Beste Schoenverfrisser van 2024

Laatste Update: juli 2024

Best Geteste Schoenverfrisser 2024

Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger

Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger

Op zoek naar de beste schoenverfrisser van het moment? We zijn eruit! Met de Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger heb je nooit meer stinkende en natte schoenen. Hoe dit kan? Het werkt eigenlijk heel simpel: Na het sporten kan je de schoenen in de houder doen, waardoor ze binnen no-time drogen en je ze al weer gauw weer aan kan doen.

In tegenstelling tot veel andere modellen zorgt de Shoefresh er ook voor dat de hielen van de schoenen worden meegenomen. Het apparaat zorgt met behulp van actieve zuurstof ervoor dat schimmels en bacteriën die stank veroorzaken worden verwijdert.

Ook op lange termijn is het ook een goed product aangezien het voor gezonde voeten zorgt. Er komen namelijk geen schimmels of bacteriën in, omdat de schoenhouders bewerkt zijn met een antibacteriële coating.

De traditionele manier van schoenen droog en fris te krijgen, is lekker lang laten drogen en daarna even goed te laten luchten. Vaak worden hier oude kranten voor gebruikt en moet je de verwarming hiervoor aan blijven zetten

Dit kan leiden tot vieze geurtjes in huis en schoenen die pas na uren droog zijn. Daarom is een schoenverfrisser een ontzettende handige aankoop. Dit helpt je namelijk met het probleem.

Wil je graag een schoenverfrisser proberen? Met de 5 beste koop schoenverfrissers 2024 volgens de Mutsy schoenverfrisser test, weten we zeker dat je geen spijt krijgt van je aankoop omdat je schoenen weer gauw droog zijn.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de top 5 uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Schoenverfrissers

Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger

Beste koop schoenverfrisser
1.  Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger

Beste budget keuze
2. Fleau Slimme Schoendroger met Extensie & Timer - Schoenverfrisser - Schoenverwarmer - Geurvreter

Beste schoenenverfrisser voor sport 
3.ShoeDry Ozone schoenendroger & schoenverfrisser

Beste krachtige schoenverfrisser
4. Maxxdry Heavy-Duty Schoendroger & handschoendroger

Beste schoenverfrisser voor verschillende schoenen
5. ShoeFriend Smart Extension

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste schoenverfrisser is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

26+ schoenverfrissers vergeleken

25+ ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Welke schoenverfrisser is het beste? 

Op basis van bovenstaande dingen waar je op moet letten om een goede schoenverfrisser te kopen, hebben we de schoenverfrissers uit onze schoenverfrisser test 2024 op een rijtje gezet.

We hebben ze beoordeeld op kwaliteit, waar voor je geld en nog veel meer aspecten - alles om een miskoop voor jou te voorkomen! Bekijk dus gauw hieronder de beste schoenverfrissers van 2024!

1. Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger

Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger
 • Duurzaam - gaat jaren mee
 • Beschikt over drie handige programma's: sport, sneaker en leer
 • De hielen van de schoenen worden ook gedroogd 
 • De schoendroger start automatisch zodra je jouw schoenen erop plaatst
 • Geen

Score

9.7

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger, de nieuwe en verbeterde versie van de oude Shoefresh Schoenverfrisser & Schoenendroger, is uitgeroepen tot beste koop schoenenverfrisser van 2024!

De Shoefresh opod maakt gebruik van actieve zuurstof om alle vieze geurtjes te verwijderen. Dit vernieuwde model zorgt er ook voor dat de hielen goed worden meegenomen. Het gebruik van een antibacteriële coating garandeert een lange levensduur. Ook aan veiligheid is gedacht. Het apparaat meet continu de temperatuur zodat de schoenen niet te warm worden. 

De Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger beschikt over drie handige programma's die natte tot zeer natte sneakers en sportschoenen tussen de 30 en 60 minuten drogen. Het apparaat beschikt zelfs over een programma die speciaal voor het drogen van leren schoenen is ontworpen. 

2. Fleau Slimme Schoendroger met Extensie & Timer 

Fleau Slimme Schoendroger met Extensie & Timer - Schoenverfrisser - Schoenverwarmer - Geurvreter
 • Ook te gebruiken voor handschoenen, sokken, sloffen of wat dan ook
 • Timer functie
 • In gemiddeld 20 minuten je schoenen droog en fris
 • De Ozon-technologie reinigt je schoenen maximaal 
 • Droogproces duurt iets langer dan gemiddeld

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Vind je die nummer 1 toch net wat te veel geld voor zo'n product? Geen zorgen! Ook op een budget kun je gebruik maken van een schoenverfrisser die zijn werk prima doet.

Met deze Fleau Slimme Schoendroger met Extensie & Timer duurt het wel wat langer voordat je schoenen droog zijn. Dankzij gebruik van de Ozon-technologie, oftewel een actief reinigende vorm die bacteriën en schimmels aanpakt, worden je schoenen niet alleen droog - maar ook heerlijk fris.

Vuil wordt snel verwijderd uit je schoenen, laarzen en zelfs handschoenen, sokken of mutsen. De Fleau Slimme Schoendroger met Extensie & Timer - Schoenverfrisser - Schoenverwarmer - Geurvreter beschikt over een timer functie waardoor je er niet bij hoeft te blijven. Wel zo handig!

3. ShoeDry Ozone schoenendroger & schoenverfrisser

ShoeDry Ozone schoenendroger & schoenverfrisser
 • Geschikt voor allerlei soorten schoenen, zelfs skischoenen of handschoenen
 • Lekker stil
 • Reiniging van binnen en buiten
 • Makkelijk mee te nemen op skivakantie of naar de voetbalkleedkamer
 • Reiniging kan langer duren bij bijvoorbeeld skischoenen

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Is hygiëne erg belangrijk bij jou in huis? Dat kunnen we je zeker in deze tijden niet kwalijk nemen! Misschien is de ShoeDry Ozone schoenendroger & schoenverfrisser een goed product voor jou!

De ShoeDry Ozone schoenendroger & schoenverfrisser is namelijk voorzien van Ozon-technologie waardoor bacteriën automatisch gedood worden als je je schoenen er op zet. Vooral bij veel zweten in je schoenen is dit van belang.

Zweet kan namelijk ongewenste bacteriën en schimmels met zich meebrengen als schoenen niet voldoende worden gereinigd. Om dit te voorkomen, koop je de ShoeDry Ozone schoenendroger, doe je hem in het stopcontact en zet je je schoenen erop - de rest gaat helemaal vanzelf!

Afhankelijk van hoe vies en nat je schoenen zijn heb je ze altijd binnen 2 uur weer fris en droog. Dat alles terwijl je dus zeker bent van hygiëne. 

4. Maxxdry Heavy-Duty Schoendroger & handschoendroger

Maxxdry Heavy-Duty Schoendroger & handschoendroger
 • Zelf temperatuur instellen
 • Allerlei schoenen of accessoires te gebruiken
 • Automatisch uit
 • Niet alles gaat even snel

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Dan een wat krachtigere variant van de schoenendrogers: de Maxxdry Heavy-Duty Schoendroger & handschoendroger is zoals de naam al zegt een heavy duty schoenverfrisser!

Dit apparaat is geschikt voor allerlei items, natuurlijk je bergschoenen, voetbalschoenen en laarzen maar ook skischoenen, je skihelm of handschoenen. Door de dikke uniforme reinigingspalen kun je alles er op zetten en binnen een klein uurtje is het droog en ruikt het weer zo lekker als het deed.

Wat extra fijn is aan de Maxxdry Heavy-Duty Schoendroger & handschoendroger is dat je de temperatuur zelf in kunt stellen. Wel zo fijn bij handschoenen met ademende stoffen.

Ook zit er een timer op die automatisch het apparaat uit zet. Kom je laat thuis? Dan hoef je er dus niet meer aan te denken om hem uit te zetten voor je op bed gaat liggen!

5. ShoeFriend Smart Extension - Elektrische Schoenendroger

ShoeFriend Smart Extension - Elektrische Schoenendroger
 • Snelste schoenverfrisser bij milde natte schoenen
 • Stopt automatisch
 • Uitschuifbare hendels waardoor de schoenen overal gedroogd worden
 • Geen sterk reinigende lucht waardoor hardnekkige schimmels nog kunnen overleven

Score

8.9

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Tot slot de ShoeFriend Smart Extension - Elektrische Schoenendroger! Dit product komt als laatste in onze top 5, maar is een zeer goeie optie als je een makkelijke en effectieve schoenverfrisser in huis wil halen.

Je kan met een beetje geluk je schoenen in 20 minuten alweer droog en fris hebben, sneller dan alle andere drogers in onze top 5 beste schoenverfrissers 2024!

Om dit resultaat zo snel te behalen heeft de ShoeFriend Smart Extension - Elektrische Schoenendroger uitschuifbare hendels om altijd de hele schoen te kunnen bereiken met zijn warme en reinigende lucht.

De schoenen gaan extra lang mee doordat ze binnen no-time weer schimmel- en geurvrij zijn.Ook deShoeFriend Smart Extension - Elektrische Schoenendroger is prima geschikt voor skischoenen, mutsen en laarzen drogen, en door het compacte formaat neem je hem extra makkelijk mee op vakantie.


Top 10 schoenverfrissers

Waar kun je het beste een schoenverfrisser kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste schoenverfrissers van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht schoenverfrissers bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 schoenverfrissers!

Schoenverfrisser kopen: hier moet je op letten?

We kunnen ons voorstellen dat een goede schoenverfrisser geen product is dat je eerder hebt gekocht. Daarom kan kiezen lastig zijn. Om een miskoop te voorkomen, raden we je aan om de onderstaande specificaties even goed door te lezen!

Dat zijn belangrijke aspecten die bepalen wat de beste schoenverfrisser is voor jou. De beste schoenverfrisser volgens de consumentenbond hoeft natuurlijk niet altijd de beste koop te zijn voor jou!

Grootte

Een schoenverfrisser kan soms geschikt zijn voor grotere laarzen, en soms alleen voor sneakers. Voor dames die veel hakken dragen kan een langere schoenverfrisser geschikter zijn.

Snelheid

Een druk schema, waarbij je graag snel je schoenen kunt drogen met je nieuwe schoenverfrisser? Dan raden we aan om goed op de droogsnelheid te letten. De gemiddelde snelheid van een goede schoenverfrisser is zo'n 30 minuten.

Duurzaamheid

Een schoenverfrisser kan soms van lage bouwkwaliteit zijn, waardoor hij misschien goedkoper is - maar minder lang mee zal gaan. Om een kapotte schoenverfrisser te voorkomen raden we je aan om te kijken naar gebruikte materialen en de bouwkwaliteit daarvan.

Hoeveelheid

Woon je met een groot gezin? Als alle 3 oudste dochters tegelijkertijd naar voetbaltraining moeten, kan er ruzie ontstaan om de schoenverfrisser - zorg dus dat je een groot genoeg capaciteit in huis haalt voor alle gezinsleden!

Wat is de beste schoenverfrisser volgens de consumentenbond?

De consumentenbond heeft nog geen test gedaan voor schoenverfrissers. Daarom kunnen we deze vraag nog niet beantwoorden.

Maar toch kunnen we je wel op weg helpen. Wij van Mutsy.nl hebben deze test uitgevoerd en de winnaar is de Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger. Scroll naar boven om een review te lezen van het product.

Veelgestelde vragen

Waarom is deze schoenverfrisser test betrouwbaar?

Om te bepalen welke schoenverfrisser het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende verfrissers met camera zonder abonnement op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs / kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Alleen de allerbeste producten zijn terug te vinden in dit artikel. 

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij Mutsy.nl werken we met complexe algoritmes. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs / kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst.  Alleen de allerbeste producten of diensten worden vervolgens verwerkt in onze artikelen.

Welke video deurbel zonder camera zonder abonnement is het beste?

De Shoefresh opod Schoenverfrisser & Schoenendroger is momenteel de beste schoenverfrisser. In onze analyse scoorde geen enkele schoenverfrisser zo goed als dit model. 

mei 28, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>