Beste Womanizer Vibrator [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Womanizer Vibrator

Womanizer Liberty

Wil jij optimaal genieten van je nieuwe Womanizer vibrator? Dan is de Womanizer Liberty met afstand de beste keus. Dit compacte model maakt gebruik van de unieke luchtdruktechnologie, die de clitoris op een comfortabele manier stimuleert. Je hebt hierbij de keuze uit zes verschillende standen, waar jij eenvoudig je favoriet uit kiest. Het compacte formaat maakt het ook nog eens mogelijk om deze Womanizer vibrator discreet overal mee naartoe te nemen.

Er kan altijd een moment zijn dat je zin hebt om jezelf te verwennen, maar dat je dit wel op een veilige, comfortabele manier wil doen. De Womanizer vibrators behoren dan altijd tot de beste opties die er te vinden zijn. We hebben een uitgebreide test gedaan van de verschillende Womanizer vibrators die er te krijgen zijn.

Dit zijn vibrators die werken met luchtdruktechnologie, wat de beleving en het hoogtepunt nog intenser maakt. Zo kan jij straks optimaal genieten van deze veilige, stijlvol vormgegeven vibrators. We hebben deze vibrators uitgebreid getest om de vraag: "Wat is de beste Womanizer vibrator" voor je te kunnen beantwoorden.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

10

Uur onderzoek gedaan

43

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Womanizer Vibrators

Beste koop Womanizer Vibrator
1. Womanizer Liberty

Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

Beste Womanizer Luchtdruk Vibrator
2. Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

Womanizer Premium Eco

Beste Ecologische Womanizer Vibrator
3. Womanizer Premium Eco

Womanizer Premium 2 set

Beste Womanizer Vibrator Set
4. Womanizer Premium 2 set

Satisfyer Pro 2

Beste Womanizer Vibrator Alternatief
5. Satisfyer Pro 2

Top 10 beste Womanizer Vibrators

Heb je geen tijd of geen zin om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste Womanizer vibrators. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een Womanizer Vibrator?

We hebben deze Womanizer vibrator test voor je uitgevoerd om jou te laten weten van welke Womanizer vibrator jij straks het meeste gaat genieten. Maar jij wil natuurlijk ook weten waar je op moet letten als je besluit tot de aanschaf van een dergelijk speeltje over te gaan. Het is dan belangrijk om op een aantal dingen te letten. Dit zijn punten die een belangrijke rol spelen in het beantwoorden van de vraag of jij straks een favoriete nieuwe vibrator hebt.

Vorm

De vorm is bij een vibrator heel belangrijk. Past deze goed en maakt deze de ervaring zo aangenaam mogelijk? Niemand zit te wachten op een vibrator die een oncomfortabel gevoel geeft.

Gebruiksgemak

Als jij in de stemming bent om de vibrator te gaan gebruiken, dan zit je er niet op te wachten om eerst een uitgebreide gebruiksaanwijzing te moeten lezen. Je wil bij wijze van spreken direct met je nieuwe aankoop aan de slag kunnen.

 Kwaliteit

Het is bij het uitkiezen van een nieuwe vibrator belangrijk om er op te letten dat deze van hoge kwaliteit is. Je gaat er nu eenmaal mee bezig op een gevoelige plek, dan wil je wel dat deze optimaal wordt gestimuleerd.

Batterijduur

Deze hoeven we eigenlijk niet uit te leggen toch? Niemand zit er op te wachten dat vlak voor het hoogtepunt de batterij opeens leeg is...


Wat is de Beste Womanizer Vibrator van 2024? 

Welke Womanizer vibrator is nu het beste? Om hier goed antwoord op te kunnen geven hebben we meerdere van deze vibrators getest. Laat om te beginnen duidelijk zijn dat je met een Womanizer vibrator eigenlijk nooit een miskoop maakt.

Toch hebben de verschillende modellen zo hun pluspunten en minpunten. Lees deze test even door en je weet welke Womanizer vibrator je moet kopen voor het ultieme genot.

1. Womanizer Liberty

9.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De Womanizer Liberty is onze keuze voor beste Womanizer vibrator van 2024. Dit zeer compacte model kan je wel het kleine zusje noemen van de andere modellen die door dit bedrijf worden gemaakt. Het is de ideale vibrator voor vrouwen die hun speeltje ook wel eens ergens mee naartoe willen nemen.

Alles aan deze vibrator is aansprekend, van het stijlvolle design tot de subtiele manier waarop deze te werk gaat. Je hebt zes verschillende standen waarmee jij je clitoris stimuleert, aan jou de aangename taak om te bekijken welke van deze standen jij het prettigst vindt!

Voordelen Womanizer Liberty

 • De Womanizer Liberty is een vibrator met maar liefst zes verschillende standen
 • Neem je deze toy ergens mee naartoe? Door het handige kapje met magneetsluiting is hij altijd goed beschermd
 • De werking door middel van luchtdruk geeft je een heerlijk, natuurlijk gevoel

Nadelen Womanizer Liberty

 • Tijdens het opladen is niet te zien hoe ver de Womanizer Liberty is opgeladen

2. Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator mag je wel het grote zusje van de Liberty noemen. Deze vibrator is bij uitstek geschikt voor vrouwen die een premium belevenis mee willen maken en die niet bang zijn om hier een flink bedrag voor te betalen.

De vibrator is uitgerust met Pleasure Air Technology, wat eigenlijk inhoudt dat je clitoris wordt gestimuleerd zonder dat hij contact maakt met de vibrator zelf. Dit wordt allemaal gedaan door middel van luchtdruktechnologie. De extra Smart Silene technologie maakt van dit model ook een zeer discrete toy.

Voordelen Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

 • Deze luchtdrukvibrator heeft maar liefst 16 verschillende standen
 • Dankzij de Auto Pilot-functie ervaar je nog meer genot
 • Door de Smart Silence technologie is dit een zeer discrete vibrator

Nadelen Womanizer Premium 2 Luchtdrukvibrator

 • De premium kwaliteit heeft wel een flink prijskaartje

3. Womanizer Premium Eco

Womanizer Premium Eco

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Wil jij graag van jezelf kunnen genieten, maar wil je dit doen op een milieuvriendelijke manier? Dan is de Womanizer Premium Eco de beste keuze. Deze luchtdrukvibrator is namelijk gemaakt van het biologisch afbreekbare materiaal Biolene.

Daarnaast is het ook gewoon een hele fijne vibrator, die je op een subtiele manier aan een hoogtepunt helpt. Ook weer uitgerust met Pleasure Air Technology, die garant staat voor zachte, zuigende sensaties.

Voordelen Womanizer Premium Eco

 • De meest milieuvriendelijke optie van alle geteste vibrators
 • Dankzij Pleasure Air Technology helpt deze vibrator jou rustig naar een zalig hoogtepunt
 • Optimaal genieten met maar liefst 12 intensiteitsstanden

Nadelen Womanizer Premium Eco

 • Deze vibrator is slechts in een enkele kleur verkrijgbaar

4. Womanizer Premium 2 set

Womanizer Premium 2 set

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Je kan er voor kiezen om een losse vibrator te bestellen, maar het is ook mogelijk om voor een complete set te gaan. Voor dames die graag met een enkele aanschaf klaar zijn is een set natuurlijk ideaal. Zo ook bij deze Womanizer Premium 2 set.

Hierin vind je namelijk niet alleen maar een Womanizer Premium 2 luchtdrukvibrator, maar ook een EasyToys Lily vibrator. Daarnaast is de set ook nog uitgerust met EasyGlide glijmiddel en EasyGlide Toy reiniger. Een zeer complete set zodoende!

Voordelen Womanizer Premium 2 set

 • Met deze set hoef je geen extra accessoires meer bij te kopen
 • Dankzij de AutoPilot-functie kan je jezelf helemaal overgeven aan het genot, zonder instellingen aan te hoeven passen
 • Pleasure Air Technology zorgt voor een zeer intense ervaring

Nadelen Womanizer Premium 2 set

 • Het is met recht een premium set, voor een premium prijs

5. Satisfyer Pro 2

Satisfyer Pro 2

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar ultiem genot? Naast de Womanizer vibrators zijn er ook nog andere modellen op de markt die jou naar een heerlijk hoogtepunt brengen. Een populair alternatief is bijvoorbeeld de Satisfyer Pro 2. Deze vibrator werd in 2021 nog uitgeroepen tot beste keuze en weet ook vandaag de dag nog vele vrouwen over de hele wereld te behagen.

Een perfect alternatief voor de Womanizer zodoende, waar ook nog eens een vriendelijker prijskaartje aan hangt. Probeer deze vibrator uit om te zien waardoor dit voor vele vrouwen over de hele wereld een onmisbare accessoire is geworden. Want net als bij een wand vibrator, heeft dit product een zeer goede werking.

Voordelen Satisfyer Pro 2

 • De Satisfyer Pro 2 werkt ook met luchtdruk en is op meerdere standen in te stellen
 • Eenvoudig te bedienen, zodat jij jezelf op het genieten kan concentreren
 • 11 verschillende standen voor de optimale beleving

Nadelen Satisfyer Pro 2

 • Iets minder uitgebreid qua opties als je deze vergelijkt met de Womanizer-modellen

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel Womanizer vibrators hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten Womanizer vibrators getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de Womanizer vibrators op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste Womanizer vibrator op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>