Beste Speelkaarten [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Speelkaarten

2BEFUN® Luxe Waterdichte Speelkaarten review

2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten

Vind jij het ontzettend leuk om kaartspelletjes te doen? Dan is een goede set speelkaarten en echte must voor jou. Met een set speelkaarten kun jij namelijk allerlei spelletjes doen, denk aan pesten, ezelen, liegen etc. Maar welke speelkaarten zijn het beste?

Na het testen van tientallen verschillende sets speelkaarten is er een overduidelijke winnaar naar voren gekomen. Uit onze test is gebleken dat de 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten de beste set speelkaarten van dit moment zijn.

Meer weten over deze beste speelkaarten? Of wil je zien hoe de kaarten eruit zien in het zwart? Klik dan gauw op de onderstaande button!

Met een gewone set speelkaarten kun je allerlei leuke spelletjes doen, denk aan pesten, liegen, ezelen etc. Met een normale set speelkaarten kun je dus gemakkelijk overal een leuk spelletje spelen. Speel bijvoorbeeld een leuk potje pesten aan de keukentafel of in de pauze op school of maak een avondje borrelen actiever door een potje ezelen.

Speelkaarten kunnen dus op meerdere manieren ingezet worden om gemakkelijk een paar leuke spellen te spelen. Daarnaast zijn speelkaarten zo klein dat je ze gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Maar wat zijn de beste speelkaarten van dit moment en waar moet je op letten bij aanschaf van een set speelkaarten?

Wij van Mutsy hebben hier onderzoek naar gedaan. Na tientallen sets speelkaarten met elkaar vergeleken te hebben, hebben we een handige top 5 beste speelkaarten voor je weten op te stellen. Deze ontdek je verderop in dit artikel evenals de belangrijkste criteria waar jij op moet letten bij het aanschaffen van een goede set speelkaarten.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

24

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

7

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Speelkaarten

2BEFUN® Luxe Waterdichte Speelkaarten review

Beste koop speelkaarten
1. 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten

Royal Cards Hondjes Speelkaarten

Beste klassieke speelkaarten
2. Royal Cards Hondjes Speelkaarten

Speelkaarten, Waterdicht, Flexibel

Beste waterdichte speelkaarten
3. Speelkaarten, Waterdicht, Flexibel

Vesper Products Speelkaarten Waterdicht

Beste goedkope speelkaarten
4. Vesper Products Speelkaarten Waterdicht

2x Plastic Speelkaarten Casual Goods

Beste duo set speelkaarten
5. 2x Plastic Speelkaarten Casual Goods


Top 10 Beste Speelkaarten

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste speelkaarten! Deze Top 10 doet zeker niet onder van de producten uit onze lijst. Het is wel altijd handig om het door te nemen om alle opties goed te bekijken.


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van speelkaarten?

Wat zijn belangrijke aandachtspunten bij het aanschaffen van goede speelkaarten? Je ontdekt de belangrijkste aandachtspunten hieronder. Na het uitvoeren van onze beste speelkaarten test, weten we namelijk precies wat belangrijke aandachtspunten zijn om een goede set speelkaarten te kunnen aanschaffen.

Ga jij dus een set speelkaarten kopen? Koop dan niet zomaar de eerste set speelkaarten aanbieding die je tegenkomt, maar vergelijk meerdere opties met elkaar. Onderling kan er namelijk een groot verschil zijn, denk aan waterdichte speelkaarten, luxe speelkaarten of juist een klassieke set speelkaarten. 

Onderstaande criteria zijn bovendien ook getest in de beste speelkaarten volgens de consumentenbond test.

Originaliteit

Ten eerste kun je rekening houden met de originaliteit van een set speelkaarten. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een klassieke set speelkaarten of wil jij juist een luxe set speelkaarten met een modern ontwerp? Er worden namelijk ontzettend veel verschillende soorten speelkaarten aangeboden.

Omdat de prijs van alle soorten speelkaarten relatief laag ligt, kun je gemakkelijk zelf bepalen welke soort speelkaarten jij het mooist vindt. Toch raden we aan niet alleen naar ontwerp te kijken, maar ook onderstaande criteria goed in gedachten te houden.

Kwaliteit

Een tweede belangrijke criteria om rekening mee te houden is de kwaliteit van de speelkaarten. De kwaliteit van een set speelkaarten kan onderling namelijk veel verschillen. Zo zijn er goedkope kwaliteit speelkaarten welke misschien minder flexibel zijn, niet geplastificeerd zijn of waarvan snel de kleur vervaagd.

Koop dus niet zomaar de goedkoopste optie, maar kijk kritisch naar verschillende modellen. Speelkaarten zijn vaak niet duur, iets meer uitgeven voor een goede kwaliteit set speelkaarten kan daarom een betere keuze zijn. Helemaal wanneer je de speelkaarten vaak wilt gaan gebruiken.

Materiaal

Als laatste kun je rekening houden met het materiaal waarvan de speelkaarten gemaakt zijn. Dit bepaalt namelijk ook grotendeels de kwaliteit van de set speelkaarten. Wij raden aan om bij veelvoudig gebruik van de speelkaarten een set geplastificeerde speelkaarten aan te schaffen.

Een set geplastificeerde set speelkaarten zijn namelijk waterdicht waardoor zij niet kapot zullen gaan wanneer zij in aanraking met water komen. Informatie over of de gewenste set speelkaarten waterdicht is, vind je vaak in de productomschrijving.


Wat zijn de beste speelkaarten?

Maar wat zijn dan de beste speelkaarten? Je ontdekt het antwoord hieronder. Omdat er veel verschillende soorten speelkaarten zijn, hebben wij bij het opstellen van onze top 5 rekening gehouden met verschillende rubrieken. Zo hebben wij voor iedere rubriek een winnaar uitgeroepen.

Je vindt hieronder dus de 5 beste speelkaarten uit verschillende rubrieken en prijsklassen. Om de keuze voor jou nog makkelijker te maken hebben wij ieder set speelkaarten van een korte productomschrijving voorzien. Daarnaast hebben wij van ieder model de voor- en nadelen voor je op een rijtje gezet.

1. 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten

2BEFUN® Luxe Waterdichte Speelkaarten review

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.7

Ben jij op zoek naar de beste koop speelkaarten van dit moment of beste luxe speelkaarten van dit moment? Dan ben je op zoek naar de 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten. Deze set speelkaarten is volgens onze test namelijk de beste optie van dit moment. Zo beschikt deze set speelkaarten over een uniek en luxe ontwerp.

Je kunt de 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten namelijk in twee verschillende kleuren aanschaffen; zwart of goud. Beide ontwerpen hebben een luxe uitstraling en zijn geschikt voor het spelen van allerlei spelletjes. Daarnaast beschikt deze set speelkaarten over een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn zij volledig waterdicht.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat de 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten kapot gaan wanneer zij in aanraking komen met water. Ideaal dus om deze set speelkaarten overal mee naar toe te nemen. 

Voordelen 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten

 • Deze set speelkaarten is waterdicht
 • Het perfecte cadeau voor kinderen en volwassenen
 • Ogen zeer luxe
 • In het zwart en goud te verkrijgen

Nadelen 2BEFUN® Luxe Waterdichte kaarten

 • Iets duurder dan sommige goedkopere sets

2. Royal Cards Hondjes Speelkaarten

Royal Cards Hondjes Speelkaarten

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Als tweede hebben wij de Royal Cards Hondjes Speelkaarten verkozen tot beste klassieke set speelkaarten. Deze set speelkaarten heeft namelijk het klassieke ontwerp waarbij het lijkt alsof de speelkaarten al een lange tijd meegaan. Bij aanschaf van deze set speelkaarten ontvang je twee sets in plaats van een set.

Ontzettend handig dus wanneer je twee sets speelkaarten nodig hebt omdat je bijvoorbeeld met een groot gezelschap bent. De twee sets speelkaarten hebben verschillende kleuren waardoor je ze gemakkelijk kunt onderscheiden. Zo heeft de ene set een blauw ontwerp en de andere set juist een roze ontwerp.

Deze sets speelkaarten bevatten het originele aantal kaarten waardoor zij geschikt zijn voor het spelen van allerlei leuke spelletjes.

Voordelen Royal Cards Hondjes Speelkaarten

 • Je ontvangt niet een maar twee sets speelkaarten
 • Gemakkelijk te onderscheiden door de verschillende kleuren
 • Zeer goedkope optie
 • Gemakkelijk overal mee naar toe te nemen

Nadelen Royal Cards Hondjes Speelkaarten

 • Minder duurzaam

3. Speelkaarten, Waterdicht, Flexibel

Speelkaarten, Waterdicht, Flexibel

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de derde plaats is de Speelkaarten, Waterdicht, Flexibel geëindigd in onze top 5. Deze set speelkaarten beschikt over een modern ontwerp en heeft een mooie donkere kleur. Ook deze set bestaat uit 54 kaarten waardoor je beschikt over alle kaarten die je nodig hebt voor de bekendste kaartspellen.

De prijs-/kwaliteitsverhouding van deze speelkaarten is zeer goed. Ook zijn zij waterdicht waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over een natte tafel of het lekken van je flesje in je tas. De kaarten zijn ook nog eens zeer flexibel en liggen lekker in de hand.

Dankzij het compacte formaat neem jij deze speelkaarten ook gemakkelijk overal mee naar toe. Deze kaarten zijn daarom ideaal voor een avondje kaartplezier. Meer weten over deze speelkaarten? Klik dan op de button hierboven!

Voordelen Speelkaarten, Waterdicht, Flexibel

 • Beschikken over een mooi zwart ontwerp
 • Deze speelkaarten zijn volledig waterdicht
 • De kaarten zijn zeer flexibel en liggen lekker in de hand
 • Beschikt over 54 kaarten

Nadelen Speelkaarten, Waterdicht, Flexibel

 • De prijs is wat hoger dan vergelijkbare modellen

4. Vesper Products Speelkaarten Waterdicht

Vesper Products Speelkaarten Waterdicht

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats is de Vesper Products Speelkaarten Waterdicht geëindigd als beste goedkope speelkaarten van dit moment. Deze speelkaarten zijn namelijk de allergoedkoopste optie uit onze top 5. Voor deze relatief lage prijs ontvang je wel alsnog goede kwaliteit speelkaarten welke over de belangrijkste eigenschappen beschikken.

Zo ontvang je 54 speelkaarten waarmee je elk bekend kaartspel kunt spelen. De speelkaarten zijn ook nog eens waterdicht waardoor zij niet snel stuk zullen gaan. Door het moderne zwarte ontwerp is de uitstraling van deze speelkaarten ook top.

De Vesper Products Speelkaarten Waterdicht ontvang je gemakkelijk door op de bovenstaande button te klikken. Deze set speelkaarten wordt verkocht als speciale editie dankzij het blauw/zwarte ontwerp. Niet helemaal je kleur? Dan kun je ze ook in een andere kleur aanschaffen.

Voordelen Vesper Products Speelkaarten Waterdicht

 • De goedkoopste optie uit onze top 5
 • Deze speelkaarten set is een speciale editie
 • Waterdicht en zeer flexibel

Nadelen Vesper Products Speelkaarten Waterdicht

 • De kwaliteit van deze set speelkaarten is wat lager

5. 2x Plastic Speelkaarten Casual Goods

2x Plastic Speelkaarten Casual Goods

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.1

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

Op de laatste plaats hebben wij de 2x Plastic Speelkaarten Casual Goods geplaatst in onze top 5. Deze speelkaarten zijn namelijk niet het slechtst, maar hebben wel een wat lagere prijs-/kwaliteitsverhouding. Zo is dit de duurste optie uit onze top 5. Voor deze wat hogere prijs ontvang je dan wel een dubbele set speelkaarten.

De dubbele set speelkaarten kun je ook gemakkelijk door elkaar heen gebruiken doordat zij gemakkelijk te onderscheiden zijn door middel van de verschillende kleuren op de achterkant van de kaarten.

De 2x Plastic Speelkaarten Casual Goods kan in zeven verschillende kleuren aangeschaft worden. Verder zijn zij waterdicht en liggen zij lekker in de hand. De kaarten zijn duurzaam en zeer flexibel. Meer weten over deze goede speelkaarten? Klik dan op de bovenstaande button en ontdek gelijk de laagste prijs.

Voordelen 2x Plastic Speelkaarten Casual Goods

 • Zeer duurzaam en flexibel
 • Waterafstotend doordat ze zijn geplastificeerd
 • Geschikt voor meerdere kaartspellen

Nadelen 2x Plastic Speelkaarten Casual Goods

 • De duurste optie uit onze top 5

Hoeveel soorten speelkaarten hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 speelkaarten getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de speelkaarten op beoordeeld?

Om te bepalen wat de best geteste speelkaarten zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>