Beste Pop It [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Beste Pop It 

Pop It Fidget toy review

Pop It Fidget toy - Regenboog

Wel eens moeite met focussen, of zoek je soms net iets te veel afleiding? Bij moeite met focussen en het hebben van vervelende gewoontes (zoals door je haren zitten, met pennen tikken, etc) kan een Pop it toy heel erg veel helpen.

Deze Pop It Fidget toy - Regenboog is een aanrader. Of het nou voor jezelf is of voor je kind, er zit geen schaamte in af en toe wat stimulatie nodig hebben. En die stimulatie krijg je met deze Pop It Fidget toy!

De beste pop it producten hebben we bij Mutsy getest, zodat jij geen onnodige items koopt die niet werken. Met de beste pop it 2024 heb je altijd een afleiding die in je broekzak past.

Een pop it fidget toy, wat is dat eigenlijk? Fidget toys zijn bepaalde soorten speelgoed, die tevens geschikt zijn voor volwassenen. Tegenwoordig hebben mensen een veel mindere spanningsboog. Dit kan meerdere oorzaken hebben, van ADHD tot social media en nog veel meer.

Bij veel mensen met dit soort problemen helpt een fidget toy of een pop it heel erg goed. De beste pop it producten zijn er speciaal voor gemaakt om kinderen, maar ook volwassenen, een uitlaatklep te geven voor hun overtollige energie. 

Door deze overtollige energie ergens in kwijt te kunnen, blijft er meer rust in het hoofd over - en daardoor kun je dus weer optimaal concentreren op de dingen die er toe doen.

Hoe weet je dan welke pop it het meest geschikt is voor jou? Je hebt natuurlijk allerlei trekjes die weer anders inspelen op een Pop It toy. In onze top 5 beste Pop It 2024, kun je kiezen uit vijf Pop It toys, en zelf uitmaken welke het beste werkt voor jou!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Pop Its

Pop It Fidget toy review

Beste koop pop it

1.  Pop It Fidget toy - Regenboog

Beste pop it fidget toy

2. Fidget Toys Pakket

Beste pop it ever

3. EverToys Dimple Digits

Beste merk pop it

4. Fidget Toys Pakket Trexo

Beste goedkope pop it

5. Mesh and Marble - Fidget Toys

Misschien ook interessant:

Top 10 beste Pop Its

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Pop It.


Waar op letten bij het kopen van een Pop It?

Wil je de beste koop Pop It 2024 kopen? Dan zit je hier helemaal goed. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van de beste Pop It? Hoe weet je dat deze Pop It gaat werken voor jou? Dat lees je in de kopjes hieronder.

Gevoel

Het gevoel dat je krijgt bij gebruik van een Pop It is belangrijk. Het bepaalt onder andere wat voor effect de Pop It heeft op jouw frustraties en innerlijke onrust. Wil je een pop-effect, of liever een ander soort gevoel krijgen van je Pop It?

Moeilijkheid

Bij sommige Pop It producten zit er een bepaald spelletje in het concept verwikkeld. Dit zijn meestal erg simpele spelletjes met een bepaald doel, bijvoorbeeld alle knopjes op een spelbord omdraaien. Als dit doel te moeilijk is om te behalen, zal de Pop It alleen maar voor meer stress zorgen, en dat is niet de bedoeling.

Formaat

Heb je een Pop It het liefst ook nodig als je op je werk of op school bent? Voor kinderen is het gebruik van een Pop It alleen haalbaar als hij in hun broekzakken past. Daarom is een kleine Pop It het meest geschikt voor alledaags gebruik.

Afwisseling

Leuk, zo'n Pop It, maar na een paar dagen zul je vast wel eens genoeg krijgen van de hele tijd hetzelfde doen. Je kan daarom ook in onze top 5 kiezen voor een Pop It pakket, waarbij je meerdere fidget toys krijgt om af te kunnen wisselen. 


Wat is de beste Pop It van 2024? 

Wat is de beste pop it van het moment? Het is een vraag die wij vaak voorbij hebben zien komen. Speciaal daarom hebben wij een beste pop it test uitgevoerd en de beste 5 pop its in onze top 5 opgenomen. Hierbij hebben wij dezelfde criteria getoetst als de beste pop it volgens de consumentenbond.

Maar welke pop it past nou het beste bij jou? Het antwoord vind je hieronder. Wij hebben 5 pop its uit verschillende prijsklassen en categorieën geselecteerd zodat er voor iedereen de perfecte pop it tussen zit. Ook hebben wij hierbij gekeken naar reviews van andere consumenten om alleen de beste pop its in onze top 5 op te nemen. Benieuwd? Lees gauw verder!

1. Pop It Fidget toy - Regenboog

Pop It Fidget toy review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De eerste Pop It toy in onze lijst is een all-round product dat door zowel kinderen als volwassenen prima gebruikt kan worden. Bij kinderen met autisme, ADHD, angststoornissen en dergelijke, is deze Pop It Fidget toy in regenboogkleuren erg effectief gebleken.

Ook als je geen kind bent en gewoon af en toe last hebt van stress, is deze Pop It een geschikte aankoop. Je hoeft natuurlijk geen aandoening te hebben om af en toe wat energie kwijt te moeten!

Voordelen Pop It Fidget toy - Regenboog

 • Kleurrijk
 • Makkelijk in gebruik
 • Compact
 • Kan door twee spelers gespeeld worden

Nadelen Pop It Fidget toy - Regenboog

 • Kan wat herhalend worden na een tijdje

2.  Fidget Toys Pakket

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Het liefst houd je natuurlijk wat afwisseling bij het fidgeten - je probeert verveling immers te voorkomen op deze manier, niet stimuleren!

Daarom is dit Fidget Toys Pakket ook zo'n top optie. Als jij of je kind vaak last heeft van weinig concentratie, spanning of stress, dan wil je niet de hele dag door aan hetzelfde Fidget speeltje zitten.

Met dit Fidget Toys Pakket krijg je tien verschillende Pop It speeltjes, ieder geschikt om je concentratie, stress en innerlijke rust op peil te houden!

Voordelen Fidget Toys Pakket

 • Tien leuke Fidget toys inbegrepen
 • Kleurrijk pakket
 • Leuk als cadeau 
 • Afwisseling voor een lage prijs

Nadelen Fidget Toys Pakket

 • Niet van de hoogste bouwkwaliteit

3. EverToys Dimple Digits

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Vooral voor kinderen is het bij een Pop It belangrijk dat er veel sensorische elementen aan de Pop It zitten. Dat stimuleert hun hand-oog coördinatie, naast dat het voor het kind fijn is om naast zien, ook te kunnen voelen.

De vormen van de EverToys Dimple Digits zijn precies gemaakt om zo sensorisch mogelijk te werken. Als je dus graag onder de tafel met een Pop It speeltje zit, Is de EverToys Dimple Digits erg geschikt voor jou. 

Tevens is de EverToys Dimple Digits erg kleurrijk, wat de ogen stimuleert - en je krijgt naast het gewone Pop It Dimple ook een fidget spinner erbij!

Voordelen EverToys Dimple Digits

 • Twee Pop It producten
 • Kleurrijk
 • Erg gefocussed op sensoriek

Nadelen EverToys Dimple Digits

 • Prijzig voor twee producten

4. Fidget Toys Pakket Trexo

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

De Fidget Toys Pakket Trexo is grotendeels hetzelfde idee als het vorige Fidget pakket in deze lijst. Een simpele collectie van meerdere fidget toys die allemaal een fijn effect hebben op mensen die veel stress ondervinden.

Ook ADHD, autisme en andere aandoeningen, kunnen iets beperkt worden door het Fidget Toys Pakket Trexo te gebruiken. Met de vijf inbegrepen speeltjes kun je je concentratie en natuurlijk je humeur wat verbeteren.

Voordelen Fidget Toys Pakket Trexo

 • Kleurrijk pakket
 • 5 speeltjes voor de prijs van 1
 • Veel variatie in de Pop It toys
 • Veilig en geschikt voor kinderen

Nadelen Fidget Toys Pakket Trexo

 • Plastic

5. Mesh and Marble - Fidget Toys

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Dan tot slot: De Mesh and Marble Fidget Toys! Deze leuke items zijn zeer geschikt voor mensen met veel stress, angststoornissen, ADHD, autisme en nog veel meer. 

Ook als je geen last hebt van zulke persoonlijke omstandigheden, zul je snel overtuigd zijn van de kwaliteit van de Mesh and Marble Fidget Toys. De Mesh and Marble Fidget Toys zijn eigenlijk gewoon twee zakjes van dun en fijn aanvoelend materiaal, waar een balletje in verwerkt zit. 

Dit balletje kun je met de nodige moeite heen en weer schuiven door het zakje, wat erg stressverminderend en opluchtend zal werken - of je nou jong of oud bent!

Voordelen Mesh and Marble - Fidget Toys

 • Getest op mensen met stress, angst en concentratiestoornissen
 • Werkt rustgevend
 • 5 in 1 pakket
 • Gaat lang mee voor een lage prijs

Nadelen Mesh and Marble - Fidget Toys

 • De naden van het zakje liggen soms wat raar in de hand

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel pop its hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten pop its getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de pop its op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste pop its op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>