Beste Seksspeeltjes voor Koppels [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Seksspeeltje voor Koppels

The Naughty And Nice Adventskalender

Als jij en je partner wat nieuws willen proberen in de slaapkamer dan kunnen wij jullie de The Naughty And Nice Adventskalender zeker aanbevelen. Elke dag kunnen jij en je partner genieten van een nieuwe verrassing en dat kan van alles zijn. Denk hierbij aan glijmiddel, handboeien en vibrators. De inhoud van dit pakket? Die is strikt geheim en deze gaan wij in dit artikel ook niet prijs geven. Al is er een manier om hier achter te komen natuurlijk. 

Of je nou al lang samen bent of net een paar maanden, het is ook belangrijk dat je elkaar in de slaapkamer goed leert kennen. Dat is ook een belangrijk onderdeel van jullie relatie. 

Samen kunnen jullie op veel verschillende manieren experimenteren zoals met seksspeeltjes. Nou zullen sommige van jullie meteen denken aan duo vibrators, maar er zijn veel verschillende opties op de markt. 

We krijgen dan ook vaak de vraag: 'Wat is het beste seksspeeltje voor koppels?'. Om die reden zijn wij op zoek gegaan naar de beste seksspeeltjes voor koppels van dit moment. 

Na het uitvoeren van een uitgebreide test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste seksspeeltjes van dit moment. Ben jij benieuwd naar de opties uit onze top 5? Lees dan snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

43

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 Seksspeeltjes voor Koppels

Beste koop Seksspeeltje voor koppels
1. The Naughty And Nice Adventskalender

Beste Seksspeeltje voor koppels met app
2. We-Vibe Chorus

Beste Luchtdruk Seksspeeltje voor koppels
3. Satisfyer Pro 4 Couples

Beste Strap On Seksspeeltje voor koppels
4. Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On

Beste Seksspeeltje voor koppels met afstandsbediening 
5. Vibratie Ei Roze

Top 10 beste Seksspeeltjes voor Koppels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste seksspeeltjes voor koppels.


Waar moet je op letten bij het kopen van seksspeeltjes voor koppels?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een seksspeeltje voor koppels kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want het kopen van een seksspeeltje is makkelijker gezegd dan gedaan! 

Zoals je al kan zien in onze top 5 zijn er heel veel verschillende soorten seksspeeltjes en daarom is het belangrijk dat jij en je partner goed bespreken wat je voorkeur is. 

Om jou en je partner te helpen met het vinden van een seksspeeltje hebben wij een aantal punten opgesteld. Deze punten kunnen jullie helpen met het maken van de juiste keuze. 

Wij raden jullie dan ook aan om deze punten goed door te lezen, want deze punten lijken ook sterk op die van het beste seksspeeltje voor koppels volgens de consumentenbond. 

Materiaal

Als eerste is het belangrijk dat je kijkt naar het materiaal van het seksspeeltje voor koppels. De meeste seksspeeltjes voor koppels zijn gemaakt van siliconen, dit materiaal zal geen irritaties veroorzaken op de huid en is daardoor veilig te gebruiken. Ook bevat het siliconen geen weekmakers waardoor het ook geschikt is voor inwendig gebruik.

Stimulatie 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar de stimulatie van het seksspeeltje voor koppels. De meeste seksspeeltjes voor koppels stimuleren zowel de clitoris als de G-spot, maar er zijn ook seksspeeltjes voor koppels die je partner extra stimuleren. Afhankelijk van de voorkeur van jou en je partner kunnen jullie samen een seksspeeltje uitkiezen. 

Bediening 

Als derde is het belangrijk om te kijken naar de bediening van het seksspeeltje. De meeste seksspeeltjes zijn te bedienen door middel van knoppen, maar er zijn ook seksspeeltjes die zijn te bedienen door middel van een handige app. Seksspeeltjes die te bedienen zijn via een app hebben over het algemeen een groter bereik waardoor deze ook buiten de slaapkamer gebruikt kunnen worden. 

Voedingstype

Als laatste is het handig om te kijken naar het voedingstype van het seksspeeltje. De meeste seksspeeltjes werken op basis van batterijen of zijn oplaadbaar. Als het seksspeeltje oplaadbaar is, wordt er altijd een USB-kabel meegeleverd. Als het seksspeeltje werkt op basis van batterijen raden wij je aan om te controleren of de batterijen worden meegeleverd. Dit is namelijk niet altijd het geval. 


Wat is het beste seksspeeltje voor koppels van 2024? 

Wat is het beste seksspeeltje voor koppels? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel voor je beantwoorden. Dit door middel van de onderstaande uitgebreide top 5. 

In de uitgebreide top 5 zullen alle door ons geselecteerde opties nog een keer langskomen. Ditmaal met een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. 

Ook hebben wij verschillende soorten seksspeeltjes voor koppels geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor ieder koppel een beste seksspeeltje tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 

1.  The Naughty And Nice Adventskalender

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Als jij en je partner in december het jaar goed willen afsluiten kan kunnen wij jullie The Naughty And Nice Adventskalender zeker aanbevelen. Dit is het beste seksspeeltje voor koppels 2024! 

Deze adventskalender heeft een inhoud ter waarde van 130 euro en dat is een hele goede deal. Voor dat geld heb je namelijk 24 sextoys en accessoires in een, zo heb je alles wat je nodig hebt! 

Het idee van een adventskalender is natuurlijk dat je elke dag een pakketje openmaakt en zo af telt tot kerst. Als je hier geen geduld voor hebt kan je het natuurlijk gewoon in een keer openmaken. 

Over de inhoud van de kalender zullen we iets zeggen, maar niet wat er exact in zit. De inhoud bestaat uit 8 seksspeeltjes, 6 verzorgingsproducten, 4 soft bondage items, 6 fun producten en de rest zijn overige accessoires. 

Voordelen The Naughty And Nice Adventskalender

 • Geschikt voor ieder koppel 
 • De producten zijn geschikt voor vegans 
 • Bestaat uit 24 sextoys en accessoires
 • Maakt december nog spannender

Nadelen The Naughty And Nice Adventskalender

 • Oudere editie

2. We-Vibe Chorus

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Zijn jullie op zoek naar een seksspeeltje dat, jullie ook buiten de slaapkamer kunnen gebruiken? Dan raden wij jullie aan om de We-Vibe Chorus een keer uit te testen! 

Dit seksspeeltje kunnen jullie zowel binnen als buiten de slaapkamer gebruiken, want je partner kan dit speeltje namelijk besturen door middel van een app. Zo kan je de toy besturen zonder dat het opvalt. 

De We-Vibe Chorus wordt gedragen door de vrouw en moet worden ingebracht. Zo kan het speeltje de G-spot en de clitoris tegelijkertijd en los van elkaar stimuleren.

Je kan de G-spot en de clitoris los van elkaar stimuleren omdat dit speeltje beschikt over twee verschillende motoren. Deze motoren beschikken beide over 10 verschillende vibratie standen. 

Voordelen We-Vibe Chorus

 • Heeft 10 verschillende vibratie standen
 • Stimuleert de clitoris en de G-spot
 • Beschikt over knijptechnologie
 • Wereldwijd te bedienen met de We-Connect App

Nadelen We-Vibe Chorus

 • De verbinding van de app is niet altijd even goed

3. Satisfyer Pro 4 Couples

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Veel vrouwen kennen dit speeltje maar al te goed, de Satisfyer! En tegenwoordig kan je ook samen met je partner genieten van dit fantastische speeltje, want er is er ook een voor koppels. 

Om die reden hebben wij de Satisfyer Pro 4 Couples geselecteerd als beste luchtdruk seksspeeltje voor koppels. Dit speeltje staat namelijk bekend om zijn luchtdruk vibraties. 

Deze vibrator beschikt over 11 verschillende luchtdruk standen en 10 verschillende vibratie standen. Dit komt door de twee motoren die je tegelijkertijd en los van elkaar kan bedienen. 

Het lange en vibrerende gedeelte wordt ingebracht in de vagina en geen zorgen mannen, er is genoeg ruimte over voor jullie. Het luchtdruk deel zal op de clitoris rusten en deze extra stimuleren. 

Voordelen Satisfyer Pro 4 Couples

 • Gemaakt van Body-safe silicone
 • Beschikt over 2 motoren 
 • Heet 10 vibratie standen en 11 luchtdruk standen
 • 100% waterproof 

Nadelen Satisfyer Pro 4 Couples

 • Voor sommige koppels voelt de toy onprettig aan

4. Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Hebben jij en je partner altijd al een strap-on willen proberen of willen jullie nu juist investeren in een goede strap-on? Dan kunnen wij jullie de Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On zeker aanbevelen. 

Met deze voorbinddildo zit er niks in de weg tussen het genot van jou en je partner. Dit omdat het korte gedeelte van de strap-on wordt ingebracht bij jou of bij je partner. 

Dit seksspeeltje bestaat als het ware uit een dildo en een vibrerend ei. Deze combinatie van seksspeeltjes zorgt er voor dat de vagina, G-spot en de clitoris worden gestimuleerd. 

Als het korte vibrerende gedeelte goed wordt ingebracht blijft de dildo goed zitten tijdens het penetreren. Ook is de dildo waterproof, dus je kan deze vibrator ook gewoon onder de douche gebruiken. 

Voordelen Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On

 • Zeer geschikt voor lesbische koppels
 • Strapless model
 • Bestaat uit een vibrerend ei en dildo
 • 100% waterproof 

Nadelen Revolver II Vibrerende Strapless Strap-On

 • Minder geschikt voor beginnende koppels

5. Vibratie Ei Roze

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn al weer aangekomen bij de laatste optie uit onze top 5, maar dit betekent zeker niet dat het de minste optie is uit onze top 5. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. 

Wij hebben dan ook om de lijst op een goede manier af te sluiten, het Vibratie Ei Roze geselecteerd als beste seksspeeltje voor koppels met afstandsbediening. Bij dit speeltje krijg je namelijk een afstandsbediening meegeleverd! 

Dit vibrerende ei beschikt over 10 verschillende vibratie standen. Door middel van de plus en min knop op de afstandsbediening kan je gemakkelijk van stand wisselen. 

Ook heeft dit ei een goed bereik, het bereik is namelijk 20 meter. Je kan dit ei dus ook goed gebruiken buiten de slaapkamer. Zo kan het voorspel van jou en je partner al beginnen buiten de slaapkamer. De toycleaner kan je vervolgens gebruiken om het ei schoon te maken.

Voordelen Vibratie Ei Roze

 • Heeft 10 verschillende vibratie standen 
 • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • Heeft een bereik van 20 meter 
 • Zeer geschikt voor voorspel buiten de slaapkamer

Nadelen Vibratie Ei Roze

 • De afstandsbediening is niet waterdicht 

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel seksspeeltjes voor koppels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten seksspeeltjes voor koppels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de seksspeeltjes voor koppels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste seksspeeltjes voor koppels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>