• Home
 • /
 • Wonen
 • /
 • Beste Wasmachine Verhoger [Test 2024]

Beste Wasmachine Verhoger [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Onze favorieten wasmachine verhoger

EverestPeak® Wasmachine verhoger

EverestPeak® Wasmachine verhoger

De EverestPeak® Wasmachine verhoger heeft de eerste plaats in deze Top 5 Beste wasmachine verhoger 2024 dik verdiend. Dit multifunctionele product is te gebruiken om wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, drogers en water dispensers te verhogen. Deze wasmachine verhoger is gemaakt van stevig roestvrij staal en kunststof.

Een wasmachine verhoger biedt uitkomst, wanneer je niet iedere keer wilt hoeven bukken om de was in en uit de machine te doen. Met een goede wasmachine verhoger ben je van dat probleem verlost.

Omdat er nogal wat verschillende wasmachine verhogers, ook wel wasmachinetorens genoemd, zijn hebben wij onderzoek gedaan naar de beste wasmachine verhoger. Ook hebben we gekeken naar wat de beste koop is voor een wasmachine verhoger en naar de beste wasmachine verhoger is volgens de Consumentenbond. Tenslotte hebben we de beoordelingen van consumenten meegenomen in deze wasmachine verhoger test.

De uitkomsten van ons onderzoek naar de beste wasmachine verhoger hebben wij gebundeld en daar is een Top 5 uitgekomen.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

18

Producten getest

14

Uur onderzoek gedaan

16

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Wasmachine verhogers

EverestPeak® Wasmachine verhoger

Beste koop van 2024:
1. EverestPeak® Wasmachine verhoger
Gemaakt van stevig roestvrij staal en kunststof

Beste Betaalbare wasmachine verhoger
2. Nedis WAST110WT
Deze wasmachine verhoger is 55 bij 60,5 cm en kan belast worden met maximaal 120 kg

Beste prijs/kwaliteit verhouding
3. Nedis WAST130WT
Heeft een handige lade waarin je allerlei spullen kunt opbergen

Beste universele wasmachine verhoger
4. Hama Universeel Wasmachine Verhoger
Met de poten onderaan zet je deze wasmachine verhoger waterpas op de keuken-, bijkeuken of badkamervloer


5. EverestPeak® Wasmachine verhoger - Multitool
Verstelbaar van 10 tot 13 cm en kan met maximaal 300 kg worden belast


Top 10 Wasmachine verhogers

Wil je direct weten hoe de top 10 beste verhogers op Bol.com eruit ziet? Hieronder vind je buttons naar de top 10 meest verkochte producten op Bol.com


Waar moet je op letten bij het kopen van wasmachine verhoger?

Het gemak van een goede wasmachine verhoger wordt steeds vaker door consumenten onderkend. Vandaar dat ook meer fabrikanten van verschillende merken de laatste jaren een wasmachine verhoger op de markt brengen. 


Er zijn nogal wat verschillen tussen de wasmachine torens. Het is daarom belangrijk om een aantal criteria vast te leggen waaraan de beste wasmachine verhoger moet voldoen. Jij hoeft dat niet zelf uit te zoeken, want wij hebben voor onze wasmachine verhoger test al een aantal criteria vastgelegd. Door rekening te houden met deze eisen waaraan een goede wasmachine verhoger moet voldoen, en jouw eigen criteria, weet je al snel wat voor jou de beste wasmachine verhoger is.

Afmetingen

Kies je voor een universele wasmachine verhoger, dan past vrijwel iedere wasmacine of droger hierop. Maar zeker weten doe je dat niet. Meet dus altijd exact de breedte en diepte van je droger of wasmachine voordat je een wasmachinetoren aanschaft.

Pootjes

Kijk goed wat het maximaal te belasten gewicht is van de wasmachine verhoger. Meestal is dit 150 kilo. Kijk vervolgens in de handleiding van je droger of wasmachine naar het gewicht. Houdt rekening met een volle trommel met nat wasgoed aan extra gewicht. Kijk ook, of de pootjes in hoogte verstelbaar zijn. Dat is vooral belangrijk wanneer de vloer niet helemaal gelijk is.

Opbergruimte

Wil je extra opbergruimte onder de wasmachine of droger? Kies dan voor een extra hoog model wasmachine verhoger. Je kunt er je handdoeken, wasmiddelen of andere spullen in kwijt. Let er wel op, dat de wasmachine verhoger niet te hoog staat. Je moet natuurlijk wel altijd gemakkelijk het wasgoed er in en uit kunnen doen.

Uittrekbare plank

Heeft de wasmachinetoren een uittrekbare plank, dan kan je hier je wasmand opzetten. Hierdoor word het werk nog lichter en eenvoudiger.


Wat is de beste wasmachine verhoger?

Rekening houdend met bovenstaande criteria, hebben we het internet afgezocht naar de beste wasmachine verhogers en naar de beste deals van dit moment. Zo kwamen we tot een onafhankelijke uitslag van onze wasmachine verhoger test.

Hieruit is onze Top 5 van Beste wasmachine verhogers 2024 ontstaan. Heb je je keuze kunnen maken uit onze Top 5? Klik dan bij het betreffende artikel op de Bekijk beste prijs button. Je wordt direct doorgestuurd naar de webshop die op dit moment de laagste prijs vraagt.


1. EverestPeak® Wasmachine verhoger - Multitool - Ook geschikt voor Vaatwasser

EverestPeak® Wasmachine verhoger

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.1

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

9.2

De EverestPeak® Wasmachine verhoger heeft de eerste plaats in deze Top 5 Beste wasmachine verhoger 2024 dik verdiend. Dit multifunctionele product is te gebruiken om wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, drogers en water dispensers te verhogen. Deze wasmachine verhoger is gemaakt van stevig roestvrij staal en kunststof.

De hoogte is verstelbaar. Daarnaast is de EverestPeak® wasmachine verhoger voorzien van wieltjes, zodat je hem heel makkelijk kunt verplaatsen.

Met een schroevendraaier zet je je de EverestPeak® Wasmachine verhoger in een mum van tijd in elkaar. Het maximaal te belasten gewicht is 350 kg. Zo kan je hier gemakkelijk je wasdroger op kunnen plaatsen.

Voordelen

 • Makkelijk in elkaar te zetten
 • Stevig
 • Voorzien van wieltjes

Nadelen

 • Maximale hoogte slechts 13cm

2. Nedis WAST110WT Verhoger Voor Wasmachine/wasdroger 20 Cm

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.4

Functionaliteiten

9.1

Prijs / kwaliteit

8.9

Verhoog het witgoed met 20 cm door er de WAST110WT van Nedis onder te plaatsen. Deze wasmachine verhoger is 55 bij 60,5 cm en kan belast worden met maximaal 120 kg.

De van stevig en sterk metaal gemaakte Nedis WAST110WT wordt geleverd in de kleur grijs. Met de pootjes zet je deze wasmachine verhoger snel en gemakkelijk waterpas op de keuken- of badkamervloer.

Voordelen 

 • Makkelijk in elkaar te zetten
 • In hoogte verstelbaar tot 20 cm

Nadelen 

 • Geen wieltjes onder de poten

3. Nedis WAST130WT Verhoger Voor Wasmachine/wasdroger Lade 30 Cm

8.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

9.2

Prijs / kwaliteit

8.8

Met deze wasmachine verhoger van Nedis, is bukken om de wasmachine in en uit te laden verleden tijd. De Nedis WAST130WT is 30 cm hoog en heeft een handige lade waarin je allerlei spullen kunt opbergen.

Deze wasmachine verhoger in de kleur wit is gemaakt van stevig metaal, de lade is van hout. De maximale belasting is 150 kg. De breedte van de Nedis WAST130WT is 61 cm en de lengte is 55 cm. Met de poten onderaan zet je de wasmachine verhoger snel waterpas op de keuken- of badkamervloer.

Voordelen

 • Goede hoogte om niet te hoeven bukken
 • Goed waterpas te stellen

Nadelen

 • Geen wieltjes onder de poten

4. Hama Universeel Wasmachine Verhoger 

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

8.9

Prijs / kwaliteit

8.1

De universele wasmachine verhoger van Hama is een aanwinst wanneer je een voorlader hebt. Bukken om je wasgoed in en uit te laden is met deze maximaal 40 cm hoge wasmachinetoren voortaan verleden tijd. De Hama Universeel Wasmachine verhoger is 60 cm breed en 60 cm diep.

Met de poten onderaan zet je deze wasmachine verhoger waterpas op de keuken-, bijkeuken of badkamervloer. Op de plank kan je allerlei spullen kwijt, zoals handdoeken, wasmiddelen of de wasmand. De Hama Universeel is gemaakt van stevig metaal, de kleur is wit.

Voordelen

 • Stevige kwaliteit
 • Extra opbergruimte
 • Stabiel

Nadelen

 • Verbindingsschroeven steken iets uit

5. EverestPeak® Wasmachine verhoger

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

7.7

Prijs / kwaliteit

8.8

We sluiten deze Top 5 met Beste wasmachine verhoger 2024 met de wasmachinetoren van EverestPeak®. Deze machine verhoger is verstelbaar van 10 tot 13 cm en kan met maximaal 300 kg worden belast. Met een schroevendraaier zet je de wasmachine verhoger snel in elkaar.

De EverestPeak® is 45 cm diep en 69 cm breed en is gemaakt van roestvrij staal en polypropeen. Het gewicht is slechts 2,5 kg. Behalve wasmachines kan je op deze verhoger ook vaatwassers, drogers, koelkasten, fornuizen of vriezers plaatsen. Door aan de onderkant aan de poten te draaien, zet je deze verhoger waterpas.

Voordelen

 • Makkelijk te installeren
 • Stevig

Nadelen  

 • Iets prijziger

Veelgestelde vragen: 

Wat is een wasmachine verhoger?

Een wasmachine verhoger is een verhoogd platform waarop je je wasmachine kunt plaatsen. Het verhoogt de wasmachine tot een comfortabele hoogte, waardoor het laden en lossen van de machine gemakkelijker wordt en rugklachten worden voorkomen.

Waarom zou je een wasmachine verhoger gebruiken?

Het gebruik van een wasmachine verhoger heeft verschillende voordelen. Het vermindert de belasting van je rug omdat je niet hoeft te bukken om de was in en uit de machine te halen.

Bovendien biedt het extra opbergruimte onder de wasmachine voor wasmiddel, wasverzachter en andere benodigdheden. Wil jij meer weten over algemene wasmachines? Bekijk dan het artikel van de consumentenbond.

Hoe installeer je een wasmachine verhoger?

Het installeren van een wasmachine verhoger is over het algemeen eenvoudig en vereist geen gereedschap. Je plaatst eenvoudigweg de verhoger op de vloer en zet de wasmachine er bovenop. Zorg ervoor dat de verhoger stevig staat voordat je de wasmachine erop plaatst.

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>