis? Dan helpen wij je graag bij het vinden van de beste optie. Poolen is ontzettend leuk om thuis met vrienden te doen of om bijvoorbeeld neer te zetten op het werk. Poolen is daarom ook erg populair waardoor er ontzettend veel verschillende pooltafels verkocht worden.

Niet alle pooltafels zijn even goed en ook niet alle pooltafels beschikken over dezelfde kwaliteit. Afhankelijk van het doeleinde waarvoor jij de pooltafel gaat gebruiken is een bepaalde optie daarom de beste. Zo zijn er goedkopere pooltafels die over een mindere kwaliteit beschikken, maar ook duurdere professionele modellen.

Om jou te helpen bij het vinden van de beste pooltafel voor bij jou thuis, hebben wij van Mutsy een volledig artikel gewijd aan de beste pooltafels van dit moment. Hierbij hebben wij tientallen modellen met elkaar vergeleken. Weten waar je op moet letten bij aanschaf en wat de beste pooltafel van 2024 is? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

8

Uur onderzoek gedaan

41

 Ervaringen gecheckt

8

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Pooltafels

Pooltafel BuckShot BlackMagic review

Beste koop pooltafel
1. Pooltafel BuckShot Blackmagic

Buffalo Pooltafel

Beste professionele pooltafel
2. Buffalo Pooltafel

BuckShot Pooltafel Atlanta

Beste opklapbare pooltafel
3. BuckShot Pooltafel Atlanta

Cougar Topaz Pooltafel

Beste pooltafel voor thuis
4. Cougar Topaz Pooltafel

Pegasi pooltafel Spider

Beste goedkope pooltafel
5. Pegasi pooltafel Spider


Top 10 Beste Pooltafels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste pooltafels! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.

Misschien ook interessant:


Waar moet je op letten bij het kopen van een pooltafel?

Wil jij een pooltafel kopen? Dan kan het verstandig zijn om met enkele criteria rekening te houden. Je wilt namelijk geen miskoop doen. Om er gemakkelijk achter te komen wat goede pooltafels zijn en wat de beste optie voor jou is, hebben wij hieronder de belangrijkste criteria uit onze test voor jou op een rijtje gezet.

Door rekening te houden met deze criteria haal jij gemakkelijk de beste optie voor jou in huis. Deze criteria zijn namelijk ook getest in de beste pooltafel volgens de consumentenbond test. Ga dus niet zomaar voor een pooltafel aanbieding, maar vergelijk meerdere modellen met elkaar.

Kwaliteit

Allereerst is de kwaliteit van een pooltafel ontzettend belangrijk om geen miskoop te doen. Afhankelijk van waar jij de pooltafel voor koopt is een bepaalde kwaliteit namelijk gewenst. Ga jij de pooltafel gebruiken voor de gezelligheid en niet op professioneel niveau? Dan kan je gemakkelijk geld besparen door een goedkoper model te kiezen met een mindere kwaliteit.

Ga jij de pooltafel echter gebruiken op professioneel niveau? Dan wil je zeker een pooltafel die beschikt over een uitstekende kwaliteit. Het kost dan vaak wel wat meer geld, maar hier ontvang je dan ook wel kwalitatief goede materialen voor die gewenst zijn bij professioneel gebruik.

Opklapbaar of niet

Een tweede criteria waar op gelet kan worden is of de pooltafel opklapbaar is of niet. Professionele pooltafels zijn namelijk vaak stevig maar kunnen niet gemakkelijk opgeklapt worden. Je moet er daarom echt de ruimte voor hebben. 

Wil jij de pooltafel op een plek gebruiken waar hij naderhand opgeborgen moet kunnen worden. Dan is het verstandig om voor een opklapbaar model te gaan. In onze top 5 vind je verschillende soorten pooltafels waaronder opklapbare modellen en vaste pooltafels.

Met of zonder stelpootjes

Als laatste kun je kijken naar de stelpootjes waarover een pooltafel wel of niet beschikt. Niet alle pooltafels hebben namelijk door hun gewicht verstelbare pootjes. Stelpootjes zijn belangrijk om de pooltafel waterpas te zetten. Een pooltafel die niet waterpas staat kan namelijk niet op de juiste manier gebruikt worden.

Het is daarom verstandig om vooraf na te gaan of de pooltafel op een waterpas ondervloer komt te staan of niet. Stelpootjes zijn vaak te verstellen tussen 0 en 5 centimeter. In onze top 5 vind je pooltafels met en zonder stelpootjes.


Wat zijn de beste pooltafels?

Welke pooltafel is het beste? Deze veel voorkomende vraag beantwoorden wij in de volgende sectie. Na tientallen pooltafels met elkaar vergeleken te hebben, weten wij namelijk precies welke pooltafel over de juiste kwaliteit beschikt en welke niet. Ook hebben wij hierbij rekening gehouden met verschillende categorie pooltafels en prijsklassen.

Hieronder vind je voor iedere pooltafel uit onze top 5 een korte product omschrijving. Ook hebben wij van ieder model voor jou de voor- en nadelen op een rijtje gezet. Je komt er zo gemakkelijk achter welke pooltafel geschikt is voor jou en welke niet. De eindbeoordeling hebben wij gebaseerd op onze beste pooltafel test en reviews van andere consumenten.

1. Pooltafel BuckShot Blackmagic

Pooltafel BuckShot BlackMagic review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Materiaal

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Wanneer je op zoek bent naar de beste pooltafel dan ben je op zoek naar de Pooltafel BuckShot Blackmagic. Deze beste koop pooltafel beschikt namelijk over meerdere voordelen. Zo kun je deze pooltafel in twee lengte verkrijgen en wordt hij geleverd inclusief handige accessoires. 

Verder heeft hij een gewicht van 115 kg en een formaat van 213 x 122 x 79 cm. Deze pooltafel is ideaal om thuis te gebruiken, maar kan ook op het werk neergezet worden voor in de pauzes. Bij aanschaf van de Pooltafel BuckShot Blackmagic wordt een ballenset, 2x keu, 1 trinagle en krijtjes meegeleverd.

Verder ontvang je bij aanschaf van de Pooltafel BuckShot Blackmagic een jaar lang garantie. De pooltafel is gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij de meegeleverde montagehandleiding. Verder heeft hij in hoogte verstelbare poten en is hij gemaakt van MDF met PVC.

Voordelen Pooltafel BuckShot Blackmagic

 • In twee lengte verkrijgbaar
 • Inclusief ballenset, keu, triangle en krijtjes
 • Gemaakt van MDF met PVC
 • Weegt 115 kilogram

Nadelen Pooltafel BuckShot Blackmagic

 • Professioneel model dus vrij prijzig

2. Buffalo Pooltafel

Buffalo Pooltafel

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Materiaal

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Wanneer je op zoek bent naar een professionele pooltafel voor een scherpe prijs dan ben je op zoek naar de Buffalo Pooltafel. Deze pooltafel is 6 feet en is gemaakt van Hustler MDF. Dit maakt deze pooltafel een uitstekende optie voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik.

Het netto gewicht van de Buffalo Pooltafel bedraagt 63 kilogram. Verder heeft de buitenkant van de Buffalo Pooltafel een afmeting van 183 x 102 x 79 cm en het speelveld een afmeting van 161 x 80 cm. Bij aanschaf van deze beste professionele pooltafel ontvang je twee 2-delige keuen, ballen, triangel, borstel en een krijt.

De handleiding die wordt meegeleverd is erg duidelijk. Verder is het belangrijk om in gedachten te houden dat deze pooltafel niet opklapbaar is. Je moet daarom wel de ruimte hebben om deze pooltafel neer te kunnen zetten. Meer weten over deze goede pooltafel? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Buffalo Pooltafel

 • Professioneel model
 • Stevig model
 • Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
 • Gemaakt van Hustler MDF

Nadelen Buffalo Pooltafel

 • Wat aan de zware kant

3. BuckShot Pooltafel Atlanta

BuckShot Pooltafel Atlanta

8.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Materiaal

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plek hebben wij de BuckShot Pooltafel Atlanta geselecteerd als beste opklapbare pooltafel. De poten van deze pooltafel kunnen namelijk gemakkelijk ingeklapt worden waardoor je deze pooltafel goed op kunt bergen. Verder kun je deze pooltafel in twee verschillende kleuren aanschaffen, namelijk blauw en groen.

De BuckShot Pooltafel Atlanta beschikt over een lengte van 6 ft. Daarnaast weegt hij slechts 50 kilogram en wordt hij geleverd inclusief handige montagehandleiding waardoor jij hem ontzettend makkelijk in elkaar zet. Andere accessoires die meegeleverd worden zijn een ballenset, 2x een keu, een triangel, krijtjes en een borstel.

Het blad is gemaakt van MDF en ook het laken is van een uitstekende kwaliteit (nylon-wol). De handleiding die wordt meegeleverd is in het Engels. Verder ontvang je bij aanschaf van de BuckShot Pooltafel Atlanta 2 jaar fabrieksgarantie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van deze pooltafel.

Voordelen BuckShot Pooltafel Atlanta

 • Goede kwaliteit
 • Beschikt over opklapbare poten
 • Inclusief duidelijke montagehandleiding
 • Lichtgewicht model

Nadelen BuckShot Pooltafel Atlanta

 • Geen professioneel model

4. Cougar Topaz Pooltafel

Cougar Topaz Pooltafel

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Materiaal

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op plaats vier hebben wij de Cougar Topaz Pooltafel geplaatst in onze top 5. Ook deze pooltafel kan namelijk in twee lengte aangeschaft worden. Verder ontvang je bij deze pooltafel net als bij de andere modellen, de benodigde accessoires. Zo ontvang je één set poolballen, houten triangel, 2 keuen, één biljartkrijt en één borstel.

De Cougar Topaz Pooltafel beschikt over een afmeting van 180 x 90 x 79cm. Verder is deze pooltafel ontzettend stabiel en beschikt hij over verstelbare poten. Hierdoor kun je de pooltafel in hoogte verstellen, maar ook waterpas zetten wanneer de ondergrond niet waterpas is.

De Cougar Topaz Pooltafel is gemaakt van MDF en heeft een PVC toplaag. Verder is hij geschikt voor 2-4 personen en alleen voor kinderen van 5 en ouder. Doordat de Cougar Topaz Pooltafel een echt professioneel model is, beschikt hij ook over een hoger gewicht. Deze pooltafel weegt namelijk 90 kilogram en is daarom wat lastiger te verplaatsen.

Voordelen Cougar Topaz Pooltafel

 • Extra stabiel
 • Beschikt over verstelbare poten
 • Professioneel model

Nadelen Cougar Topaz Pooltafel

 • Duurdere variant

5. Pegasi pooltafel Spider

Pegasi pooltafel Spider

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Materiaal

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Als laatste hebben wij de Pegasi pooltafel Spider geplaatst in onze top 5. Deze pooltafel is namelijk ook inklapbaar waardoor jij hem na gebruik ontzettend makkelijk kunt wegzetten. Verder beschikt de Pegasi pooltafel Spider over een lage prijs, maar ontvang je toch de gewenste kwaliteit.

De Pegasi pooltafel Spider is geen professioneel model. Wel is hij ideaal om thuis of op het werk neer te zetten. Bij aanschaf van deze beste goedkope pooltafel ontvang je één poolballen set, twee keuen, één triangel, één biljartkrijt en één borstel. De pooltafel is van A-kwaliteit MDF en de toplaag is gemaakt van PVC.

De afmeting van de Pegasi pooltafel Spider bedraagt 183 x 99 x 79 cm. Verder heeft hij een fraai design en is hij erg licht. Dit model weegt namelijk maar 48 kilogram waardoor jij hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Meer weten? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Pegasi pooltafel Spider

 • Ideaal voor thuis of op werk
 • Inclusief accessoires
 • Erg goedkoop

Nadelen Pegasi pooltafel Spider

 • Geen professionele pooltafel

Hoeveel soorten pooltafels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 pooltafels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de pooltafels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste pooltafels zijn  kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 15, 2024

mei 13, 2024

mei 13, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>