Beste Wand Vibrator [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Wand Vibrator

EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart
EasyToys Mini Wand Vibrator

Ben je nog op zoek naar een goede wand vibrator? Dan kunnen wij je de EasyToys Mini Wand Vibrator zeker aanbevelen. Deze vibrator is namelijk uit onze test gekomen als beste wandvibrator 2024! Deze wand vibrator van EasyToys zorgt ervoor dat je nieuwe hoogte punten komt in de slaapkamer. Door zijn compacte formaat is de vibrator gemakkelijk te gebruiken en kun je deze gemakkelijk mee op reis nemen. 2

Ben jij benieuwd naar de beste prijs voor deze beste wand vibrator? Klik dan snel op de onderstaande knop! 

Vibrator zijn er in veel verschillende soorten en maten. Ook kan het aantal vibratiestanden en de kracht van de vibraties per vibrator sterk verschillen. Kortom, het vinden van een goede vibrator is een hele klus. 

Geen zorgen, we gaan in dit artikel niet alle soorten vibrators behandel, maar wij gaan ons focussen op de wand vibrator. Deze soort vibrator heeft een vibrerende kop die jouw clitoris stimuleren. 

Maar hoe weet je wat een goede wand vibrator is? Om er achter te komen wat de best geteste vibrators zijn hebben wij een zeer uitgebreide wand vibrator test uitgevoerd. 

Aan de hand van onze test resultaten hebben wij een handige top 5 samengesteld met de best geteste wand vibrators van dit moment. Ben jij benieuwd naar onze top 5? Lees dan gauw verder! 


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

22

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

46

 Ervaringen gecheckt

17

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Wand Vibrators

EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart

Beste koop Wand Vibrator
1. EasyToys Mini Wand Vibrator


Beste Wand Vibrator met Snoer
2. MyMagicWand

Beste Wand Vibrator voor Massages 
3. Rosy Gold - Nouveau Curve Massager

Beste Wand Vibrator voor Koppels
4. Black Lightning Wand Vibrator


Beste Dubbele Wand Vibrator
5. Nalone Jane Dubbele Vibrator

Top 10 beste Wand Vibrator

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste wand vibrator, dit zijn direct de meest verkochte wand vibrators bij onderstaande webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een wandvibrator?

Na het zien van onze top 5 wil je misschien wel een wand vibrator kopen. Toch raden wij je aan om nog even verder te lezen, want iedereen heeft natuurlijk andere seksuele voorkeuren. 

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten wand vibrators op de markt, waardoor het lastig kan zijn om er een te vinden die past bij jouw behoeften. Geen zorgen, wij gaan je helpen met het vinden van een vibrator. 

Hoe gaan we je helpen? Met een aantal punten die wij hebben opgesteld. De producten uit onze top 5 zijn uitvoerig op deze punten getest en ze lijken sterk op die van de beste wand vibrator volgens de consumentenbond. 

Aantal vibratiestanden 

Allereerst is het goed om te controleren hoeveel verschillende vibratiestanden de wandvibrator heeft. Het aantal vibratiestanden verschilt namelijk sterk per vibrator. Afhankelijk van je voorkeur voor het aantal vibratiestanden en de sterkte van de vibraties kun je een wandvibrator uitkiezen. 

De kop 

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar de kop van de vibrator. De kop is namelijk het gedeelte dat de clitoris zal stimuleren. De kop kan namelijk sterk verschillen van wand vibrator. Zo heb je koppen die flexibel zijn en koppen die wat groter zijn. Ook kun je de koppen apart bestellen. 

Voedingstype

Als derde is het handig om te kijken naar het voedingstype van de wand vibrator. De meeste vibrators werken op basis van batterijen of zijn oplaadbaar. Als de vibrator oplaadbaar is, wordt er altijd een USB-kabel meegeleverd. Als de vibrator werk op basis van batterijen raden wij je aan om te controleren of de batterijen worden meegeleverd. Dit is namelijk niet altijd het geval. 

Waterproof

Als laatste is het handig om te controleren of de wand vibrator waterproof is. Dit is namelijk niet bij alle wand vibrators het geval. Als je van plan bent om de wand vibrator ook in bad of onder de douche te gebruiken raden wij je aan om de productomschrijving door te lezen. In de productomschrijving staat namelijk beschreven of de wand vibrator waterproof is. 


Wat is de beste wand vibrator van 2024? 

Nu je weet waar je op moet letten tijdens het kopen van een vibrator en al een glimp hebt kunnen opvangen van onze top 5, ben je alweer aangekomen bij het laatste gedeelte van dit artikel. 

Het is natuurlijk zeker de moeite waard om nog even verder te lezen! Je bent namelijk aangekomen bij onze uitgebreide top 5. In deze top 5 zullen alle door ons geselecteerde producten nog een keer voorbij komen. 

Dit keer zijn alle producten voorzien van een korte productomschrijving met een aantal voor- en nadelen. Ook hebben wij verschillende wand vibrators geselecteerd voor onze top 5 zodat er voor iedereen een beste vibrator tussen zit.

Ben jij benieuwd naar onze uitgebreide top 5? Lees dan snel verder en wie weet ontdek je nog een leuke wand vibrator aanbieding!

1. EasyToys Mini Wand Vibrator

EasyToys Mini Wand Vibrator - Zwart

9.6

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.6

Functionaliteiten

9.3

Prijs / kwaliteit

9.7

Wij van Mutsy zijn op zoek gegaan naar de beste wand vibrators van dit moment. Wij hebben dan ook de EasyToys Mini Wand Vibrator geselecteerd als beste wand vibrator van 2024! 

Deze wand vibrator van het merk EasyToys is door zijn compacte formaat er handig en vooral makkelijk in gebruik. Je kan makkelijk tussen de verschillende vibratiestanden wisselen door de plus en min knoppen. 

En je zul geregeld van stand wisselen denken wij zo, want deze vibrator is namelijk voorzien van maar liefst 18 verschillende vibratiestanden. Zo zit er voor iedereen wel een fijne stand tussen. 

Ook kan je deze vibrator gemakkelijk opladen als deze leeg is, de vibrator kan namelijk opgeladen worden door middel van de meegeleverde USB-kabel. De kabel past op een adapter met USB-poort. 

Voordelen EasyToys Mini Wand Vibrator

 • Makkelijk te bedienen
 • Geschikt als eerste vibrator
 • Inclusief USB-kabel
 • Beschikt over 18 vibratiestanden

Nadelen EasyToys Mini Wand Vibrator

 • Maakt aardig wat lawaai

2. MyMagicWand

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.8

Functionaliteiten

9.0

Prijs / kwaliteit

9.4

Ben je op zoek naar een goede wand vibrator, maar zoek je er eentje die je niet hoeft op te laden. Dat kunnen wij best begrijpen als je bijvoorbeeld nog thuis woont wil je liever niet dat je ouders die vibrator per ongeluk zien. 

Geen zorgen er zijn ook vibrators die je niet hoeft op te laden. Wij hebben dan ook de MyMagicWand geselecteerd als beste wand vibrator met snoer. Deze vibrator hoef je alleen in het stopcontact te stoppen. 

Ook is dit snoer extra lang ideaal, dus als je geen stopcontact direct naast je bed hebt zitten. Ook is de vibrator gemakkelijk te bedienen door middel van de plus en min knop op de handgreep. 

De vibrator zelf heeft zes verschillende vibratie standen. De bewegende kop zal ervoor zorgen dat jij een hoogte punt krijgt in de slaapkamer. Ook kan je dit product gebruiken samen met je partner. 

Voordelen MyMagicWand

 • Werkt op basis van netstroom
 • Heeft een beweegbare kop 
 • Beschikt over 6 verschillende vibratie standen
 • Gemaakt van een zacht materiaal 

Nadelen MyMagicWand

 • De vibratie standen zijn niet voor iedereen even krachtig

3. Rosy Gold - Nouveau Curve Massager

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.9

Functionaliteiten

8.8

Prijs / kwaliteit

9.0

Er zijn veel verschillende soorten vibrators en we hoeven je natuurlijk niet te vertellen waar je de vibrator voor kan gebruiken. Toch zijn er ook vibrator die je voor andere doeleinden kan gebruiken. 

Wij zijn dan ook op zoek gegaan naar zo'n vibrator. Wij hebben daarom de Rosy Gold - Nouveau Curve Massager geselecteerd als beste wand vibrator voor massages. 

Deze vibrator kun je ook gebruiken tijdens het geven van een massage. De vibratie standen van dit product zorgen er namelijk voor dat vastzittende spieren los worden geschut. Zo heb je geen last meer van spierpijn. 

De vibrator zelf heeft 10 verschillende standen waarmee je de clitoris en andere gevoelige plekken kan stimuleren. Ook kun je dit product na gebruik gewoon opladen door middel van de meegeleverde USB-kabel. 

Voordelen Rosy Gold - Nouveau Curve Massager

 • Makkelijk schoon te maken 
 • Heeft een flexibele kop 
 • Kan ook worden gebruikt voor massages
 • Geschikt voor beginners en gevorderden

Nadelen Rosy Gold - Nouveau Curve Massager

 • Kan na het opladen snel stuk gaan 

4. Black Lightning Wand Vibrator

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.1

Tuurlijk, vooral als vrouw zijnde is het leuk om van tijd tot tijd een keer gebruik te maken van een vibrator. Wat laten we eerlijk zijn voor vrouwen is het over het algemeen lastiger om klaar te komen van seks. 

Nou is het natuurlijk ook leuk om een keer gebruik te maken van een vibrator met je partner. Om die reden hebben wij de Black Lightning Wand Vibrator geselecteerd als beste wand vibrator voor koppels. 

Deze vibrator kan niet alleen voor genot zorgen bij de vrouw, maar ook bij de man. De trillingen van de vibratie standen zijn ook zeer geschikt om de eikel mee te stimuleren.  Genot voor beiden dus. 

Je kan gemakkelijk van vibratie stand wisselen door middel van de knoppen. Verder is de vibrator ook zeer geschikt voor het masseren van de schouders, nek en rug. De trillingen zorgen namelijk voor soepele spieren. 

Voordelen Black Lightning Wand Vibrator

 • Zeer geschikt voor koppels 
 • Beschikt over 5 snelheden en 5 patronen
 • Heeft een grote kop 
 • Op te laden met de meegeleverde USB-kabel

Nadelen Black Lightning Wand Vibrator

 • Maakt veel geluid 

5. Nalone Jane Dubbele Vibrator

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.0

Prijs / kwaliteit

8.2

We zijn al weer aangekomen bij de laatste optie uit onze top 5, maar wees niet getreurd, misschien is dit wel de wand vibrator die voldoet aan jouw eisen. Iedereen heeft natuurlijk andere behoeftes. 

En laat deze vibrator nou net even anders zijn dan de andere producten uit onze top 5. Wij hebben namelijk de Nalone Jane Dubbele Vibrator geselecteerd als beste dubbele wand vibrator. 

Deze vibrator van het merk Nalone Jane kan namelijk aan beide kanten gebruikt worden. De brede kant van dit product kan namelijk gebruikt worden voor stimulatie van de clitoris. 

Het dunnere gedeelte van de vibrator kan inwendig worden gebruikt om zo de G-spot te stimuleren. Elke kan van de vibrator heeft 7 verschillende standen die gemakkelijk zijn in te stellen door middel van de knoppen. 

Voordelen Nalone Jane Dubbele Vibrator

 • Kan worden opgeladen
 • Geschikt voor inwendig en uitwendig gebruik
 • Gemaakt van zacht siliconen
 • Elke kant beschikt over 7 verschillende standen 

Nadelen Nalone Jane Dubbele Vibrator

 • De magnetische oplaadkabel is soms wat onhandig

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel wand vibrators hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten wand vibrators getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de wand vibrators op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste wand vibrators op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>