Beste Stormparaplu van 2024

Laatste Update: juli 2024

Wat is de beste stormparaplu in 2024?

TRVLMORE Automatische Stormparaplu

TRVLMORE Automatische Stormparaplu

Uit onze test is gebleken dat de TravelMore Automatische Stormparaplu de beste stormparaplu in 2024 is. Deze sterke en robuuste stormparaplu is van de beste kwaliteit, biedt de hoogste bescherming en is enorm handig en makkelijk in gebruik.

De prijs van de TRVLMORE Automatische Stormparaplu is zeer aantrekkelijk, zeker gezien de ongekend goede kwaliteit van dit product.

Ben je op zoek naar een goede en hoge kwaliteit stormparaplu? Lees dan snel verder, want Mutsy, het toonaangevende platform voor het testen en vergelijken van diensten en producten, heeft voor jou de allerbeste stormparaplu’s getest, vergeleken en geanalyseerd.


De testen zijn gericht op de duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit van de stormparaplu. Extra punten in de beoordeling zijn gegeven voor gebruiksgemak, design en reviews.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste Stormparaplu's uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Stormparaplu's

TRVLMORE Automatische Stormparaplu

Beste Koop Stormparaplu
1. TRVLMORE Automatische Stormparaplu

LOOXOLIFE Stormparaplu opvouwbaar

Beste Opvouwbare Stormparaplu

2. LOOXOLIFE Stormparaplu opvouwbaar

Falcon XXL Stormparaplu

Beste XXL Stormparaplu
3. Falcon XXL Stormparaplu

NovaQ Storm Paraplu

Beste Premium Stormparaplu
4. NovaQ Storm Paraplu

MiniMAX Opvouwbare Stormparaplu

Beste Budget Stormparaplu
5. MiniMAX Opvouwbare Stormparaplu

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste stormparaplu is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

22+ Stormparaplu's vergeleken

19+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Welke stormparaplu is het beste?

We hebben meer dan honderd stormparaplu’s en de beste stormparaplu merken getest. Op basis van onze bevindingen, vergelijkingen en analyses hebben we een ultieme top 5 samengesteld.

In deze lijst vind je per categorie de beste stormparaplu 2024 en het beste stormparaplu merk. Geniet bij het lezen van de specifieke kenmerken en voordelen die de stormparaplu’s uit de ultieme top 5 bieden en kies die stormparaplu die perfect past bij jou!

1. TRVLMORE Automatische Stormparaplu

TRVLMORE Automatische Stormparaplu
 • Windbestendig tot 100 kilometer per uur
 • Sneldrogend teflon en 100% waterafstotend
 • Lichtgewicht en compact formaat om mee te nemen in een (hand)tas en rugzak 
 • De geïntegreerde beschermhoes kan niet los meegenomen worden

Score

9.6

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De TravelMore ofwel TRVLMORE Automatische Stormparaplu is als absoluut beste stormparaplu uit alle testen gekomen. Het is de beste koop voor iedereen die een stormparaplu gebruikt! Met een windbestendigheid van 100 kilometer per uur, een zeer licht gewicht van 400 gram, handig (tas) formaat en een eenvoudige knop voor het openen en sluiten is de Travelmore automatische stormparaplu ongekend goed. 

Deze stormparaplu heeft een frame van negen stevige aluminium componenten die verstevigd zijn met glasvezel. Door de teflon coating is de paraplu volledig waterafstotend en sneller droog dan ander materiaal. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs maakt de TRVLMORE Automatische Stormparaplu de beste koop en beste stormparaplu van 2024. 

2. LOOXOLIFE Stormparaplu opvouwbaar

LOOXOLIFE Stormparaplu opvouwbaar
 • Klapt omgekeerd en automatisch in en uit
 • Windbestendig tot 100 kilometer per uur door 12 ribben van glasvezel met titanium
 • Zeer compact opberg formaat en inclusief luxe kunstlederen beschermhoes
 • Is breder dan gemiddeld, geschikt voor twee personen

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

In de categorie beste opvouwbare stormparaplu is de LOOXOLIFE Stormparaplu opvouwbaar de winnaar. Deze brede stormparaplu is geschikt voor twee personen en klapt omgekeerd en automatisch in en uit. Hierdoor heb je nooit last van (regen)water op de grond na het inklappen van de stormparaplu. Een ander groot voordeel is zijn enorme compactheid.

Deze paraplu wordt geleverd met een luxe PU leer beschermhoes en kan overal met je mee naartoe, zelfs in een kleinere handtas. Met 12 ribben van glasvezel met titanium is dit een zeer sterke stormparaplu.

Zelfs als deze omklapt in de storm, gaat hij niet kapot en klap je hem simpel terug met een druk op de open en sluit-knop. Deze opvouwbare stormparaplu is duurzaam en komt met een lichtere strip aan de onderzijde, zodat je in het donker en slecht weer beter zichtbaar bent voor anderen.

3. Falcon XXL Stormparaplu

Falcon XXL Stormparaplu
 • Zeer duurzaam door een extra sterk dubbel frame en groot stevig handvat
 • Voorzien van extra reflectiestrips voor veiligheid in het donker en bij slecht weer
 • Een zwaardere stormparaplu door gebruik van stevige materialen

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

De Falcon XXL Stormparaplu is onbetwist de beste XXL Stormparaplu verkrijgbaar. Deze enorm duurzame en hoogkwalitatieve paraplu is geschikt voor mensen die vaak in slecht weer buiten lopen, die samen onder de paraplu lopen en voor een iets krachtigere drager van de paraplu.

Vanwege zijn robuuste materialen, die nagenoeg onverwoestbaar zijn, is de paraplu ook zwaarder. Ben je niet sterk in je handen of armen, dan zal het niet aangenaam zijn om ver met deze paraplu te lopen.

Met een extra sterk frame en rubber gecoat handvat is dit een topper onder de stormparaplu’s. Er zijn zelfs ventilatiestroken aangebracht, zodat eventuele wind onder de paraplu direct een uitgang heeft, waardoor jij nergens last van heb. Deze XXL stormparaplu biedt ruimte voor 3 tot 4 mensen en daarmee met recht een XXL versie!

4. NovaQ Storm Paraplu

NovaQ Storm Paraplu
 • Wind- en waterdicht, windbestendig tot 100 kilometer per uur
 • Ergonomische handgreep, vouwt omgekeerd en volledig automatisch in en uit
 • Een jaar garantie op de paraplu
 • Iets prijziger vanwege duurzaamheid, premium materialen en features

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Ga jij voor het allerbeste en ben je bereid hier iets meer voor uit te geven? Dan is de NovaQ Storm Paraplu je beste keuze. Het beste stormparaplu merk en dat toont zich onder andere in het prachtige design, gebruiksgemak, de kleurcollecties, duurzaamheid en stijl.

Met recht is deze stormparaplu getest als beste premium stormparaplu. NovaQ is een premium merk in de wereld van (storm)paraplu’s. Met dit merk en dit model kies je voor een compacte, maar volledig wind- en waterdichte stormparaplu die windbestendig is tot windvlagen van 100 kilometer per uur.

NovaQ biedt zijn klanten een jaar garantie op de paraplu, maar dit zal je niet nodig hebben. De duurzaamheid van deze paraplu bij intensief gebruik kan oplopen tot vier à vijf jaar! Met een fijne grip en diameter van 105 centimeter loop je aangenaam alleen of samen onder de paraplu.

Uiteraard is werkt het openen en sluiten van deze paraplu volledig automatisch, want er is weinig te wensen over met een (storm)paraplu van NovaQ. De NovaQ heeft een bijgeleverde fijne beschermhoes.

5. MiniMAX Opvouwbare Stormparaplu

MiniMAX Opvouwbare Stormparaplu
 • Mooi design en verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Handig in gebruik en compact om mee te nemen
 • Zeer laag in prijs 
 • Voorzien van klein handvat

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Veiligheid

Materiaal

Voor iedereen die op zoek is naar een goede stormparaplu, maar hier zo weinig mogelijk aan uit wil geven, hebben we de goedkope stormparaplu’s getest. De beste goedkope stormparaplu is de MiniMAX Opvouwbare Stormparaplu. Een goede paraplu voor een kleine prijs. 

Deze stormparaplu is duurzaam tot windkracht 8 en daarmee minder windbestendig. Het is een compacte paraplu en dit komt mede door een klein handvat. De paraplu is vrijwel in iedere (hand)tas en rugzak eenvoudig mee te nemen. De MiniMAX is strak in design en verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.


Top 10 Meest Verkochte Stormparaplu's

Waar kun je het beste een stormparaplu kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste stormparaplu van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte stormparaplu's bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 stormparaplu's!


Stormparaplu kopen? Hier moet je op letten!

Ben je op zoek naar een betrouwbare, duurzame en stijlvolle stormparaplu, let dan goed op de volgende eigenschappen voordat je besluit welke stormparaplu je koopt!

Wil je nog meer dingen weten waar je op moet letten? In 2016 heeft Kassa een test stormparaplu's uitgevoerd. Hoewel deze producten waarschijnlijk niet meer relevant zijn, licht de redactie van Kassa wel enorm relevante punten uit om op te letten wanneer je een stormparaplu koopt. 

Windbestendigheid

Je kunt uiteraard een bijzonder gevormde stormparaplu kopen, zoals de stormparaplu van blokker, maar dit heeft niet altijd het gewenste effect. Let op een windbestendigheid van minimaal 100 km/u als je een duurzame paraplu wil aanschaffen.

Grootte en materiaalkeuze

De reviews kunnen fantastisch zijn, maar als je niet veel kracht in je armen of handen hebt, vermijd dan een paraplu met een grote diameter van meer dan 105 centimeter en vermijd een stalen frame. Hoewel zeer duurzaam, zal deze stormparaplu voor jou onaangenaam zijn om mee te lopen.

Traditioneel of omgekeerd in- en uitvouwen

Gebruik je de stormparaplu voor thuis, naar school of naar je werk? Kom je binnen uit de regen en wil je deze meteen neer kunnen zetten, zodat je je regenpak uit kan doen? Let er dan op dat de paraplu omgekeerd in- en uitvouwt. Zo heb je nooit last van water op de grond en kan je het water uit de paraplu schudden wanneer het jou uitkomt.


Veelgestelde vragen

Wat is een stormparaplu?

Een stormparaplu is ontworpen om je droog te houden tijdens harde regenbuien en zeer zware windstoten. De paraplu is ontworpen zodat hij niet kapot zal gaan tijdens stormen.

Wat is het verschil tussen een normale paraplu en een stormparaplu

Het grote verschil tussen een normale paraplu en een stormparaplu is het materiaal dat gebruikt wordt. Zo is een stormparaplu veel steviger en kan het zeer slecht weer aan.

juli 10, 2024

juli 8, 2024

juli 8, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>