Beste Voetenbad van 2024

Laatste Update: juli 2024

Onze favoriete Voetenbad

Intex Pool Voetenbad - 56 x 46 x 9 cm

Intex Pool Voetenbad

Het Intex Pool Voetenbad zorgt ervoor dat je voeten schoon worden voordat je het zwembad instapt. Het heeft een anti-slip bodem waardoor je er veilig in kan staan. Maar je kan het natuurlijk ook voor andere doeleindes gebruiken. Na een lange dag lopen is het heerlijk om je voeten wat rust te geven. Met dit product kan het! Het is dan ook geschikt voor hele grote voeten.

Wist je dat een goed voetenbad veel meer is dan alleen een ontspannend momentje voor je voeten? Sommige zijn zelfs uitgerust met massagefuncties of bubbels voor een extra verwennerij.

Maar, wat maakt nu eigenlijk het beste voetenbad? Een vraag waar wij bij Mutsy het antwoord op hebben gevonden na het grondig testen van verschillende producten.

In dit artikel delen we onze bevindingen en presenteren we de top 5 voetenbaden die uitblinken in functionaliteit en duurzaamheid. Benieuwd naar welke baden je voeten het meest verdienen? Blijf dan zeker lezen!

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste voetbaden uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste Voetbaden

Intex Pool Voetenbad - 56 x 46 x 9 cm

Beste Koop Voetbad
1. Intex Pool Voetenbad

Niceey Massage Voetenbad XXL – Elektrisch Voetbad met Bubbelfunctie – 10 Massage Rollers – Infrarood Voetmassage - 12L - Wit

Beste Voetbad Massage
2. Niceey Massage Voetenbad XXL

Dreaver MZD-02 Voetenbad - Massage Rollers - Opvouwbaar - 12L - Verwarming Tot 45°C - Inclusief Badzout

Beste Voetbad Apparaat
3. Dreaver MZD-02 Voetenbad

Medisana FS 881 Voetbubbelbad

Beste Voetbad Warmte
4. Medisana FS 881

Sanbo Elektrisch Voetenbad F22 Pro - Zwart / Blauw - Massage functie met Eeltverwijderaar - Verwarmt tot 49°C - Opvouwbaar - 3 Warmtestanden - Voetmassage - Voetenbaden

Beste Voetbad Tegen Eelt
5. Sanbo Elektrisch Voetenbad F22 Pro

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste voetenbaden zijn hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

25+ voetenbaden vergeleken

20+ ervaringen gecheckt

18+ uur onderzoek


Wat is het beste voetenbad in 2024?

Welk voetenbad is het beste? En welk voetenbad past het beste bij mij? Dit zijn lastige vragen waar wij in deze sectie van het artikel antwoord op gaan geven. Wij hebben namelijk een uitgebreide analyse gedaan.

Hierin zijn de beste 5 voetenbaden in onze lijst verwerkt. Ze zijn omschreven met een korte review zodat je precies weet welk product bij je past. Ze hebben ook nog een eindcijfer gekregen.

Dit is een goede indicatie van wat wij van het product vonden. De voor- en nadelen geven nog meer inzicht. Lees dus gauw verder als je benieuwd bent naar onze top 5!

1. Intex Pool Voetenbad

Intex Pool Voetenbad - 56 x 46 x 9 cm
 • Groot genoeg voor elke voet
 • Is te bevestigen aan een zwembad
 • Goedkoopste optie van de lijst
 • Heeft geen verwarmingsfunctie

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de eerste plek in de lijst hebben we het Intex Pool Voetenbad! Hiermee is dit het beste voetenbad wat je kan hebben in 2024. Je kan deze koop namelijk goed in je huis hebben.

Met het Intex Pool Voetenbad hoef je minder snel je zwembad schoon te maken. Dit voetenbad is namelijk te monteren aan het zwembad. Voordat je erin stap kan je dus je voeten schoonmaken.

Op deze slimme manier blijft je zwembad goed schoon. Je kan het natuurlijk ook voor andere doeleindes gebruiken. Met warm water kan je ervoor zorgen dat je voeten een heerlijke massage krijgen, bijna net zo goed als een massage gun

Verder heeft het een groot formaat. Zelfs met hele grote voeten kan je er vrij in staan en bewegen. Het beschikt over een anti-slip ondergrond waardoor je niet snel uitglijdt.

Daarbij heeft het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waardoor het de beste voetenbad aanbieding van 2024 is.

2. Niceey Massage Voetenbad XXL

Niceey Massage Voetenbad XXL – Elektrisch Voetbad met Bubbelfunctie – 10 Massage Rollers – Infrarood Voetmassage - 12L - Wit
 • Heeft een LED scherm
 • Makkelijk op te bergen
 • Beschikt over 10 verschillende rollers
 • Niet opklapbaar

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Heb jij zin in een dagelijkse voetmassage? Stop dan hier en bekijk het Niceey Massage Voetenbad XXL! Met de massagefunctie krijgen je voeten namelijk goede rust.

De naam van het product zegt het eigenlijk al. Het is een XXL product waardoor het voor bijna iedereen geschikt is, zelfs voor de grootste voeten! Daarnaast beschikt het over maar liefst 10 massagerollers.

Die zorgen ervoor dat elk gedeelte van je voet aandacht krijgt. Het heeft een smart touch LED scherm waarop alle functies goed zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan de bubbelfunctie.

Dit geeft je echt het gevoel alsof je in een jacuzzi zit. Verder is het ook goed voor je lichaam. Het helpt namelijk bij een goede nachtrust, slaapproblemen en het verbetert de bloedcirculatie.

3. Dreaver MZD-02 Voetenbad

Dreaver MZD-02 Voetenbad - Massage Rollers - Opvouwbaar - 12L - Verwarming Tot 45°C - Inclusief Badzout
 • Kan verwarmen tot wel 45 graden
 • Heeft een timer
 • Kan ook eelt verwijderen
 • Het koord heeft geen opslagruimte

Score

9.3

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op de derde plek hebben we het Dreaver MZD-02 Voetenbad! Dit is het beste apparaat aangezien het meerdere functies heeft. Dat zorgt ervoor dat het meer dan alleen een voetenbad is.

Met het Dreaver MZD-02 Voetenbad kan je namelijk het water verwarmen tot wel 45 graden. Na het sporten kan je dan heerlijk je voeten rust geven. Het heeft een inhoud van 12 liter.

Dit zorgt ervoor dat je enkels ook verwarmt worden. De massagerollers zorgen er echt voor dat alles goed tot rust komt. Het zijn namelijk 16 afneembare rollers die je er ook gemakkelijk af kan halen.

De automatische timer zorgt er weer voor dat je gerust je ogen kan sluiten. Je hebt echt het gevoel alsof je in een massageapparaat zit. Verder kan je er nog olie en zout in doen. Het apparaat blijft evengoed werken de gehele tijd. Net als een bloeddrukmeter, is dit een must-have in je huis.

4. Medisana FS 881

Medisana FS 881 Voetbubbelbad
 • Blijft een lange tijd op dezelfde temperatuur
 • Heeft anti-rubber onderkant waardoor je niet uitglijdt
 • Is gemakkelijk te bedienen met 1 knop
 • Heeft geen timer

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Ben jij op zoek naar een voetenbad die veel warmte heeft? Neem dan de Medisana FS 881! Het bubbelbad zorgt ervoor dat je voeten een goede warmte om zich heen krijgen.

Niets is vervelender als het water dat snel koud wordt. Het Medisana FS 881 zorgt er dan ook voor dat het niet gebeurd. Daarbij heeft het product ook verschillende functies. Denk aan een bubbel- en vibratiemassage.

Zo komen je voeten zeer goed tot rust. Je hoeft niet meer op bezoek te gaan bij een masseur. De antislip onderkant zorgt ervoor dat je voeten op de juiste plek blijven. Daarom heeft het ook een goede veiligheid.

Met 1 knop kan het gehele voetenbad bediend worden. Dat is toch een fijn gevoel voor als je niet handig bent! Je hebt met dit product echt een topper voor een lange termijn

5. Sanbo Elektrisch Voetenbad F22 Pro

Sanbo Elektrisch Voetenbad F22 Pro - Zwart / Blauw - Massage functie met Eeltverwijderaar - Verwarmt tot 49°C - Opvouwbaar - 3 Warmtestanden - Voetmassage - Voetenbaden
 • Heeft 3 warmtestanden
 • Je kan het opvouwen na gebruik
 • Warmt snel op
 • Kan niet gebruikt worden met koud water

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Heb jij veel last van eelt en zoek je de oplossing? Dan is het Sanbo Elektrisch Voetenbad F22 Pro wat je zoekt! Hiermee is het eelt namelijk verleden tijd.

Het Sanbo Elektrisch Voetenbad F22 Pro zorgt ervoor dat je binnen 10 minuten warme voeten heb. Dat is heel erg snel en handig, vooral als je haast hebt. Na het gebruik kan je het gemakkelijk opvouwen en opbergen.

Hierdoor neemt het dus weinig ruimte in beslag. Je kan zelf de temperatuur bepalen tussen de 36 en 49 graden. Daarnaast is het ook nog eenvoudig te bedienen. Je krijgt er namelijk een afstandsbediening bij.

Hier is er ook een functie die ervoor zorgt dat het voetenbad automatisch wordt uitgeschakeld na 30 minuten. Dat is toch handig! Door deze hoge kwaliteit werkt dit product stressverlagend en zorgt het voor een betere nachtrust.


Top 10 Voetenbaden

Waar kun je het beste een voetbad kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons het beste voetenbad van dit moment zijn. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte voetenbaden bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 voetenbaden!


Voetenbad kopen? Hier moet je op letten!

Voordat je een voetenbad gaat aanschaffen is het belangrijk dat je goed onderzoek doet. Zo moet je zeker niet het eerste product kopen dat je op het internet vindt. Je moet met een aantal criteria rekening houden.

Wij hebben die criteria hieronder voor je op een rijtje gezet. Als je dit goed doorneemt kan je een miskoop voorkomen. We hebben ook gekeken naar de consumentenbond. Het neemt slechts een paar minuten van je tijd in beslag en daarna kan je weer verder met de zoektocht.

Massage

Het eerste belangrijke punt waar goed op gelet moeten worden is de massagefunctie. Hier worden namelijk de voeten heerlijk gemasseerd. Niet elk voetenbad heeft dat maar het is wel handig om naar te kijken.

Het heeft dan ook invloed op de prijs. Bij sommige voetenbaden kan je de massage functie ook droog gebruiken. Let hier dus ook goed op voordat je een aankoop doet.

Warmte

Daarnaast is het ook slim om te kijken naar de warmtefunctie van het apparaat. Je wilt natuurlijk wel dat het water snel opwarmt en lang warm blijft. De meeste voetenbaden hebben dan ook een warmte-element.

Lees goed door wat dit inhoudt. Daardoor koelt het water niet te snel af. Sommige voetenbaden kunnen er ook voor zorgen dat koud water weer warm wordt.

Accessoires

Bij een aankoop van een voetbad is de kans aanwezig dat je er verschillende accessoires bij krijgt. Denk bijvoorbeeld aan een voetmassage apparaat of een massage gun. Het is handig om je in te lezen wat deze accessoires inhouden.

Op deze manier kan je ook gerichter op zoek gaan, maar ook dit kan invloed hebben op de prijs. Het is vooral belangrijk dat het over rubbers beschikt zodat je niet uitglijdt.


Veelgestelde vragen

Waarom is een voetenbad goed voor je?

Voetenbaden zijn om verschillende reden goed voor je. Zo zorgt het ervoor dat je voeten niet altijd koud zijn en verwarmt het gehele lichaam. Op lange termijn kan het helpen bij verkoudheid en rillingen.

Wat kan je het beste in een voetenbad doen?

Dat verschilt natuurlijk per persoon maar het is altijd handig om er zout in te doet. Dit zorgt ervoor dat je voeten echt goed tot rust komen en het werkt ook tegen eelt.

juli 10, 2024

juli 10, 2024

juli 10, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>