Beste Voetmassage Apparaat van 2024

Laatste Update: Mei 2024

Wat is het beste voetmassage apparaat?

Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen - Warmtefunctie - Wasbaar - Zwart review

Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

Uit onze test is gebleken dat het Auronic Voetmassage Apparaat het beste voetmassage apparaat is van 2024. Zo maakt dit apparaat gebruik van de shiatsu massage techniek waardoor de spanning in je spieren in een korte tijd weg is. Verder werkt dit apparaat voor pijnverlichting of ontspanning, is hij geschikt voor kleine en grote voeten en kun je kiezen uit 3 verschillende snelheidsstanden.

Ben je op zoek naar het beste voetmassage apparaat van 2024? Goed nieuws! In dit artikel vertellen we je precies waar je op moet letten bij het kopen van een voetmassage apparaat en wat momenteel de beste voetmassage apparaten zijn die je kunt kopen.

Wij hebben namelijk een uitgebreid onderzoek gedaan waarbij we de meest populaire voetmassage apparaten van dit moment op een rijtje hebben gezet. De 5 voetmassage apparaten die als beste uit de test zijn gekomen vind je hieronder.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de 5 beste voetmassage apparaten uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Voetmassage Apparaten

Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen - Warmtefunctie - Wasbaar - Zwart review
Beste Koop voetmassage apparaat

1. Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

Medisana FM 888 Voetmassage review
Beste luxe voetmassage apparaat

2. Medisana FM 888

Blije Voeten Voetmassage Apparaat NR1.- Verbetert de bloedcirculatie - Voetmassage review
Beste prijs kwaliteit

3. Blije voeten voetmassage apparaat

Homedics FM TS9 Voetmassage apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen - Infrarood Warmte - shiatsu massage review
Beste shiatsu voetmassage apparaat

4. Homedics FM TS9

Bodi-tek - BT-FMAS2 - Shiatzu voetmassage, 12 koppen review
Beste betaalbare voetmassaga apparaat

5. Bodi-tek BT-FMAS2

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste voetmassage apparaten is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Wij hebben een uitgebreide analyse uitgevoerd waarbij we meerdere producten hebben vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als aller beste uit deze test gekomen.

25+ voetmassage apparaten vergeleken

40+ ervaringen gecheckt

10+ uur onderzoek


Welk voetmassage apparaat is het beste?

Wat is nu eigenlijk het beste voetmassage apparaat? Het is een vraag die we veel voorbij zien komen. In de sectie hieronder geven we antwoord op deze vraag.

In een uitgebreide voetmassage apparaat test hebben we gekeken naar de allerbeste apparaten van dit moment. Door te kiezen voor een van onderstaande opties weet je zeker dat je geen miskoop doet.

Door op de knop 'bekijk beste prijs' te drukken word je automatisch doorverwezen naar de webshop die momenteel de beste prijs hanteert.

1. Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen

Auronic Voetmassage Apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen - Warmtefunctie - Wasbaar - Zwart review
 • Te gebruiken voor pijnverlichting maar ook voor ontspanning
 • Geschikt voor grote en kleine voeten
 • Shiatsu massage koppen zorgen voor soepele spieren binnen no-time
 • Geen

Score

9.6

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Als jij op zoek bent naar het beste voetmassage apparaat van 2024 dan is het Auronic Voetmassage apparaat zeker een aanrader.

Voor de meeste mensen is dit de beste optie als je het ons vraagt. Waarom dan? Allereerst is de prijs ontzettend aantrekkelijk. Voor een relatief lage prijs haal je een zeer goed apparaat in huis.

Daarnaast is dit een multifunctioneel voetmassage apparaat dat ook te gebruiken is voor andere lichaamsdelen. Het masseren van je onderrug, benen of kuiten is ook mogelijk met dit product.

Verder maakt dit apparaat gebruik van 18 Shiatsu massage koppen. Een shiatsu massage is een populaire manier van masseren en zorgt ervoor dat stijve spieren en triggerpoints goed gemasseerd kunnen worden.

Kortom, voor deze prijs zijn wij geen beter product tegen gekomen dan dit model. 

2. Medisana FM 888

Medisana FM 888 Voetmassage review
 • Verschillende voetreflexmassages mogelijk
 • Intensiteit massage aan te passen
 • Comfortabel
 • Vrij prijzig

Score

9.4

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Medisana is een bekend merk als het gaat om massage apparaten. Eén van hun goed geteste producten is de FM 888. Dit apparaat is wat duurder dan het product die we hierboven besproken hebben, maar heeft dan ook meer functies. 

Je kunt met de FM 888 van Medisana kiezen uit twee soorten voetreflexmassages; een Shiatsu massage, of een compressiemassage. Ook heeft het apparaat een infrarood- en warmtestand. De intensiteit van de massage kan je naar behoefte aanpassen.

 Dit alles zorgt ervoor dat je veel makkelijker het apparaat op je eigen persoonlijke voorkeuren aan kunt passen, en meer plezier beleeft aan het apparaat. Een groot verschil tussen de Medisana FM 888 en veel andere massage apparaten voor voeten is dat het je voeten bijna helemaal inpakt. 

Andere apparaten zorgen alleen voor massage aan de onderkant van de voeten, en de bovenkant wordt daarbij dus overgeslagen. De openingen waar je je voeten in kunt plaatsen zijn comfortabel, en hebben genoeg ruimte voor voeten tot en met maat 46.

De voering kan je eenvoudig verwijderen en wassen, om zo het meeste profijt uit het apparaat te halen. Je betaalt voor dit apparaat dus wat meer dan het eerste model, maar hebt daardoor wel meer keuze, en lekker ingepakte voeten.

3. Blije voeten voetmassage apparaat

Blije Voeten Voetmassage Apparaat NR1.- Verbetert de bloedcirculatie - Voetmassage review
 • Fraai design
 • Handig in gebruik
 • Kan ook als apparaat voor de rug gebruikt worden
 • Maakt redelijk wat lawaai

Score

9.2

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De naam zegt het al; van dit apparaat krijg je “blije voeten”. En dat is ook echt zo, want dit apparaat werkt zo goed dat je er inderdaad blij van wordt. Het is een geweldige oplossing voor vermoeide voeten en benen, maar kan tevens als massage apparaat voor de rug gebruikt worden. 

Dit doe je door het apparaat tegen de rugleuning van de stoel te zetten. Hierdoor werkt het niet alleen goed tegen klachten in de voeten en benen, maar ook tegen rugklachten.

Het apparaat werkt door verschillende trilniveaus in combinatie met infrarood. De trilniveaus zijn instelbaar van stand 1 tot en met 15, en hierdoor kan je dus makkelijk de hardheid aanpassen naar gelang je persoonlijke voorkeuren. 

De trillingen in combinatie met de speciale vorm van het apparaat geven je een heerlijke reflexzone massage, waardoor je voeten en benen snel zullen ontspannen en als nieuw aanvoelen.

De automatische stand zorgt voor een afwisselend programma wat bijdraagt aan een goede doorbloeding en heerlijk ontspannen voeten. En als extra pluspuntje; het is te bedienen met een afstandsbediening, dus dat scheelt je naar voren bukken.

4. Homedics FM TS9

Homedics FM TS9 Voetmassage apparaat - 18 Shiatsu Massagekoppen - Infrarood Warmte - shiatsu massage review
 • Maar liefst 18 massagekoppen
 • Infraroodstand stand is apart instelbaar
 • Mooi design
 • Redelijk hoge prijs

Score

9.1

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Dit apparaat is een soortgelijk apparaat als de Beurer FM60 die we als eerste besproken hebben. Dit shiatsu voetmassage apparaat geeft een heerlijke Shiatsu massage door de 18 massagekoppen.

Deze koppen zorgen voor een ontspannende voetreflexmassage die niet alleen een goed effect heeft op de voeten, maar op het hele lichaam. In combinatie met de infraroodverwarming zorgt dit apparaat voor een goede doorbloeding en heerlijk ontspannen voeten. 

Eén van de voordelen van dit apparaat is dat de massagestand en de infraroodstand apart instelbaar zijn. Het apparaat heeft een mooi design, en is makkelijk te bedienen, aangezien het enkel deze twee standen heeft.

Na gebruik is het weer zeer eenvoudig op te bergen door zijn compacte design. En dat is natuurlijk ook heel belangrijk, want je wilt de rest van de dag niet aankijken tegen een groot massageapparaat in de kamer. 

Het is niet het goedkoopste apparaat wat er is, maar dan heb je wel een goedwerkend apparaat in huis waar je veel plezier aan zult beleven

5. Bodi-tek BT-FMAS2

Bodi-tek - BT-FMAS2 - Shiatzu voetmassage, 12 koppen review
 • Te bedienen met je voet
 • Pootjes zijn verstelbaar dus gemakkelijk aan te passen
 • Slim ontwerp
 • Prijs is aan de hoge kant

Score

9.0

Prijs / kwaliteit

Ervaringen consumenten

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Last but not least; de Bodi-tek BT-FMAS2 voetenmasseur. Wellicht is dit het beste voetmassage apparaat van de apparaten die we besproken hebben. Dit komt vooral door de verschillende functies die het apparaat heeft in combinatie met zijn prijs. Het is namelijk een veelzijdig apparaat, maar tevens de goedkoopste van de vijf. 

Ook dit apparaat zorgt voor een heerlijke Shiatsu massage door zijn 12 roterende massagekoppen. In combinatie met de infraroodfunctie voelen je voeten snel weer als nieuw, en zorgt het voor een heerlijke opkikker.

 Eén van de pluspunten aan dit apparaat is dat je het kunt bedienen met je voet. Je hoeft dus niet naar voren te bukken om iets in te stellen. Luxe, hè? Ook heeft het pootjes waardoor je de hoogte kunt verstellen, en zo precies de juiste houding zult vinden om het meeste te genieten van de massage. 

De ademende stof waar de massagekoppen mee bedekt zijn, zorgen voor precies de juiste balans tussen de harde koppen en de zachte stof. Eén ander voordeel is dat het apparaat erg licht in gewicht is vergeleken met andere apparaten. Hierdoor, en door de kabelopberging, is het extra eenvoudig om na gebruik het apparaat weer op te bergen. 

Door de combinatie van deze verschillende handige functies kunnen we stellen dat dit één van de beste voetmassage apparaten zijn die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je jezelf of iemand anders dus wilt verblijden, dan is dit apparaat een mooi cadeau.


Top 10 Voetmassage Apparaten

Waar kun je het beste een voetmassage apparaat kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste voetmassage apparaten van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de top 10 meest verkochte voetmassage apparaten bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 voetmassage apparaten!


Voetmassage apparaat kopen: hier moet je op letten

Een voet massage apparaat kopen kan best wel lastig zijn. Er zijn namelijk een aantal criteria waar je rekening mee moet houden voordat je een aankoop gaat doen. Zo kan je een miskoop voorkomen,

Hieronder hebben wij deze criteria uitgewerkt. Na het lezen van deze punten ben je klaar de zoektocht!

Technologie

Kies een voetmassage apparaat dat gebruikmaakt van geavanceerde massage technologieën zoals kneed- en shiatsu-massage. Deze technieken zorgen voor diepe ontspanning en verlichting van spierspanning, wat essentieel is voor een effectieve voetmassage.

Warmtefunctie

Een ingebouwde warmtefunctie kan de voordelen van de massage verder versterken door de doorbloeding te verbeteren en spieren nog meer te ontspannen. Controleer of het voetmassage apparaat deze optie biedt en of je de warmte-instellingen kunt aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen om een voetenbad aan te schaffen. Hierin kan je namelijk heet water doen.

Geluidsniveau

Let op het geluidsniveau van het apparaat, vooral als je het regelmatig wilt gebruiken in een rustige omgeving. Een stille werking zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de massage zonder storende geluiden.

Comfort

Kies een voetmassage apparaat dat ergonomisch is ontworpen en comfortabel in gebruik is. Het moet geschikt zijn voor jouw voetmaat en gemakkelijk te bedienen zijn, zodat je optimaal kunt genieten van de massage-ervaring.


Wat is de beste voetmassage apparaat volgens de consumentenbond?

Jammer genoeg heeft de consumentenbond nog geen test uitgevoerd voor voetmassage apparaten, en daarom kunnen we moeilijk antwoord geven op deze vraag.

Toch kunnen we je op weg helpen! Wij van Mutsy.nl hebben namelijk een test uitgevoerd. Het product van Auronic kwam daar het beste uit. Scrol naar boven om er meer over te weten te komen!


Veelgestelde vragen

Is een voetmassage apparaat goed voor je?

Een voetmassage apparaat is zeker goed! Het zorgt er namelijk voor dat je voeten tot rust komen en je fris de dag kan beginnen.

Wat is de beste voetmassage?

Hierover zijn de meningen verdeeld maar de meeste mensen vinden het van een apparaat het 'lekkerst'. Al zijn er ook mensen die een fysieke massage ook leuk vinden.

mei 16, 2024

mei 15, 2024

mei 15, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>