Beste Vibrator van 2024

Laatste Update: juli 2024

Wat is de Beste Vibrator?

Satisfyer Pro 2 Generation 2 - Goud

Uit onze test is gebleken dat de Satisfyer Pro 2 Next Generation de beste vibrator van 2024 is. Deze populaire en effectieve luchtdruk vibrator zorgt voor een unieke stimulatie van de clitoris die kan leiden tot intense orgasmes. Deze revolutionaire vorm van stimulatie is voor veel vrouwen een garantie op een orgasme. Niet voor niets heeft de Satisfyer Pro 2 in een zeer korte tijd vele vrouwenharten weten te veroveren. Het speeltje is muisstil en gemakkelijk te gebruiken

Als jij op zoek bent naar de beste vibrator van 2024 dan is dit artikel alles wat je nodig hebt.

Ons team van experts heeft een diepgaande vibrator test uitgevoerd om de allerbeste vibrators te vinden van 2024.

We hebben gekeken naar diverse factoren zoals krachtcomfortmateriaalgebruik, en natuurlijk hebben we ook de ervaringen van andere consumenten mee genomen.

Onze zoektocht was gericht op het vinden van dat ene product dat niet alleen voldoet aan de hoge verwachtingen, maar deze ook overtreft.

Ben je nieuwsgierig naar welke vibrators onze strenge tests hebben doorstaan en welke als beste uit de bus zijn gekomen? Lees dan gauw verder! 

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste vibrators uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Vibrators

Satisfyer Pro 2 Generation 2 - Goud
Beste Koop Vibrator

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

MyMagicWand
Beste Wand Vibrator

2. MyMagicWand 

Essential Pleasure Dané
Beste Vibrator met afstandsbediening

3. Essential Pleasure Dané Luxe Vibrator met Afstandsbediening

Beste massage vibrator

4. TipsToys Body Wand Massage Vibrators

Beste Rabbit Vibrator

5. OhMiBod® Fuse™

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste vibrator is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

26+ vibrators vergeleken

40+ ervaringen gecheckt

10+ uur onderzoek


Welke Vibrator is het beste?

Welke vibrator is het beste? Deze vraag gaan wij in de onderstaande sectie beantwoorden! Aan de hand van onze beste vibrator test hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste vibrators van dit moment.

In de onderstaande uitgebreide top 5 hebben wij alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen.

Ook hebben wij verschillende soorten vibrators geselecteerd zodat er voor iedereen een beste vibrator tussen zit. Ben jij benieuwd naar de vibrators uit onze top 5? Lees dan snel verder! 

1. Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Generation 2 - Goud
 • Gemaakt van lichaamsvriendelijke siliconen
 • Drukgolf en touch-free stimulatie van de clitoris
 • 11 verschillende vibratie standen
 • Makkelijk te bedienen
 • Oplader met magneten

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

We trappen de top 5 af met misschien wel de bekendste vibrator van Nederland de Satisfyer Pro 2 Next Generation. De Satisfyer Pro 2 Next Generation uit onze vibrator test kwam als beste vibrator 2024!

En dat verbaast ons natuurlijk niet, want zeg nu zelf iedereen kent wel iemand die de Satisfyer in zijn nachtkastje heeft liggen, daarom kan het natuurlijk niet anders dat deze vibrator de beste koop van 2024 is. 

De Satisfyer is een vibrator die de clitoris stimuleert, dit door middel van de innovatieve drukgolf stimulatie. Zo heeft deze luchtdruk vibrator heeft maar liefst elf verschillende standen, dus voor elke vrouw zit er wel een stand tussen die goed voelt.

Door middel van de plus- en minknop kan je gemakkelijk van stand wisselen. Ook is deze vibrator fluisterstil waardoor je de vibrator nauwelijks hoort tijdens het gebruik. Verder wordt er bij deze vibrator een magnetische USB-oplaadkabel meegeleverd. 

2. MyMagicWand Roze

MyMagicWand
 • Krachtige motor
 • Beweegbare kop
 • Mooi design
 • Extra lang snoer (3.5 meter)
 • Weegt relatief veel (+- 700 gram)

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een wand vibrator voor clitoris stimulatie, maar wil je niet een al te dure vibrator kopen? Dan is de Magic Wand van MyMagicWand echt wat voor jou!

Wij hebben deze vibrator namelijk geselecteerd als beste wand vibrator. De stimulerende kop van de vibrator is gemaakt van medisch siliconen waardoor de vibrator voor iedereen veilig te gebruiken is. 

Deze wand vibrator heeft 3 snelheden en 3 verschillende patronen. Dat lijkt misschien niet veel, maar geloof mij als ik zeg dat in dit geval het motto "less is more" van toepassing is.

Je hebt niet 20 verschillende instellingen nodig als er een kleinere selectie goede standen beschikbaar zijn. Het grootste voordeel aan deze vibrator is dat deze een lang snoer heeft met een zeer krachtige motor! Dit zelfde zien we terug in de meer dan 300 (!) uitmuntende reviews.

Bonus tip: Gebruik de massage functie als voorspel om je spieren lekker los te maken.

3. Essential Pleasure Dané Luxe Vibrator met Afstandsbediening

Essential Pleasure Dané
 • 10 verschillende vibratie standen
 • Afstandsbediening voor jouw partner
 • 100% waterproof
 • Kan klein uitvallen

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een fijne vibrator met een afstandsbediening zodat je partner de controle heeft? Dan is de Essential Pleasure Dané Luxe Vibrator met Afstandsbediening echt wat voor jou!

Deze vibrator van het merk Essential Pleasure stimuleert de clitoris, vagina en de anus. Deze vibrator kun je door middel van een afstandsbediening door je partner laten bedienen. Dus ook buiten de slaapkamer kunnen jullie deze vibrator gebruiken. 

Deze vibrator heeft maar liefst 10 verschillende trilstanden die de clitoris, vagina en de anus stimuleren. Ook is deze vibrator 100% waterdicht, dus je kan deze vibrator gerust meenemen onder de douche of in bad.

Deze vibrator heeft een batterij duur van 1,5 uur en is onzichtbaar en geluidloos tijdens het dragen. Ideaal dus als je deze vibrator wilt gebruiken tijdens een etentje of tijdens een feestje. 

4. TipsToys Body Wand Massage Vibrators

 • Waterbestendig
 • Ook te gebruiken voor lichaamsmassage
 • USB kabel wordt meegeleverd
 • Maakt veel geluid

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een vibrator die je kan gebruiken als massageapparaat? Dan ben je op zoek naar de TipsToys Body Wand Massage Vibrators!

Deze wand massage vibrator kan je dus gebruiken voor de stimulering van je clitoris en je kan deze wand massage vibrator gebruiken om je spieren los te maken. 

Deze wand massage vibrator heeft 8 verschillende snelheden en 20 vibratie standen. Je kan gemakkelijk wisselen tussen de snelheden en vibratie standen door de knoppen aan het handvat.

De trillingen zijn niet alleen geschikt voor het stimuleren van je clitoris, maar ook voor het tegengaan van spiervermoeidheid. Met de trillingen kun je vastzittende spieren goed los masseren en pijn tegen gaan.

Verder is deze wand massage vibrator waterdicht dus je kan deze ook meenemen onder de douche. Het is dus zeker anders dan een 'gewone' masturbator!

5. OhMiBod® Fuse™

 • Zeer krachtige stimulans
 • Gaat tot wel anderhalf uur mee bij actief gebruik
 • Wanneer in stand-by stand gaat de batterij tot wel 90 dagen mee
 • Heeft geen ribbels 

Score

8.9

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als laatste maar zeker niet de minste uit de lijst hebben wij de OhMiBod® Fuse™ van Kiiroo geselecteerd als beste rabbit vibrator.

Deze beste rabbit vibrator van producent Kiiroo stimuleert de clitoris en de G-spot. Dubbel genot dus. Dankzij de bluetooth verbinding waarover hij beschikt kun op een interactieve manier genieten van deze toy.

Dankzij de ingebouwde sensortechnologie is bi directionele besturing mogelijk met andere aangesloten apparaten. Het LED-lampje laat duidelijk zien of het model ingeschakeld staat.

Ook is het mogelijk om de OhMiBod® Fuse™ met andere KIIROO seks speeltjes te verbindingen dankzij dezelfde techniek waarover alle KIIROO speeltjes beschikken.

De afmeting van de OhMiBod® Fuse™ bedraagt 180 mm in lengte en 34 mm in diameter. Verder kun jij hem in het zwart of roze aanschaffen en weegt hij slechts 424 gram. De oplaadtijd bedraagt 2,5 uur waarna je de toy 1,5 uur actief kunt gebruiken en hij tot 90 dagen werkt in stand-by modus.


Top 10 Vibrators

Hieronder vind je de top 10 meest verkocht vibrators bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 vibrators!


Vibrator kopen: hier moet je op letten

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een beste vibrator kopen. Toch zijn er een aantal punten waar je rekening mee moet houden als je een vibrator gaat kopen.

De onderstaande punten zijn de punten die wij hebben meegenomen tijdens het uitvoeren van onze beste vibrator test. Wij raden je aan om deze punten goed door te lezen en ze mee te nemen in je koop beslissing.

Kijk dus niet alleen naar een vibrator aanbieding, maar kijk ook eens naar de beste vibrator volgens de consumentenbond. Zo weet je zeker dat je een vibrator koopt die het beste bij jou past en nog belangrijker je voorkomt een miskoop! 

Voedingstype

Als eerste is het belangrijk om te kijken naar het voedingstype van de vibrator. De meeste vibrators kun je opladen door middel van een USB aansluiting.

De kabels worden standaard meegeleverd met de vibrators. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een USB adapter, gelukkig is dat een onderdeel van de oplader van je smartphone.

Een adapter heb je sowieso in huis. Ook zijn er een aantal vibrators die werken door middel van een batterij. Als dit het geval is kijk dan goed of er een batterij wordt meegeleverd. Als dit niet het geval is moet je deze los bestellen. 

Materiaal

Als tweede is het belangrijk dat je kijk naar het materiaal van de vibrator. Ver uit de meeste vibrators zijn gemaakt van siliconen. Dit omdat siliconen een materiaal is dat geen irritaties van de huid veroorzaakt.

Het is dus een lichaamsvriendelijk materiaal, hierdoor is een vibrator van siliconen door iedereen veilig te gebruiken. Wel raden wij je aan de vibrator na gebruik schoon te maken met wat toycleaner. 

Type stimulatie

Als derde is het belangrijk om te kijken naar het type stimulatie van de vibrator. Zo zijn er vibrator voor G-spot stimulatie, vibrators voor clitoris stimulatie en vibrators die beide plekken stimuleren.

Afhankelijk van je voorkeur voor een bepaalde stimulatie kan je een vibrator uitkiezen. 

Tip: Vibrators met clitoris stimulatie kun je ook gebruiken met je partner tijdens de seks

Waterdicht

Als derde is het handig om te controleren of de vibrator waterdicht is of niet. De meeste vibrators zijn spat waterdicht en dus veilig te gebruiken als je squirt, maar deze kan je dan niet meenemen onder de douche.

Gelukkig zijn er ook vibrators die 100% waterdicht zijn deze kan jij (met of zonder partners) meenemen onder de douche. 


Wat is de beste vibrator volgens de consumentenbond?

Dit is een vraag die we vaak te horen krijgen! Helaas heeft de consumentenbond hiervoor nog geen test gedaan. We weten dus niet wat de beste vibrator is volgens de consumentenbond.

Wij van Mutsy.nl hebben wel zo'n test uitgevoerd. De Satisfyer Pro 2 is als beste uit deze analyse gekomen. Als je naar boven scrolt, vind je een beknopte review van het product.


juli 10, 2024

juli 8, 2024

juli 8, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>