• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Robotstofzuiger met Dweilfunctie [Test 2024]

Beste Robotstofzuiger met Dweilfunctie [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Onze favoriete Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Auronic Robotstofzuiger met Dweilfunctie review

Auronic WiFi Robot Stofzuiger

Nooit meer stofzuigen en nooit meer dweilen - allemaal dankzij deze slimme WiFi Robot Stofzuiger van Auronic! Met dit superhandige apparaat kun je rustig op de bank chillen terwijl je huis zowel wordt gestofzuigd als gedweild.

Het ultra-dunne design van maar 7cm hoog past onder vrijwel alle meubels, waardoor je nooit meer je huis hoeft te verbouwen om de boel stofvrij te maken. Drempels of tapijten tot 1,5 cm hoog zijn geen probleem voor deze sterke stofzuigercombinatie, en als hij bijna leeg is gaat hij automatisch terug naar zijn oplaadstation. Niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens leuk!

Wist je dat een robotstofzuiger met dweilfunctie je kan helpen om je grote huis moeiteloos schoon te houden? Als je onlangs bent verhuisd naar een groter huis, geniet je waarschijnlijk van de extra ruimte, maar het schoonmaken kan een uitdaging zijn.

Heb je er al eens aan gedacht om een robotstofzuiger met dweilfunctie aan te schaffen? Een goede robotstofzuiger met dweilfunctie is een geweldige investering. Hij bespaart je tijd, moeite en stress doordat hij zowel stofzuigt als dweilt.

Maar welke robotstofzuiger met dweilfunctie is het beste voor jouw huis? Moet je kiezen voor een duur model of voldoet een betaalbare optie ook?

Dit hangt van veel factoren af, en daarom begrijpen we dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. In onze test van robotstofzuigers met dweilfunctie helpen we je de beste keuze te maken en presenteren we je onze top 5! 

Blijf lezen om te ontdekken welke robot stofzuiger met dweilfunctie het beste bij jou past! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

9

Uur onderzoek gedaan

39

 Ervaringen gecheckt

14

Webshops vergeleken


Top 5 Robotstofzuigers met Dweilfunctie

Auronic Robotstofzuiger met Dweilfunctie review

Beste koop robotstofzuiger met dweilfunctie
1.  Auronic WiFi Robot Stofzuiger

Beste smart home robotstofzuiger met dweilfunctie
2. CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Beste robotstofzuiger met dweilfunctie voor grote ruimtes 
3. Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Beste compacte robotstofzuiger met dweilfunctie
4. CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie

Beste stille robotstofzuiger met dweilfunctie
5. Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie

Top 10 Robotstofzuigers met Dweilfunctie

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Robotstofzuigers met Dweilfunctie.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Robotstofzuiger met Dweilfunctie?

Een robotstofzuiger met dweilfunctie kopen? Waarschijnlijk heb je geen idee waar je op moet letten. Hieronder vertellen onze specialisten je precies waar je op moet letten als je een stofzuiger met dweilfunctie kopen gaat, zodat je zeker weten geen miskoop doet!

Bediening

Hoe bedien je een stofzuiger met dweilfunctie precies? Vaak gaat dit met een app zodat je hem naar wens kunt instellen. Check ook altijd wat je precies kunt instellen, want misschien heb je een hoekje van de kamer waar je stofzuiger niet mag komen vanwege duur porselein of een andere reden. Bij de beste stofzuigers met dweilfunctie kun je dit vaak wel instellen, maar niet altijd.

Drempels en tapijt

Heb je veel tapijt en drempels in huis? Dan wil je een robotstofzuiger die over die drempels heen komt. Meet eens de hoogte van je tapijt in millimeter om zeker te weten dat je een goede robotstofzuiger in huis haalt. 

Hoogte

Om je huis echt stof- en vuilvrij te krijgen moet je eigenlijk ook onder je meubels stofzuigen. Als je robotstofzuiger met dweilfunctie te hoog is lukt dat niet. Check dus even hoeveel ruimte er onder je meubilair over is en koop een stofzuiger die kleiner is dan dat. Ook kun je natuurlijk niet bij de ramen komen, hiervoor heb je een robot ramenwasser nodig.

Batterijduur

Het liefst laat je je robotstofzuiger natuurlijk in één keer je hele huis schoonmaken. Dat lukt echter alleen met een batterij die groot genoeg is! Check daarom de batterijduur voor je je keuze definitief maakt.


Wat is de beste Robotstofzuiger met Dweilfunctie van 2024? 

In onze uitgebreide robotstofzuiger met dweilfunctie test hebben we de beste robotstofzuigers met dweilfunctie 2024 proberen te zoeken. Natuurlijk zijn er verschillende soorten van dit product, die allemaal hun eigen voordelen en nadelen hebben - daarom hebben we de vijf beste producten uitgekozen. Lees de reviews om na te gaan welke robotstofzuiger met dweilfunctie het beste is voor jou!

1. Auronic WiFi Robot Stofzuiger

Auronic Robotstofzuiger met Dweilfunctie review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Auronic WiFi Robot Stofzuiger is volgens onze smarthome-experts de beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024. Onder andere door het compacte formaat, waardoor het geen enkel probleem is om onder de meeste tafels, stoelen, banken en kasten schoon te maken.

Ondanks het compacte formaat heeft de Auronic WiFi Robot Stofzuiger een batterijduur van liefst 120 minuten. Tenzij je in een enorme villa woont, bleek dit in onze tests ruim voldoende om een hele verdieping schoon te poetsen. Als de accu leeg is gaat de Auronic WiFi Robot Stofzuiger als een braaf hondje weer terug naar zijn oplaadstation, en laat hij je via de app weten wanneer hij weer vol is.

De schoonmaakprestaties van de Auronic WiFi Robot Stofzuiger zijn vooral de reden waarom dit het best geteste product van 2024 is in deze categorie. In de 120 minuten dat de robot te werk gaat, maakt hij alles brandschoon en blijft er geen stofje meer over. Ondanks de ronde vorm bereikt hij vrijwel alle hoekjes en wonderbaarlijk genoeg hoef je er zelf geen seconde naar om te kijken. Check de beste prijs via de rode knop!

Voordelen 

 • Beste schoonmaakprestaties 2024
 • Handige app voor bediening
 • 120 minuten batterijduur
 • Past onder vrijwel alle meubels
 • Geen moeite met drempels tot 1,5 cm

Nadelen 

 • Duurt vrij lang om op te laden (360 minuten)

2.  CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Ben je nog niet helemaal overtuigd van een robotstofzuiger met dweilfunctie? Misschien vind je het dan interessant om in plaats van een 2-in-1 systeem, een 3-in-1 systeem te proberen. De CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie kan naast de dweilfunctie ook je huis schoonvegen als er veel grote brokken vuil liggen.

Je bedient de CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie met een app, en die kan dan weer aangesloten worden op Google Assistant of Amazon Alexa. Je kan simpelweg tegen je assistant zeggen "Hey Google, begin met schoonmaken!" - en voila, je huis is binnen twee uurtjes weer brandschoon!

De CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie beschikt over een tijdsschema die je zelf in kan stellen. De schoonmaakroute wordt systematisch bepaald waardoor hij maximaal efficiënt is. Dat is te merken! Ons kantoor was binnen een uurtje helemaal schoon. Dankzij de compacte vorm (7,8cm hoog) paste hij onder vrijwel alle meubels, en reinigt hij dit veel sneller dan wanneer je het zelf moet doen. 

Voor deze prijs is de CleanDays Robotstofzuiger met Dweilfunctie aanbieding echt een aanrader. Check de laagste prijs via de rode knop.

Voordelen 

 • Tot 120 minuten achter elkaar te gebruiken
 • Slimme bediening via Google Assistant / Alexa
 • Systematische schoonmaakroute voor maximale efficiëntie
 • 3-in-1 functionaliteit: dweilen, stofzuigen en vegen

Nadelen 

 • 300 minuten oplaadtijd

3. Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

De Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie is de volgende stofzuiger in onze top 5 die we enorm kunnen aanraden. We hebben deze stofzuiger meegenomen omdat hij is verkozen tot Beste Keuze volgens Bol.com, en we waren erg benieuwd naar de prestaties. Die waren enorm goed!

De Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie heeft een slimme 360 graden laser, waardoor hij altijd bewust is van zijn omgeving. Hierdoor knalt hij niet zomaar tegen je meubilair op en hoef je niet bang te zijn voor schade aan je tafel, bank, of je kat.

De Blaupunkt Bluebot XTREME BPK-VCBB1XTE Robotstofzuiger met Dweilfunctie heeft een enorme gebruikstijd van liefst 230 minuten (bijna vier uur!). Dit is ruim voldoende om een groot kantoor schoon te maken, waar onze schoonmaker dan ook erg blij mee was. De drempels van ongeveer 2 cm waren geen probleem - de Blaupunkt Bluebot XTREME is een grote jongen die makkelijk over obstakels heen kan klimmen.

Het enige nadeel van dit apparaat is het uitsteeksel aan de bovenkant, wat het lastig maakt om onder lage meubels heen te komen. De hoogte van 10cm is beperkend, maar zorgt er wel voor dat de batterij veel groter kan zijn en dat het stofreservoir enorm groot is zodat je hem zelden hoeft te vervangen!

Voordelen 

 • Enorm stofreservoir 
 • Grote batterijduur, 230 minuten
 • Relatief stil
 • Kan over alle drempels en tapijten tot 2cm heen
 • Slimme app waarmee je met gemak een schema instelt

Nadelen 

 • Te hoog om onder veel meubels te passen

4. CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Heb je een relatief groot woonoppervlakte en meubels met een lage onderkant? Dan is de Blaupunkt stofzuiger hierboven geen goede optie. De CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie is maar 8cm hoog en past daarmee al gauw onder veel meer meubels dan de concurrentie.

Ook deze robotstofzuiger is wel 180 minuten achter elkaar te gebruiken, en heeft een stofreservoir van 600 ml. Dit maakt hem prima geschikt voor iets grotere woningen, zonder de barrière van zijn eigen hoogte. Het slimme apparaatje is aan alle kanten voorzien van sensoren en zal dus uiterst voorzichtig te werk gaan. Allemaal zodat jij het niet meer hoeft te doen!

De CleanWise D2 Robotstofzuiger Met Dweilfunctie heeft geen dure app laten ontwikkelen, en we vonden de bediening met de meegeleverde afstandsbediening ook helemaal prima. De slimme technologie maakt het mogelijk om zo efficiënt mogelijk je woning te dweilen en stofzuigen. Dat voor een veel lagere prijs dan andere robotstofzuigers met dweilfunctie!

Voordelen 

 • Voordelig geprijsd
 • 180 minuten bedrijfstijd
 • Relatief compact

Nadelen 

 • Geen app

5. Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Het kopen van de beste robotstofzuiger met dweilfunctie 2024 kan ook een andere reden hebben: rust. Je woning schoonmaken is voor sommigen een bron van ontspanning, maar niet iedereen houdt van het lawaai dat een stofzuiger met zich meebrengt. De robotstofzuiger met dweilfunctie is een premium robotstofzuiger mét dweilfunctie, die vooral opvalt - of juist niet opvalt - door de stilte!

Met een maximum geluidsniveau van maar 50 dB kunnen we stellen dat dit de stilste optie is op de markt. Dat maakt het gelijk een aantrekkelijke keuze voor hen die thuis graag van rust genieten, en toch een schone en nette woonkamer hebben. 

De Clean Golden® Robotstofzuiger met Dweilfunctie is tevens voorzien van drie verschillende functies. Zo maakt hij je huis stofvrij, maar kan hij ook vegen én dweilen. Op deze manier wordt je huis schoonmaken wel heel makkelijk!

Voordelen 

 • 3-in-1 functionaliteit
 • Meest stille optie
 • Laadt snel op
 • Compact

Nadelen 

 • Relatief klein stofreservoir

Veelgestelde vragen:

Zijn robotstofzuigers met dweilfunctie geschikt voor alle vloertypen?

Ja, de meeste robotstofzuigers zijn ontworpen om verschillende vloertypen aan te kunnen, zoals tegels, hout, laminaat en zelfs tapijt. Het is belangrijk om te controleren of het specifieke model geschikt is voor jouw type vloer.

Hoe werkt de dweilfunctie van een robotstofzuiger?

De dweilfunctie van een robotstofzuiger werkt meestal door een speciaal waterreservoir en een microvezel dweilpad. De robotstofzuiger bevochtigt het dweilpad terwijl het over de vloer beweegt, waardoor het vuil wordt opgevangen en de vloer wordt gereinigd.

Zijn robotstofzuigers met dweilfunctie effectief bij het verwijderen van hardnekkig vuil?

Hoewel robotstofzuigers met dweilfunctie goed zijn in het bijhouden van dagelijkse schoonmaak, kunnen ze moeite hebben met het verwijderen van hardnekkig vuil. Voor grondige reiniging kan het nodig zijn om handmatig bij te dragen met een traditionele dweil of schoonmaakmiddel.

Ben je op zoek naar nog meer robotstofzuigers? Bekijk dan de test van de consumentenbond!

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>