Beste Waterpik van 2024

Laatste Update: juli 2024

Onze favoriete Waterpik

Waterpik WP-660

Waterpik WP-660

Het beste geteste product in onze uitgebreide test is de Waterpik WP-660 Flosapparaat in het wit en is daarmee de enige echte kampioen in de mondhygiëne apparaten. Deze waterpik heeft uitstekende prestaties, is een absolute winnaar en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar de beste waterpik. Ook is dit de beste waterpik volgens de consumentenbond in het jaar 2024. Met een scala aan functies en een efficiënte reiniging, is dit de allerbeste optie om jouw mondhygiëne naar een hoger niveau te tillen.

Ben jij op zoek naar de beste waterpik van 2024? Waterpik is het beste waterpik merk met mondhygiëne apparaten in het assortiment. Wij van AnalyseNederland.nl hebben deze producten grondig getest op verschillende criteria, waaronder prestaties, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding. Hieronder volgt een recensie van de top 5 beste waterpik producten van dit moment.

Geen tijd of haast? 
In de tabel hieronder vind je de Top 5 Beste waterpikken uit onze analyse. Klik hier voor de uitgebreide analyses per product.

Top 5 Beste waterpikken

Waterpik WP-660

Beste Koop Waterpik
1. Waterpik WP-660

Waterpik Cordless Advanced WP 560

Beste Waterpik voor Reizen

2. HGX muggenstekker

Waterpik WP-662

Beste Waterpik Opzetstukjes
3. Waterpik WP-662

Blomz Waterflosser Draadloos Wit Complete Set

Beste Waterpik setje
4. Blomz Waterflosser Draadloos Wit Complete Set

Macumbi Waterflosser Monddouche Draadloos en Oplaadbaar

Beste Budget Waterpik
5. Macumbi Waterflosser Monddouche Draadloos en Oplaadbaar

Hoe is deze Top 5 tot stand gekomen? 

Om te bepalen wat de beste waterpik is hebben wij een uitgebreide analyse gedaan. Hierbij zijn er meerdere producten vergeleken op o.a. online populariteit, prijs / kwaliteit, functionaliteiten en ervaringen van andere consumenten. De 5 producten op deze pagina zijn als allerbeste uit deze test gekomen.

14+ muggenstekkers vergeleken

15+ Ervaringen gecheckt

20+ uur onderzoek


Wat is de beste waterpik in 2024?

Een waterpik is een voortreffelijk apparaat voor de hygiëne van je gebit. Het apparaat zorgt voor het grondig reinigen diep tussen de tanden en onder de rand van het tandvlees. In deze recensie hebben wij verschillende apparaten van het merk waterpik getest en op basis hiervan 5 topproducten op een rij gezet.

1. Waterpik WP-660

Waterpik WP-660
 • Geavanceerde technologie
 • Groot scala aan opzetstukken
 • Timerfunctie
 • Groot formaat

Score

9.5

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Op nummer 1 staat de Waterpik WP-660 Flosapparaat Wit. Dit is niet alleen de beste koop waterpik, maar ook volgende de consumentenbond de beste waterpik van het jaar 2024. Met een krachtige waterstraal en de 10 verschillende standen biedt dit apparaat een effectieve en aanpasbare reiniging. Het apparaat geeft je een schoon en fris gevoel en voorkomt daardoor slecht adem. Ideaal om fris de dag te kunnen beginnen.

De Waterpik WP-660 maakt gebruik van geavanceerde technologie voor een efficiënte en grondige reiniging. Het combineert pulsaties en waterdruk om plaque en bacteriën effectief te verwijderen.

De WP-660 heeft een handige timerfunctie die je helpt om de aanbevolen twee minuten te poetsen. Het pauzeert automatisch na een minuut om ervoor te zorgen dat je elk gedeelte van je mond grondig reinigt.

2. Waterpik Cordless Advanced WP 560

Waterpik Cordless Advanced WP 560
 • Makkelijk mee te nemen
 • Oplaadbare batterij
 • Waterdicht ontwerp
 • Klein waterreservoir

Score

9.3

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Waterpik Cordless Advanced WP-560 Flosapparaat is speciaal ontworpen voor reizigers die onderweg willen genieten van een grondige mondreiniging. Met zijn compacte en draadloze ontwerp is het gemakkelijk mee te nemen in je toilettas, waar je ook naartoe gaat. Het apparaat wordt geleverd met verschillende opzetstukken en biedt een verstelbare waterdruk. Hierdoor kun je genieten van een gepersonaliseerde en effectieve reiniging, zelfs wanneer je onderweg bent naar je favoriete bestemming.

Enkele aanvullende details over de Waterpik Cordless Advanced WP-560 Flosapparaat zijn onder andere: 

 • Het compacte formaat van de WP-560 maakt het ideaal voor mensen met beperkte ruimte in hun badkamer.
 • Het draadloze ontwerp maakt het gemakkelijk om de waterpik overal mee naartoe te nemen, of je nu op vakantie bent of op zakenreis.
 • Het apparaat wordt geleverd met een reisetui, waardoor je het veilig kunt opbergen en gemakkelijk kunt meenemen.

3. Waterpik WP-662

Waterpik WP-662
 • Verschillende opzetstukken
 • Maakt gebruik van een waterdrukregelaar
 • Een stijlvol design
 • Valt in de hogere prijsklasse

Score

9.2

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Waterpik WP-662 Flosapparaat is de meest geavanceerde waterflosser ooit als het gaat om opzetstukjes. De WP-662 is een uitstekende keuze voor mensen die hun gebit op zoveel mogelijk verschillende manieren willen reinigen. Dit apparaat wordt namelijk geleverd met verschillende opzetstukjes om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Het biedt een gepersonaliseerde reiniging en helpt je om optimale mondgezondheid te bereiken.

Enkele extra details over de Waterpik WP-662 Flosapparaat zijn onder andere:

 • Het apparaat wordt geleverd met verschillende opzetstukjes, zoals een plaque seeker, een pik-pocket tip en een orthodontische tip. Hierdoor kun je de waterpik aanpassen aan jouw specifieke mondverzorgingsbehoeftes.
 • De WP-662 heeft een geavanceerde drukregeling waarmee je de waterstraal kun aanpassen aan jouw comfortniveau
 • Naast zijn functionaliteit heeft dit apparaat ook een stijlvol en modern design dat in elke badkamer past.

4. Blomz Waterflosser Draadloos Wit Complete Set

Blomz Waterflosser Draadloos Wit Complete Set
 • Komt in een complete set
 • Drie reinigingsstanden
 • Draadloos ontwerp
 • Minder krachtige waterstraal

Score

9.1

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

De Blomz Waterflosser Draadloos Wit Complete Set is de beste waterpik set in onze recensie. Voor mensen die geen ruimte hebben voor een gehele machine is de Waterflosser Draadloos ideaal. Naast dat de waterpik draadloos is, wordt deze set geleverd met een aantal handige accessoires en biedt verschillende reinigingsstanden voor een complete mondverzorging.

Enkele extra details over de Blomz Waterflosser Draadloos zijn onder andere:

 • De set wordt geleverd met vier opzetstukken, waaronder een standaard spuitkop, een orthodontische spuitkop, een paradontale spuitkop en een tandplak spuitkop. Hierdoor kun je genieten van een gepersonaliseerde reiniging op basis van jouw mondverzorgingsbehoeften.
 • Met drie verschillende reinigingsstanden kun je de waterstraaldruk en intensiteit aanpassen aan jouw voorkeur.
 • Het draadloze ontwerp maakt het gemakkelijk om de waterflosser te gebruiken zonder beperkt te zijn door snoeren.

5. Macumbi Waterflosser Monddouche Draadloos en Oplaadbaar

Macumbi Waterflosser Monddouche Draadloos en Oplaadbaar
 • Hij is zeer betaalbaar
 • Makkelijk mee te nemen
 • Verschillende reinigingsstanden
 • Minder geavanceerde functies

Score

9.0

Prijs / Kwaliteit

Online populariteit

Functionaliteiten

Duurzaamheid

Voor mensen die graag waarde hechten aan een fris en schoon gebit, maar wat kritische kijken naar hun uitgaven is de Macumbi Waterflosser de ideale oplossing. De Macumbi Waterflosser Monddouche Draadloos en Oplaadbaar is de beste budget waterpik in onze recensie. Dit apparaat met een prijs een lage prijs biedt betaalbare mondverzorging zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Enkele extra details over de Macumbi Waterflosser zijn onder andere:

 • De waterflosser is draadloos en oplaadbaar, waardoor je geen gedoe hebt met het vervangen van batterijen en altijd klaar bent voor gebruik.
 • Met drie verschillende reinigingsstanden kun je de waterstraaldruk aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en gevoeligheid.
 • De set wordt geleverd met vier opzetstukken, een tandplak spuitkop en een tongreiniger.

Top 10 Waterpikken

Waar kun je het beste een waterpik kopen? In onze uitgebreide analyse heb je natuurlijk kunnen zien wat volgens ons de beste waterpik van dit moment is. Twijfel je nog? Geen zorgen! 


Hieronder vind je de Top 10 meest verkochte waterpikken bij verschillende grote webshops. Door op de knop te klikken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 waterpikken!


Waterpik kopen? Hier moet je op letten!

Bij het kiezen van een waterpik zijn er enkele factoren waarmee je rekening moet houden. Hier zijn een paar belangrijke overwegingen. Door rekening te houden met deze factoren, kun je een juiste en goede waterpik kiezen die het beste past bij jouw behoeften en budget.

Functionaliteit en opzetstukken

Controleer of de waterpik de juiste functies en opzetstukken biedt om aan jouw mondverzorgingsbehoeften te voldoen, zoals plaque seekers, orthodontsche tips of paradontale tips. Je kan er ook voor kiezen om een tandenbleekset aan te schaffen. Daar zit namelijk alles in.

Waterdruk en standen

Zorg ervoor dat de waterpik verschillende waterdrukstanden heeft, zodat je de intensiteit kunt aanpassen aan jouw voorkeur en gevoeligheid.

Waterreservoir

Let op de capaciteit van het waterreservoir, zodat je niet constant hoeft bij te vullen tijdens het gebruik.

Draagbaarheid

Als je van plan bent je waterpik mee te nemen op reis, kies dan voor een compact en draadloos model dat gemakkelijk in je bagage past. Want net als een elektrische tandenborstel, is het wel belangrijk dat het formaat goed genoeg is.

Prijs

Bepaal je budget en zoek naar een waterpik die binnen jouw prijsklasse valt, maar toch voldoet aan jouw eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit.


Veelgestelde vragen

Werkt een waterpik goed?

Er zijn een aantal onderzoeken gedaan of een waterpik goed werkt. Daaruit bleek dat waterflossen twee keer effectiever is dan flossen met een standaard flosdraad. 

Hoevaak een waterpik gebruiken?

Het is belangrijk om minimaal twee keer per dag de waterpik grondig te gebruiken. Hierdoor zal je hele gebit mooi schoon worden.

mei 29, 2024

mei 23, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>