Beste Slaap Oordopjes van 2024

Laatste Update: juli 2024

Onze favoriete Slaap Oordopjes

Alpine SleepDeep - Oordoppen voor slapen-

Alpine SleepDeep

De Alpine SleepDeep slaap oordoppen combineren ultiem comfort en maximale geluidsdemping. SleepDeep is de nieuwe generatie slaapoordop. De unieke ovale vorm zorgt voor een perfecte pasvorm in je oor en ultiem comfort. De geluiddempende gel in de oordop zorgt voor maximale demping op omgevingslawaai en gesnurk. De dopjes zijn gemakkelijk schoon te houden en van het hoogste kwaliteit materiaal waardoor de oordopjes herbruikbaar zijn. 

Met slaap oordopjes zorg jij voor een ideale nachtrust doordat alle harde en irritante geluiden tegengehouden worden. Hierdoor kun jij rustig slapen zonder gestoord te worden door lawaai.

Niet voor niets zijn slaap oordopjes razend populair. Wij van Mutsy hebben daarom een uitgebreide beste oordopjes test uitgevoerd. Door deze test uit te voeren weten wij precies wat de beste opties van dit moment zijn!

In dit artikel ontdek je daarom ook onze top 5 beste slaap oordopjes van 2024. Hierbij hebben wij ook rekening gehouden met verschillende prijsklassen en categorieën. Daarnaast ontdek je de belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het aanschaffen van goede slaap oordopjes. Benieuwd? Lees dan gauw verder en ontdek de antwoorden!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste slaap oordopjes uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 slaap oordopjes

Alpine SleepDeep - Oordoppen voor slapen-
Beste Koop slaap oordopjes

1. Alpine SleepDeep

SleepCore® - 14x Slaap Oordopjes
Beste oordoppen tegen snurken

2. SleepCore® - 14x Slaap Oordopjes

Somnifiq Slaap Oordoppen
Beste oordoppen tegen geluidsoverlast

3. Somnifiq Slaap Oordoppen

Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen
Beste oordoppen zijslaper

4. Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen

Oordopjes slapen - Slaapoordoppen
Beste goedkope slaap oordopjes

5. Oordopjes slapen - Slaapoordoppen

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste slaap oordopjes zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs-kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

15+ slaap oordopjes vergeleken

36+ ervaringen gecheckt

15+ uur onderzoek


Wat zijn de beste slaap oordopjes van 2024?

Welke slaap oordopjes zijn het beste? Deze vraag krijgen wij vaak in onze inbox. Om die reden hebben wij een uitgebreide beste slaap oordopjes analyse uitgevoerd. Hierbij hebben wij tientallen slaap oordopjes onderworpen aan de ultieme test. Want wat zijn nou de beste opties en welke slaap oordopjes werken het best voor een zijslaper of buikslaper?

Deze antwoorden en veel meer ontdek je in de onderstaande sectie. Hier hebben wij namelijk een handige top 5 beste slaap oordopjes uitgewerkt. Je vindt hier de beste opties uit verschillende categorieën en prijsklassen. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij voor iedere optie uit onze top 5 een korte product omschrijving geschreven.

1. Alpine SleepDeep - Oordoppen voor slapen

Alpine SleepDeep - Oordoppen voor slapen-
 • Combineert ultiem comfort en maximale geluidsdemping
 • Perfecte fit dankzij unieke ovale vorm die aansluit bij de gehoorgang
 • Oordoppen blijven de gehele nacht goed zitten, perfect voor zijslapers
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Zoals bij elke wedstrijd kan er natuurlijk, maar 1 de absolute winnaar zijn. Uit onze slaap oordoppen test kwam er geen enkele slaapoordop zo goed als de Alpine SleepDeep oordopjes

Zo is dit een nieuwe generatie slaapoordoppen die comfort combineert met een goede pasvorm en een hoge mate van geluidsdemping.  

Zo beschikt deze oordop over een unieke ovale pasvorm waardoor de oordop ontzettend goed in je oor zit. Bovendien zorgt deze vorm ervoor dat de oordop niet zo snel uit je oor valt. 

Verder scoort de oordop goed op het gebied van geluidsdemping en is het wakker liggen door snurkende mensen om je heen, dus voor goed verleden tijd. 

Voor deze prijs zijn wij geen betere oordop voor het slapen tegengekomen als de Alpine sleepdeep, als je het ons vraagt dus een absolute aanrader 

2. SleepCore® - 14x Slaap Oordopjes

SleepCore® - 14x Slaap Oordopjes
 • Ook geschikt voor studeren
 • Kneedbaar waardoor zij zich goed aanpassen naar jouw oren
 • Gemaakt van zeer fijn materiaal
 • Niet super lang houdbaar

Score

9.5

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de tweede plaats zijn de SleepCore® - 14x Slaap Oordopjes geëindigd in onze top 5. Deze oordopjes zijn ideaal voor het slapen en ook nog eens waterdicht. Zo beschikken deze oordopjes over een geluiddempend effect van 27 dB. Ook zijn zij gemakkelijk te kneden waardoor zij precies in jouw oor passen.

De SleepCore® - 14x Slaap Oordopjes wordt geleverd met een gratis opbergdoosje en 14 stuks om te gebruiken. Verder neem jij ze gemakkelijk overal mee naartoe en kun je ze ook voor andere doeleinde gebruiken. Naast dat deze slaap oordopjes goed werken tegen snurkgeluid, zijn zij ook uiterst effectief bij het dempen van andere geluiden.

De SleepCore® - 14x Slaap Oordopjes zijn 100% herbruikbaar en gaan lang mee wanneer zij op de juiste manier bewaard worden. Een ander voordeel van deze goede slaap oordopjes is dat zij ook te gebruiken zijn door kinderen doordat het formaat van deze slaapoordopjes gemakkelijk aan te passen is naar de oren van de drager.

3. Somnifiq Slaap Oordoppen

Somnifiq Slaap Oordoppen
 • Beschikt over een zeer fijn design
 • Geluidsdemping van 35 dB
 • Dit model is volledig BPA vrij
 • Prijs van deze oordopjes is wat hoger

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wil jij slaap oordopjes die je ook voor andere doeleinde kunt gebruiken. Dan ben jij op zoek naar de Somnifiq Slaap Oordoppen. Deze slaap oordopjes werken super effectief tegen snurken, maar kunnen ook ingezet worden bij andere activiteiten. Zo zijn zij zeer handig voor op festivals en tijdens andere activiteiten met hard geluid.

De Somnifiq Slaap Oordoppen beschikken ook over een zeer fijn design waardoor jij ze gemakkelijk in- en uit jouw oor kunt halen. Daarnaast komen deze slaap oordopjes in de maten M en L. De Somnifiq Slaap Oordoppen zijn volledig BPA vrij en gaan gemakkelijk een lange tijd mee.

De geluidsdemping van de Somnifiq Slaap Oordoppen is 35 dB waardoor jij totaal geen last meer hebt van het gesnurk van jouw bedpartner. Het enige nadeel van deze slaap oordopjes is dat de prijs van deze modellen wat hoger ligt dan vergelijkbare modellen.

4. Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen

Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen
 • Gemakkelijk om mee te nemen
 • Geluidsdemping tot 25 dB
 • Zeer comfortabel tijdens het slapen
 • Wordt slechts één paar meegeleverd

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de vierde plaats in onze Top 5 zijn de Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen geëindigd. Deze oordoppen tegen het snurken zijn ideaal om mee te nemen op reis. Dankzij het kleine formaat en de makkelijke verpakking kun jij deze namelijk gemakkelijk mee op vakantie of naar de festivalcamping nemen.

Ook is de prijs van de Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen zeer laag waardoor jij ze mee kunt nemen en weg kunt gooien na gebruik. Voor een relatief lage prijs haal jij namelijk gemakkelijk een paar nieuwe.

De Alpine SleepSoft - Slaap oordoppen hebben een geluiddempend effect van 25 dB. Verder hebben zij een zeer opvallende kleur en gaan zij gemakkelijk in- en uit jouw oor. Wel blijven zij goed zitten in de nacht waardoor jij geen zorgen hoeft te maken over het uitvallen van de oortjes tijdens het slapen.

5. Oordopjes slapen - Slaapoordoppen

Oordopjes slapen - Slaapoordoppen
 • Je ontvangt 5 paar bij aanschaf
 • Geluidsdemping van 32 dB
 • De goedkoopste optie uit onze top 5
 • Beschikken niet over de allerbeste kwaliteit

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de laatste plaats hebben wij de Oordopjes slapen - Slaapoordoppen geplaatst in onze top 5. Deze slaap oordopjes beschikken namelijk over een goede werking en zijn ook nog eens ontzettend goedkoop. Verder hebben zij een geluiddempend effect van 32 dB.

Door dit uiterst effectieve geluiddempende effect ben jij voorzien van een zeer goede nachtrust en heb jij geen last van het gesnurk van jouw partner. Verder zijn zij zeer comfortabel en blijven zij in de nacht goed zitten. Je ontvangt bij aanschaf van dit model gelijk 5 paar slaap oordopjes.

De Oordopjes slapen - Slaapoordoppen blijven ook in de nacht goed zitten. Daarnaast kun jij deze slaap oordopjes ook gebruiken voor het studeren of andere activiteiten. Meer weten over deze Oordopjes slapen - Slaapoordoppen? Klik dan op de bovenstaande button!

Ook interessant: de beste weegschaal.


Meest verkochte slaap oordopjes

Waar kun je het beste een slaap oordopjes kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste slaap oordopjes van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkocht slaap oordopjes bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 slaap oordopjes!


Waar moet je op letten bij het kopen van een slaap oordopjes?

Wil jij slaap oordopjes kopen? Wij helpen jou bij het maken van de beste keuze. Niet alle slaap oordopjes beschikken namelijk over de kwaliteit die jij verwacht. Het gevolg hiervan kan zijn dat zij niet effectief zijn waardoor jij alsnog het gesnurk van jouw partner hoort. Ook zijn sommige modellen zeer onhandig te gebruiken of vallen zij tijdens het slapen uit.

Om er voor te zorgen dat jij alleen de beste slaap oordopjes van dit moment in huis haalt, hebben wij van Mutsy een aantal belangrijke criteria voor je op een rijtje gezet. Hieronder vind je de belangrijkste criteria bij het kiezen van goede slaap oordopjes. Dit zijn ook criteria die zijn getest in de beste slaap oordopjes volgens de consumentenbond test.

Geluidsdemping

Ten eerste is het belangrijk om rekening te houden met de geluiddempende werking van slaap oordopjes. Ze moeten namelijk wel het geluid van gesnurk kunnen dempen. Om die reden hebben wij iedere slaap oordoppen getest op hoe effectief zij werken.

Het kan namelijk flink verschillen hoeveel geluid slaap oordopjes daadwerkelijk dempen. In onze top 5 vind je alleen maar modellen die een geluiddemping hebben die jij verwacht van goede slaap oordopjes.

Comfortabel 

Ook is het belangrijk dat de slaap oordopjes zeer comfortabel zitten. Je moet ze namelijk wel gemakkelijk de hele nacht in kunnen hebben zonder dat dit naar voelt. Daarnaast is het zeer belangrijk dat zij ook goed in jouw oren blijven zitten. Het is namelijk niet handig als zij halverwege de nacht uitvallen waardoor jij alsnog wakker wordt van snurkgeluiden.

Ook hier hebben wij goed op gelet bij het opstellen van onze top 5. Je vind daarom alleen maar modellen die zeer comfortabel zitten in onze top 5.

Herbruikbaar

Een derde belangrijk criteria om rekening mee te houden is de herbruikbaarheid van slaap oordopjes. Je wilt namelijk wel dat zij lang meegaan of dat er veel paren worden geleverd wanneer jij van plan bent ze lang te gebruiken. Om die reden is het belangrijk om de product omschrijving te raadplegen om te kijken of de modellen herbruikbaar zijn.

Daarnaast vind je in de product omschrijving vaak meer informatie over hoeveel paren er meegeleverd worden. Afhankelijk van of jij voor één nacht of meerdere nachten slaap oordopjes wilt hebben maakt een bepaalde optie namelijk het beste.

Prijsklassen

Als laatste zijn er goedkope- en dure slaap oordopjes. Om geldt te besparen is het belangrijk dat je vooraf goed nadenkt over wat voor soort slaap oordopjes jij nodig hebt. Wil jij wegwerp slaap oordopjes omdat jij ze slechts één nacht gaat gebruiken? Dan is het onnodig om veel geld uit te geven aan dure slaap oordopjes.

Aan de andere kant is het zonde om te besparen op goede slaap oordopjes wanneer jij van plan bent ze veel te gaan gebruiken.


Veelgestelde vragen

Waarom is deze slaap oordopjes test betrouwbaar?

Om te bepalen welke slaap oordopjes het beste is hebben we een uitgebreide analyse gedaan. In deze analyse hebben we meer dan 10 verschillende slaap oordopjes op een rijtje gezet. Hierbij hebben we onder andere gekeken naar de prijs-kwaliteit, ervaringen van andere consumenten en de functionaliteiten. Helaas heeft de Consumentenbond nog geen artikel hierover geschreven, maar wij wel!

Hoe kiezen jullie producten uit?

Bij AnalyseNederland.nl werken we met complexe algoritmes. Op dagelijkse basis analyseren wij producten en diensten in Nederland. Vervolgens zetten we producten op een rijtje waarbij we kijken naar de prijs-kwaliteit, online-ervaringen en de functionaliteiten van het product of dienst.  Alleen de allerbeste producten of diensten worden vervolgens verwerkt in onze artikelen.

Is het veilig om slaap oordoppen te gebruiken?

Het is zeker veilig om slaap oordoppen te gebruiken, mits je ze op de juiste manier gebruikt. Daarnaast zijn niet alle oordoppen geschikt om te gebruiken tijdens het slapen. Koop daarom alleen slaap oordoppen die geschikt zijn voor tijdens het slapen. In ons artikel ontdek je de beste opties van dit moment.

Hoe lang gaan slaap oordoppen mee?

Afhankelijk van het soort slaap oordoppen gaan zij een bepaalde tijd mee. Zo zijn er slaap oordoppen die slechts één nacht meegaan (wegwerp slaap oordoppen), maar ook zijn er modellen die heel lang mee gaan. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de slaap oordoppen en hoe jij er mee omgaat. Om ze lang te kunnen gebruiken is het belangrijk dat zij vaak worden schoongemaakt en goed worden bewaard.

juli 18, 2024

mei 28, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>