Beste Voetbal van 2024

Laatste Update: Mei 2024

Onze favoriete Voetbal

Derbystar Classic TT 5 - Maat 5

Derbystar Classic TT 5 - Maat 5

Uit onze test is gebleken dat de Derbystar Classic TT 5 - Maat 5 de beste voetbal is van 2024. Zo is dit product gemaakt van slijtvast PU-materiaal waardoor hij uitstekende vluchteigenschappen heeft. Ook zorgt de Zero-Wing  voor een hoge duurzaamheid én ook nog voor uitstekende speeleigenschappen. De beste voetbal voor de meeste situaties als je het ons vraagt. Voor deze prijs zijn wij geen beter product tegengekomen.

Wat is er nu lekkerder dan alleen of met je vrienden lekker een balletje te trappen? Dan wil je wel een voetbal hebben waarmee je jouw kwaliteiten kan laten zien.

Gelukkig gaan wij in dit artikel alles bespreken, zodat jij zo meteen de beste voetbal in huis haalt. 

Zo vertellen we waar je op moet letten bij het kopen van een voetbal en zullen we onze top 5 beste voetballen bekend maken.

Deze lijst hebben we zeer nauwkeurig en onafhankelijk opgesteld zodat jij alleen de allerbeste voetballen te zien krijgt. 

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste voetballen uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Voetballen

Derbystar Classic TT 5 - Maat 5

Beste Koop Voetbal
1. Derbystar Classic TT 5 - Maat 5

adidas UEFA Champions League Pro Void Voetbal Wit Multicolor

Beste Professionele Voetbal
2. Adidas UEFA Champions League Pro Void Voetbal Wit Multicolor


Winner Eurochampion Professional

Beste Betaalbare Voetbal
3. Winner Eurochampion Professional

DERBYSTAR CLASSIC LIGHT - MAAT 5 - O11 T/M O15

Beste Junioren Voetbal
4. DERBYSTAR CLASSIC LIGHT - MAAT 5 - O11 T/M O15

Dutchy voetbal meerkleurig

Beste Budget Voetbal
5. Dutchy voetbal meerkleurig

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste voetballen zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

20+ Voetballen vergeleken

32+ ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste Voetbal in 2024?

Om te bepalen wat de beste voetbal van dit moment is hebben wij uitgebreid onderzoek gedaan. Zo hebben we meer dan 20 voetballen vergeleken en natuurlijk ook ervaringen van anderen mee gerekend. 

Ben je benieuwd welke voetbal het best bij jou past? Dan raden we je aan om naar beneden te scrollen en alle ballen een keertje te bekijken!

1. Derbystar Classic TT 5 - Maat 5

Derbystar Classic TT 5 - Maat 5
 • Slijtvast PU-materiaal
 • Hoge duurzaamheid en uitstekende speeleigenschappen
 • Een van de meest gebruikte ballen
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Derbystar Classic TT 5 - Maat 5 is als beste uit onze test gekomen! En dat is natuurlijk niet voor niets. Als je weleens op een voetbalclub bent geweest heb je deze bal vast wel eens voorbij zien komen. Het is namelijk een van de meest gebruikte ballen door voetbalverenigingen. 

De bal is gemaakt van slijtvast PU-materiaal waardoor die uitstekende vluchteigenschappen heeft en een stuk langer mee gaat. Ook de Zero-Wing binnenbal zorgt voor een hoge duurzaamheid én voor uitstekende speeleigenschappen. 

Kortom, de ideale bal voor een goede prijs!

2. Adidas UEFA Champions League Pro Void Voetbal Wit Multicolor

adidas UEFA Champions League Pro Void Voetbal Wit Multicolor
 • Officiële Champions League bal
 • Naadloze, thermisch verlijmde buitenbal
 • Sterretjes op de bal voor extra grip
 • Duurste optie

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Wil jij net als sterren zoals Messi, Mbappé en Haaland met een officiële Champions League bal voetballen? Dan hebben wij de Adidas UEFA Champions League Pro Void Voetbal Wit Multicolor voor jou.

De bal is voorzien van een naadloze, thermisch verlijmde buitenbal. De binnenbal is van hoogwaardig butyl waardoor de vorm van de bal optimaal blijft. Hierdoor gaat hij extra lang mee. 

Ook heeft deze bal sterretjes die voor extra grip zorgen. Hierdoor kan je de bal extra effect mee geven en kan je makkelijker een zwabberbal schieten.

3. Winner Eurochampion Professional

Winner Eurochampion Professional
 • Deze bal is echte handgemaakte kwaliteit
 • Door het speciale design is de bal altijd goed zichtbaar
 • De butyl-binnenbal zorgt ervoor dat deze bal altijd dezelfde ronde vorm behoudt
 • Niet geschikt voor op straat

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Winner Eurochampion Professional is een bal waar je heerlijk mee kan spelen. Er zijn meerdere voetbalclubs in Nederland die deze bal gebruiken om hun trainingen en/of wedstrijden mee af te werken.

De bal valt op door het traditionele uiterlijk dat een moderne touch heeft gekregen. Zo zijn de gekleurde vlakken op de bal extra goed zichtbaar, zodat je de bal ook met mindere weersomstandigheden goed ziet aankomen.

De bal bevat een speciaal anti-lek ventiel wat er voor zorgt dat de bal langer zijn hardheid behoudt en je deze niet steeds tussendoor hoeft op te pompen.

Met deze Winner Eurochampion Professional haal je gewoon een goede voetbal in huis, tegen een nette prijs. Als je meerdere exemplaren afneemt, is het zelfs mogelijk om hier nog een extra korting op te krijgen.

4. DERBYSTAR CLASSIC LIGHT - MAAT 5 - O11 T/M O15

DERBYSTAR CLASSIC LIGHT - MAAT 5 - O11 T/M O15
 • Licht van gewicht voor (O11 t/m O15)
 • Sluit aan bij de richtlijnen van de KNVB
 • Mooi design
 • Niet geschikt voor volwasennen

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De DERBYSTAR CLASSIC LIGHT - MAAT 5 - O11 T/M O15 is de beste bal als je een bal zoekt voor jongens of meisjes tussen de 11 en 15 jaar.

De bal is namelijk lichter in gewicht dan de ''normale'' ballen. Hierdoor hoef je minder kracht te hebben om de bal in de lucht te krijgen. 

Het gewicht sluit aan bij de richtlijnen van de KNVB. De bal wordt dan ook veel gebruikt bij voetbalverenigingen. En dat is niet het enige, hij ziet er natuurlijk ook nog eens mooi uit. 

5. Dutchy voetbal meerkleurig

Dutchy voetbal meerkleurig
 • Goedkoopste optie
 • Mooie kleuren
 • Ideaal voor kinderen
 • Iets mindere kwaliteit

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Dutchy voetbal meerkleurig is de goedkoopste optie uit de lijst. Ook is hij wat lichter in gewicht wat het een ideale bal maakt voor kinderen om mee te spelen. 

Ook het oog wil wat en dat krijg je dan ook met deze bal. Hij heeft veel verschillende kleuren waardoor die opvalt op en buiten het veld.


Top 10 Meest Verkochte Voetballen

Waar kun je het beste een voetbal kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste voetbal van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte voetballen bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 voetballen!


Voetbal kopen? Hier moet je op letten!

Voetballen zijn er in verschillende soorten, maten en zeker ook prijzen. Daarom is het goed om van tevoren te kijken naar wat jou wensen zijn, en zeker ook naar wat je budget is.   

 Hieronder hebben wij verschillende criteria opgesteld zodat jij geen miskoop begaat!

Maat en gewicht

Voetballen zijn er in verschillende maten en gewichten. De maat is in het algemeen 5 voor elke leeftijd. Wel heb je miniballen van maat 1 en zijn er ook wel sporadisch ballen van maat 4 te vinden.

In de gewichten zitten wel verschillen per leeftijd.  Houd er rekening dat de bal niet te groot is, zodat het niet je scheenbeschermers aanraakt. Anders kun je natuurlijk niet meer goed op doel schieten!

Prijs

De prijzen van een voetbal kunnen enorm verschillen. In sommige gevallen kan een dure bal het zeker waard zijn en in sommige gevallen niet. Bedenk daarom goed bij jezelf hoeveel je het waard vindt om aan een bal uit te geven. 

Uiterlijk

Het oog wilt ook wat, en dat is bij een voetbal ook zeker het geval. Kies daarom ook vooral een bal die je er mooi uit vindt zien. Dit zal het bal plezier uiteindelijk nog meer verhogen. 

Je wilt natuurlijk wel een voetbal kopen die bij je voetbalschoenen past. Zo voel je je beter op het veld en ga je uiteindelijk ook beter spelen!


Veelgestelde vragen

Wat is de beste voetbal?

Wij hebben antwoord gegeven op deze vraag in dit artikel. Dit is namelijk de Derbystar Classic TT 5 - Maat 5! Bovenaan het artikel kan je een korte en duidelijk review zien van dit product.

Kan ik een voetbal ook gebruiken op straat?

Een normale voetbal kan je ook op straat gebruiken. Hij is hier alleen niet voor gemaakt en zal daarom ook sneller slijten. Als je veel op straat voetbalt raden wij aan om te kiezen voor een speciale straatvoetbal.

mei 15, 2024

mei 15, 2024

mei 15, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>