• Home
 • /
 • Sport
 • /
 • Beste Voetbaltafel [Test 2024]

Beste Voetbaltafel [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Beste Voetbaltafel

Voetbaltafel Pegasi Roma review

Pegasi Roma

Met de Pegasi Roma voetbaltafel heb jij altijd wat te doen. Zo kan jij je collega's of vrienden uitdagen voor een kampioenschap tafelvoetballen. De tafel heeft een luxe uitstraling waardoor het overal geplaatst kan worden. Naast dat het hout er mooi en luxe uitziet, is het ook nog eens zeer stevig. Deze tafel is dan ook zeer geschikt voor intensief gebruik!

Hierdoor kun je je helemaal inleven in het potje voetbal zonder dat de tafel beweegt. Ideaal voor de fanatiekeling. Kortom, onze favoriet van 2024.

Er is niets lekkerder dan in je pauze een lekker potje te gaan tafelvoetballen. Je kunt even je hoofd leeg maken. Of je wilt een tafelvoetbal in je mancave hebben. Want zeg nu zelf dat hoort er toch wel een beetje bij.

Maar hoe vind je nou de beste tafelvoetbal van dit moment? Wij van Mutsy zijn op onderzoek uitgegaan om de beste tafelvoetbal voor verschillende situaties te vinden.

Wij hebben de voetbaltafels op verschillende aspecten getest en daarop beoordeeld. Alleen de allerbeste voetbaltafels zijn daaruit gekomen. Dus wil jij zeker weten dat je een goede voetbaltafel hebt kijk dan snel naar de geselecteerde tafels!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

17

Producten getest

6

Uur onderzoek gedaan

36

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Voetbaltafels

Voetbaltafel Pegasi Roma review

Beste Koop Voetbaltafel
1. Voetbaltafel Pegasi

Voetbaltafel BuckShot Silver Bullet

Beste Zware Voetbaltafel
2. Voetbaltafel BuckShot Silver Bullet

Voetbaltafel Garlando

Beste Outdoor Voetbaltafel
3. Voetbaltafel Garlando

4 in 1 Voetbaltafel

Beste Multifunctionele Voetbaltafel
4. 4 in 1 Voetbaltafel

Dunlop Tafelvoetbal

Beste Budget Voetbaltafel
5. Dunlop Tafelvoetbal

Top 10 beste Voetbaltafels

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste voetbaltafels.


Waar op letten bij het kopen van een Voetbaltafel?

Een goede voetbaltafel kan in vele verschillende soorten voorkomen. Natuurlijk kun je kijken naar wat de beste voetbaltafel volgens de consumentenbond is, maar het is beter om zelf kritisch je keuze af te wegen. 

Dit doe je door goed te letten op de onderstaande punten, die we speciaal hebben opgesteld voor onze voetbaltafel test 2024. Je antwoord op de vraag 'wat is de beste voetbaltafel' kun je op deze manier veel makkelijker beantwoorden dan eerst!

Afmetingen en ruimte

Voordat je een voetbaltafel koopt, is het van essentieel belang om de beschikbare ruimte te meten om te zorgen voor een comfortabele speelruimte. Het is niet alleen de afmeting van de tafel die telt, maar ook de extra ruimte die nodig is rondom de tafel voor de spelers om zich vrij te bewegen en te spelen zonder beperkingen.

Idealiter zou je een ruimte moeten hebben die het mogelijk maakt om gemakkelijk rond de tafel te lopen en een speelruimte die vrij is van obstakels om verwondingen te voorkomen.

Materiaal en bouwkwaliteit

De materiaalkeuze van een voetbaltafel is een cruciale factor die de levensduur en de algehele speelervaring beïnvloedt. Zoek naar tafels gemaakt van duurzaam hout of metaal, die bestand zijn tegen intensief gebruik over een langere periode. Let ook op de kwaliteit van het speeloppervlak; een gelamineerd oppervlak kan bijvoorbeeld zorgen voor een gladder en sneller spel. De bouwkwaliteit moet robuust zijn om te voorkomen dat de tafel wankelt of gemakkelijk beschadigt.

Stabiliteit en gewicht

Een stabiele en zwaardere tafel biedt een veel betere speelervaring, aangezien het de tafel op zijn plaats houdt, zelfs tijdens intensieve wedstrijden. Verstelbare poten zijn een uitstekende toevoeging omdat ze helpen om een perfect vlak speeloppervlak te creëren, wat cruciaal is voor een eerlijk spel. Een stabiele tafel vermindert ook het risico op schade en verlengt de levensduur van de tafel.

Speleigenschappen

De speleigenschappen van een voetbaltafel zijn van groot belang om een plezierige en uitdagende spelervaring te garanderen. Let op details zoals de ontwerpkwaliteit van de speelpoppen, die een significant effect kunnen hebben op de balcontrole en het schieten.

Ook is het belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de glijstangen, die een soepele en snelle spelbeweging moeten bieden, zonder haperingen.

Prijs en budget

Het bepalen van je budget is een belangrijke stap bij het kiezen van de juiste voetbaltafel. Echter, het is even belangrijk om de waarde en kwaliteit die je krijgt voor die prijs te overwegen. Zorg voor een evenwichtige afweging tussen kwaliteit en budget, en wees niet bang om een beetje meer uit te geven voor een product dat duurzaam en goed gebouwd is. Bovendien is het raadzaam om te controleren of de tafel wordt geleverd met een garantie, wat extra gemoedsrust biedt bij je aankoop.


Wat is de beste Voetbaltafel van 2024? 

Tijd om over te gaan naar het leukste gedeelte van dit artikel. In onderstaande sectie hebben we een top 5 samengesteld van onze favoriete voetbaltafels van dit moment.

Om te bepalen welke voetbaltafel het beste is hebben we verschillende zaken op een rijtje gezet. Zo hebben we o.a. gekeken naar:

 • De online populariteit en reviews van de producten
 • De prijs / kwaliteit
 • Het gewicht
 • Het design

Kortom, als jij de beste voetbaltafel van dit moment stuurt, dan is het nu tijd om op te letten. Wij presenteren je hieronder top 5 beste voetbaltafels van 2024. 

1. Pegasi Roma Voetbaltafel 

Voetbaltafel Pegasi Roma review

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op de eerste plaats kan er maar een staan en dat is het 'Roma' model van Pegasi! Deze voetbaltafel is ideaal als jij een intensief potje wilt tafelvoetballen tegen je vrienden of collega's. Voor een goede voetbaltafel is het belangrijk dat deze 'tegen een stootje' kan, en dat is bij dit model zeker het geval. De tafel is volgens de specificaties van de fabrikant dan ook geschikt voor intensief gebruik. 

Daarnaast heeft de tafel heeft een opvallend, luxe uiterlijk. Eigenlijk is overal aan gedacht. Zo is het speelveld van MDF gemaakt, waardoor het balletje nooit stil kan komen te liggen op het veld. Nergens is een tafel als deze voor dit prijskaartje te verkrijgen. Sla dus snel je slag!

Voordelen Voetbaltafel Pegasi Roma

 • Luxe houten design
 • MDF speelveld
 • Geschikt voor intensief gebruik / extra stevig
 • 1 jaar garantie

Nadelen Voetbaltafel Pegasi Roma

 • Niet voor commerciele doeleinden

2. Voetbaltafel BuckShot Silver Bullet

Voetbaltafel BuckShot Silver Bullet

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Voor een intensief potje tafelvoetbal heb je een tafel nodig die niet beweegt als je helemaal in het spel zit. Dan is de Voetbaltafel BuckShot Silver Bullet een goede optie voor jou.

Doordat een tafel zwaar is, wordt hij ook meteen een stuk steviger. Hierdoor kan jij meeleven in het potje zonder dat de tafel gaat bewegen en omvalt. Dit wil natuurlijk niemand.

We kennen allemaal wel iemand die snel valsspeelt tijdens een spelletje. Door de chromen scoretellers kan dat niet meer. Het is nu duidelijk wat de score is zonder het te hoeven onthouden.

Tijdens een potje kan je natuurlijk dorst krijgen. Om je beker op de rand te zetten is een beetje gevaarlijk. Daarom zitten er bekerhouders in de tafel. Zo kan jij tussen de doelpunten door even wat drinken.

Voordelen BuckShot Silver Bullet

 • Extra stevig doordat hij zwaar is
 • Een chrome scorebord
 • Met bekerhouders
 • Oplopende hoeken

Nadelen BuckShot Silver Bullet

 • Kan niet makkelijk verplaatst worden

3. Pegasi Garlando

Voetbaltafel Garlando

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij niet constant binnen staan als je een potje wilt tafelvoetballen? Dan is de Pegasi Garlando een goede optie voor je. Want je kunt lekker in het zonnetje een potje spellen.

Niks is zo lekker als de zonnestralen op je lichaam. Als je de hele dag binnen bent is het wel eens lekker om buiten even te kunnen ontspannen. Met deze tafel kan je lekker in de zon een potje spellen.

Gaat er weer eens regen in Nederland dan kan je de tafel inklappen en naar binnen tillen. Dat hij ingeklapt kan worden is ook nog eens ideaal als je ruimte wilt besparen.

Ook hoef je geen balletjes te kopen die krijg je namelijk als bij de tafel geleverd. Kun je meteen beginnen met je vrienden in te maken.

Voordelen Pegasi Garlando

 • Is voor buiten bedoeld
 • Met 10 ballen geleverd
 • Kan ingeklapt worden

Nadelen Pegasi Garlando

 • Valt in een duurdere prijsklasse

4. 4-in-1 Voetbaltafel

4 in 1 Voetbaltafel

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plaats staat de 4-in-1 Voetbaltafel. Want we hebben allemaal wel eens een spelletje wel gezien. Met deze tafel ben jij niet beperkt tot een spel.

Zoals gezegd is deze tafel multifunctioneel want je kunt naast tafelvoetbal ook pingpongen, ijshockeyen en poolen. Door deze verschillende spellen heb jij altijd wel iets om te doen.

Voor deze verschillende spellen heb je allemaal accessoires nodig. Het grote voordeel aan deze set is dat alles erbij komt. Je hoeft niet opeens allemaal dingen erbij te kopen.

De tafel is niet zo hoog, waardoor niet alleen volwassen van de spellen kunnen genieten, maar ook kinderen. Dit is natuurlijk extra leuk want je kunt volwassen tegen kinderen spellen.

Voordelen 4 in 1 Voetbaltafel

 • 4 verschillende spellen
 • Geleverd met alle accessoires
 • Voor iedereen geschikt
 • Makkelijk te monteren

Nadelen 4 in 1 Voetbaltafel

 • Niet de hoogste kwaliteit

5. Dunlop Tafelvoetbal

Dunlop Tafelvoetbal

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op de laatste plaats staat de Dunlop Tafelvoetbal. Een voetbaltafel kan al snel oplopen in de kosten. Daarom hebben wij ook gekeken naar een tafel in de lagere prijsklassen. Met deze tafel heb jij voor een relatief lage prijs een zeer kwalitatief goede voetbaltafel.

Door het compacte design is hij makkelijk te plaatsen overal in je huis of kantoor. Dit is natuurlijk fijn omdat een voetbaltafel veel ruimte in kan nemen. Naast dat hij compact is hij maar 80 centimeter hoog. Hierdoor kunnen ook kinderen een potje spellen.

Je kunt meteen beginnen met spellen als de tafel geleverd is. Er zitten namelijk drie ballen bij. Hierdoor kan jij zelfs een bal kwijtraken zonder nieuwe hoeven te kopen.

Voordelen Dunlop Tafelvoetbal

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Compact design
 • Geleverd met 3 ballen

Nadelen Dunlop Tafelvoetbal

 • Niet de beste kwaliteit voetbaltafel

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel voetbaltafels hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten voetbaltafels getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.

Waar hebben jullie de voetbaltafels op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste voetbaltafels op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 22, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>