Beste Tarzan Vibrator [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Tarzan Vibrator 

Realistische Rabbit Vibrator - Roze
Realistische Rabbit Vibrator

Ben jij op zoek naar een vibrator die je clitoris en G-spot stimuleert? Dan kunnen wij je de Realistische Rabbit Vibrator van harte aanbevelen. Dit is namelijk de beste tarzan vibrator van 2024! Deze vibrator is voorzien van maar liefst 10 verschillende standen. Ook heeft deze tarzan vibrator een semi-realistisch design, wat zorgt voor extra stimulatie van de vagina. Verder is deze vibrator ook makkelijk te bedienen door middel van de plus en min knop. Dit zorgt ervoor dat de vibrator ook geschikt is voor beginners. 

Er zijn heel veel verschillende vibrators voor vrouwen op de markt. De een stimuleert de clitoris en de ander stimuleert de G-spot, maar er zijn ook vibrators te koop die beide stimuleren. 

Deze vibrators worden ook wel tarzan vibrators genoemd. Het lange gedeelte van de vibrator wordt ingebracht en stimuleert de G-spot terwijl het kleine deel van de vibrator de clitoris stimuleert. 

Wij van Mutsy zagen geregeld de vraag: 'Welke tarzan vibrator is het beste?' voorbij komen. Om die reden hebben wij een test uitgevoerd om de best geteste opties te achterhalen. 

Na lang en uitgebreid testen wisten wij een handige top 5 samen te stellen met de best geteste tarzan vibrators van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan snel verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

23

Producten getest

11

Uur onderzoek gedaan

45

 Ervaringen gecheckt

19

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Tarzan Vibrators

Realistische Rabbit Vibrator - Roze

Beste Koop Tarzan Vibrator
1. Realistische Rabbit Vibrator

Beste Budget Tarzan Vibrator
2. EasyToys Lily Vibrator

Beste Stotende Tarzan Vibrator
3. Paarse stotende rabbit vibrator

Beste Waterproof Tarzan Vibrator
4. Midnight Rabbit Vibrator

Beste Oplaadbare Tarzan Vibrator
5. The Violet Rabbit Vibrator

Top 10 Beste Tarzan Vibrators

Wil je direct weten hoe de top 10 tarzan vibrators eruit ziet?  In deze top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Daarna kan je gelijk weer verder gaan naar de uitslag van onze tarzan vibrator test!


Waar moet je op letten bij het kopen van een tarzan vibrator?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een tarzan vibrator kopen. Er zijn namelijk veel verschillende soorten vibrators op de markt dus het kan lastig zijn om een optie te vinden die goed bij je past. 

Om jou te helpen met het kiezen van een vibrator die goed bij je past hebben wij een aantal punten opgesteld. Wij hebben alle opties uit onze top 5 getest op deze punten. 

Wij raden je aan om de onderstaande punten goed door te lezen, want ze kunnen je helpen met het maken van de juiste keuze. Ook lijken deze punten sterk op die van de beste tarzan vibrator volgens de consumentenbond. 

Materiaal

Als eerste is het belangrijk om het materiaal van de tarzan vibrator te controleren. Dit omat de vibrator wordt ingebracht. Het is dus van belang dat je controleert of het materiaal veilig is voor je lichaam. Gelukkig zijn de meeste vibrators gemaakt van een zacht en buigzaam siliconen. Dit is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens veilig voor het lichaam. 

Vibratie standen

Als tweede is het belangrijk om te controleren hoeveel vibratie standen de vibrator heeft. Dit kan namelijk sterk per vibrator verschillen. De meeste vibrators hebben tussen de 6 á 10 vibratiestanden. Afhankelijk van je voorkeur voor het aantal vibratiestanden kan je een vibrator kiezen.  Zo kan je er ook bijvoorbeeld voor kiezen om voor een womanizer vibrator te gaan!

Voedingstype

Als derde is het handig om te kijken naar het voedingstype van de tarzan vibrator. De meeste vibrators werken op basis van batterijen of zijn oplaadbaar. Als de vibrator oplaadbaar is, wordt er altijd een USB-kabel meegeleverd. Als de vibrator werk op basis van batterijen raden wij je aan om te controleren of de batterijen worden meegeleverd. Dit is namelijk niet altijd het geval. 

Waterproof 

Als laatste is het handig om te controleren of de duo vibrator waterproof is. Dit is namelijk niet bij alle vibrators het geval. Als je van plan bent om de vibrator ook in bad of onder de douche te gebruiken raden wij je aan om de productomschrijving door te lezen. In de productomschrijving staat namelijk beschreven of de vibrator waterproof is. 


Wat is de beste tarzan vibrator van 2024? 

Welke tarzan vibrator is het beste? Deze vraag gaan wij in dit gedeelte van het artikel voor je beantwoorden. Je bent namelijk aangekomen bij onze uitgebreide top 5. 

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Zodat je een goed beeld krijgt van de door ons geselecteerde opties. 

Ook hebben wij verschillende soorten tarzan vibrator geselecteerd zodat er voor iedereen een beste optie tussen zit. Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan gauw verder en wie weet ontdek je nog een tarzan vibrator aanbieding!

1. Realistische Rabbit Vibrator

Realistische Rabbit Vibrator - Roze

9.2

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Wij van Mutsy zijn op zoek gegaan naar de beste tarzan vibrators van dit moment en die hebben wij gevonden. De Realistische Rabbit Vibrator is uit onze test gekomen als beste tarzan vibrator 2024! 

Deze vibrator is ook zeer geschikt voor vrouwen die een keer een tarzan vibrator willen proberen. Dit omdat de vibrator gemakkelijk te bedienen is door middel van de plus en min knop.

Ook heeft de vibrator 10 verschillende standen, waarvan 3 verschillende snelheden en 7 trilpatronen. Kortom, voor iedere vrouw zit er wel een stand tussen die haar een hoogte punt kan bezorgen. 

Het design van dit product is tevens semi realistisch, hierdoor voelt deze niet fijn aan, maar het zorgt er ook voor dat de G-spot goed wordt gestimuleerd. 

Voordelen Realistische Rabbit Vibrator

 • Gemaakt van zacht en glad siliconen
 • Ook geschikt als eerste vibrator
 • Heeft 10 verschillende vibratie standen
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen Realistische Rabbit Vibrator

 • Redelijk dun

2. EasyToys Lily Vibrator

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Als je voor het eerst een tarzan vibrator of überhaupt een vibrator gaat kopen kan je misschien wel schrikken van de prijs. Geen zorgen, er zijn ook genoeg goedkope opties te vinden. 

Wij hebben dan ook de EasyToys Lily Vibrator geselecteerd als beste budget tarzan vibrator. Dit is namelijk de goedkoopste door ons geselecteerde tarzan vibrator. 

Deze vibrator is gemaakt van zacht en flexibel siliconen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het product veilig te gebruiken is, maar het zorgt er ook nog een voor dat de vibrator comfortabel aan voelt. 

Met 10 verschillende vibratie standen worden de G-spot en de clitoris gegarandeerd gestimuleerd. Ook is deze vibrator voorzien van twee verschillende motoren voor extra power. 

Voordelen EasyToys Lily Vibrator

 • Gemaakt van een zacht en flexibel materiaal
 • 10 verschillende vibratie standen
 • Ontworpen door EasyToys
 • Gemakkelijk te bedienen

Nadelen EasyToys Lily Vibrator

 • Exclusief 2 x AAA-batterijen

3. Paarse stotende rabbit vibrator

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil je graag een keer een tarzan vibrator proberen, maar vind je het lastig om echt tot een hoogte punt te komen? Dat begrijpen wij heel goed want voor vrouwen is dit niet altijd even makkelijk. 

Gelukkig hebben wij een tarzan vibrator gevonden die je net even wat extra stimulatie geeft. Wij hebben namelijk de Paarse stotende rabbit vibrator geselecteerd als beste stotende tarzan vibrator. 

Voor vrouwen die soms wat moeite hebben met klaarkomen kan deze vibrator een hele uitkomst zijn. Naast de gebruikelijke stimulatie heeft dit product ook een stotend en roterend onderdeel. 

Deze vibrator is namelijk voorzien van een stotende kop en een roterende schacht met kralen. Dit zorgt voor extra stimulatie. Verder heeft het product 6 rotatie standen en 6 vibratie standen. 

Voordelen Paarse stotende rabbit vibrator

 • Zeer geschikt voor gevorderden
 • Heeft 6 rotatie standen en 6 vibratie standen 
 • Voorzien van kralen voor extra stimulatie 
 • Beschikt over een CE-keurmerk

Nadelen Paarse stotende rabbit vibrator

 • Minder geschikt voor beginners

4. Midnight Rabbit Vibrator

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je graag een tarzan vibrator aanschaffen die je ook in bad of onder de douche kan gebruiken? Dan kunnen wij je de Midnight Rabbit Vibrator van harte aanbevelen. 

Wij hebben deze vibrator namelijk geselecteerd als beste waterproof tarzan vibrator. Deze vibrator is 100% waterproof en daardoor helemaal veilig te gebruiken in bad en onder de douche. 

Deze vibrator is zeer geschikt voor stimulatie van de clitoris en de G-spot. Ook heeft deze vibrator 2 motoren die beide geschikt zijn van maar liefst 10 verschillende vibratie standen. 

De trillende konijnen oortjes op het kleine deel van de vibrator stimuleren de clitoris. De gebogen top van de schacht zorgt ervoor dat de G-spot extra gestimuleerd wordt. 

Voordelen Midnight Rabbit Vibrator

 • Beschikt over twee motoren 
 • Stimuleert de clitoris en G-spot
 • 100% Waterproof
 • Heeft 10 verschillende vibratie standen

Nadelen Midnight Rabbit Vibrator

 • De vibraties kunnen erg heftig zijn 

5. The Violet Rabbit Vibrator

7.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We zijn al weer bij het laatste product aangekomen uit onze top 5, maar dat betekent zeker niet dat dit de minste optie is uit onze lijst. Iedereen heeft natuurlijk andere behoeftes en dat is helemaal niet erg. 

Zo snappen wij ook heel goed dat niet iedereen een tarzan vibrator wil kopen die werkt op basis van batterijen. Wij hebben daarom de The Violet Rabbit Vibrator geselecteerd als beste oplaadbare tarzan vibrator. 

Deze vibrator werkt op basis van een oplaadbare accu, dus je hoeft je geen zorgen te maken over batterijen. De oplaadkabel wordt gewoon bij dit product meegeleverd. 

Ook beschikt deze vibrator over 5 verschillende standen en 5 verschillende patronen. Zo zit er voor iedere vrouw wel een stand en patroon bij dat zal leiden tot een hoogte punt. 

Voordelen The Violet Rabbit Vibrator

 • Inclusief toy bag en masker
 • Eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-kabel
 • Heeft een uitgebreide handleiding
 • Unieke Swipe technologie

Nadelen The Violet Rabbit Vibrator

 • De accu gaat snel leeg

Veelgestelde vragen:

Hoeveel tarzan vibrators hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten tarzan vibrators getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de tarzan vibrators op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste tarzan vibrators op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>