Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Best Geteste Zaalvoetbalschoenen

Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen Zwart

De Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen zijn de Copa Mundial onder de zaalvoetbalschoenen. Zo beschikken deze klassieke zaalvoetbalschoenen over superzacht en ultradun kangoeroeleer waardoor ze zeer comfortabel zitten. Ook de pasvorm is uitstekend en dankzij het soepele leer heb je veel meer controle over de bal. Deze klassieke zaalvoetbalschoenen zijn geschikt voor ieder type voet!

Veel mensen vergelijken zaalvoetbal met normaal voetbal. Ze denken dat het veel op elkaar lijkt maar er zitten wel degelijk grote verschillen in het spel. Denk bijvoorbeeld aan de zaalvoetbalschoenen. Deze zijn heel erg anders en je moet een goede grip hebben in de zaal. Het is ook een sport dat steeds populairder wordt.

In Nederland beoefenen steeds meer mensen deze sport en wereldwijd is het al heel populair. Als je deze sport doet is het wel belangrijk om goede zaalvoetbalschoenen aan te schaffen. Maar wat zijn de beste zaalvoetbalschoenen? Dan is een lastige vraag en daarom hebben wij dit artikel geschreven!

Zo hebben we meerdere producten getest om uiteindelijk een Top 5 samen te stellen. Dit zijn de beste zaalvoetbalschoenen van 2024! Elk product heeft z'n eigen categorie en wordt omschreven met een korte review. Dit is weer aangevuld met voor- en nadelen zodat je zelf een geschikte keuze kan maken.


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

13

Producten getest

14

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

10

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Zaalvoetbalschoenen

Best Koop Zaalvoetbalschoenen
1. Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen Zwart

Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen

Beste Zaalvoetbalschoenen Nike
2. Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen

adidas Predator Edge.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Zwart Wit

Beste Zaalvoetbalschoenen Kinderen
3. Adidas Predator Edge

adidas X Speedflow.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Wit Blauw

Beste Zaalvoetbalschoenen Licht
4. Adidas X Speedflow

Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen Wit Zwart Grijs Geel

Beste Zaalvoetbalschoenen Demping
5. Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen 


Waar op letten bij het kopen van Zaalvoetbalschoenen?

We hebben al eerder aangegeven dat het belangrijk is om goede zaalvoetbalschoenen aan te schaffen. Dit kan best moeilijk zijn aangezien er veel aanbod is. Daarom is het in ieder geval belangrijk om goed onderzoek te doen. Maar waar moet je dan op letten bij deze aankoop?

En wat zijn de beste zaalvoetbalschoenen volgens de consumentenbond? Dit zijn lastige vragen om te beantwoorden maar we proberen je met dit artikel te helpen. Hieronder hebben we een aantal criteria op een rijtje gezet. Lees dit goed door omdat het een miskoop kan voorkomen.

Demping

Zaalvoetbalschoenen kopen kan best lastig zijn en daarom is het belangrijk om te kijken naar de demping. Het heeft een klein veld. Dat betekent dat je veel moet rennen en onverwachtse bewegingen moet maken. Elke keer als je zo'n beweging moet maken is het belangrijk dat het een goede demping heeft. Je voeten moeten weer rustig op de vloer belanden om blessures te voorkomen.

Stabiliteit

De zalen waarin je speelt kunnen heel erg verschillen. Zo heb je gladde en harde vloeren. De schoenen moeten geschikt zijn om hierop te kunnen spelen. Ze moeten je dus genoeg stabiliteit geven zodat je voeten het volhouden. De korte sprintjes kunnen ervoor zorgen dat je enkels veel bewegen. De schoenen moeten ervoor zorgen dat alles goed op de juiste plek blijft zitten. 

Merk

Net zoals bij normaal voetbal heb je een aantal merken die erboven uit steken. Bij zaalvoetbal is dat vooral Nike en Adidas. Dit zijn merken die ook bekend staan om de goede producten. Het zijn dan ook vaak de wat duurdere producten. Je kan dus ook naar andere merken kijken als je een laag budget hebt. Zaalvoetbal is wel heel erg blessuregevoelig en daarom raden we aan om voor kwaliteit te kiezen.

Materiaal

Het laatste belangrijke punt is het materiaal van de schoenen. De zaalvoetbalschoenen kunnen namelijk best snel kapot gaan. Veel mensen denken dat het geen fysieke sport is maar dat is zeker niet waar. Er worden soms stevige tackles gemaakt en de schoenen moeten flexibele bewegingen kunnen maken. Dit zorgt ervoor dat ze snel kapot kunnen gaan. Kies daarom voor zaalvoetbalschoenen van stevig materiaal!


Top 10 Beste Zaalvoetbalschoenen

Wil je direct weten hoe de Top 10 zaalvoetbalschoenen eruit zien? Klik dan gauw op de onderstaande buttons! In deze Top 10 is gekeken naar de prijs, de kwaliteit, de opties en beoordelingen van bestaande gebruikers. Deze Top 10 wordt regelmatig geüpdatet en gewijzigd zodat je altijd de juiste keuze maakt. Vergelijk eerst, koop slimmer!


Wat zijn de beste Zaalvoetbalschoenen van 2024?

Welke zaalvoetbalschoenen zijn het beste? In deze sectie gaan we eindelijk antwoord geven op deze vraag! We hebben meerdere producten uitgebreid getest. We hebben hierdoor een mooie Top 5 kunnen vormen. Dit zijn de beste zaalvoetbalschoenen van 2024!

Elk product heeft z'n eigen categorie zodat je zelf een geschikte keuze kan maken. Ze hebben ook een eindbeoordeling en worden nog beoordeeld op belangrijke criteria. We hebben ook andere reviews gebruikt om zo goed mogelijk onderzoek te doen. Ben jij benieuwd naar de Top 5? Lees dan gauw verder!

1. Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen Zwart

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

8.4

Prijs / kwaliteit

8.5

We zijn eindelijk aangekomen bij onze ultieme Top 5! De beste zaalvoetbalschoenen van 2024 zijn gemaakt door Adidas. Met de Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen Zwart haal je de beste koop in huis.

De Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen Zwart gaan al jaren mee in de zaal en het is een echte klassieker. Het zijn dan ook hele stevige schoenen en de onderkant zorgen voor een goede grip. Dit zorgt ervoor dat ze geschikt zijn voor meerdere zalen. Denk aan gladde of een harde ondergrond. Daarnaast heeft het ook een zachte buitenkant. Hierdoor heb je een goede controle over de bal.

Verder zijn deze schoenen nog te verkrijgen in verschillende maten. De kleinste maat is 36 en de grootste maat is 48 2/3. Hierdoor zijn deze schoenen geschikt voor iedereen! Ze zijn heel erg bekend en veel mensen maken er gebruik van. Je kan ze ook vaak zien bij de professionele toernooien en dat laat de kwaliteit wel zien. Al met al zijn het dus hele goede zaalvoetbalschoenen die lang meegaan.

Voordelen Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen Zwart

 • Beschikbaar van maat 36 tot 4
 • Goede grip 
 • Gaat meerdere seizoenen mee
 • Mooi en klassiek design

Nadelen Adidas Mundial Goal Zaalvoetbalschoenen Zwart

 • Niet geschikt voor kinderen

2. Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen

Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.3

Ben jij een voetballer die graag Nike producten draagt? Bekijk dan gauw de Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen! Met deze Nike schoenen ben je klaar voor het nieuwe seizoen.

Het heeft een hele fijne pasvorm waardoor de schoenen altijd lekker zitten. Zo past het zich automatisch aan en kan je flexibel bewegen. Tijdens het rennen kan je onverwachtse bewegingen maken en de schoenen hebben genoeg demping. Daardoor is het heel erg veilig en voorkomt het blessures. De blauw kleur zorgt ervoor dat het een stoere look heeft. Op deze manier heb je al een goed gevoel voor de wedstrijd!

Verder kan je de Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen ook nog gebruiken op de straat. Het is dus vooral geschikt voor technische spelers aangezien je er soepel mee kan bewegen. Nike is ook een heel bekend merk. Ze maken goede producten en deze zaalvoetbalschoenen behoren daar ook onder. Ze gaan dan ook voor een langere tijd mee waardoor je niet elk seizoen een nieuw paar moet kopen.

Voordelen Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen

 • Voor zaal en straat
 • Heeft een goede demping
 • Schoenen zullen niet snel stinken
 • Mooi design

Nadelen Nike Tiempo Legend 9 Academy Zaalvoetbalschoenen

 • Alleen in het zwart te verkrijgen

3. Adidas Predator Edge.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Zwart Wit

adidas Predator Edge.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Zwart Wit

8.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

8.7

Heb jij kinderen en zoek je de geschikte zaalvoetbalschoenen? Neem dan de Adidas Predator Edge.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Zwart Wit! Ze geven namelijk genoeg stabiliteit.

Deze zaalvoetbalschoenen hebben zeer goede grip. Dit komt omdat ze gebruik maken van een 'controle-zone bovenwerk'. Het materiaal is speciaal gemaakt om de bal goed te controleren. Daardoor blijft het goed plakken en heb je genoeg tijd om de juiste beslissingen te maken. De Adidas Predator Edge.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Zwart Wit heeft een normale pasvorm waardoor het geschikt is voor de meeste mensen.

Verder worden de enkels nog zeer goed beschermd. Deze schoenen zijn wat hoger dan normale zaalvoetbalschoenen en daardoor heb je meer stevigheid. Bij onverwachtse bewegingen blijven de enkels op de juiste plaats zitten en voorkom je blessures. Het merk Adidas heb je ook al eerder in deze lijst gezien aangezien het een uitstekend merk is. Met deze zaalvoetbalschoenen bewijzen ze dat weer!

Voordelen Adidas Predator Edge.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Zwart Wit

 • Geschikt voor elke positie in de zaal
 • Beschermt ook goed de enkels
 • Heeft een goede grip
 • Adidas is een bekend en betrouwbaar merk

Nadelen Adidas Predator Edge.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Zwart Wit

 • Heeft niet de beste pasvorm van de producten uit de Top 5

4. Adidas X Speedflow.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Wit Blauw

adidas X Speedflow.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Wit Blauw

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek in de lijst hebben we de Adidas X Speedflow.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Wit Blauw! Dit zijn hele lichte schoenen die je ook gemakkelijk kan meenemen.

De Adidas X Speedflow.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Wit Blauw zorgt ervoor dat je heel erg wendbaar bent. Je kan snel sprintjes trekken, aangezien de schoenen heel erg licht zijn. Daardoor kan je ook heel erg snel draaien en goede beslissingen nemen. Het beschikt ook over een speciale sok. Dit zorgt ervoor dat je een goede pasvorm hebt. Daarbij wordt ook nog je enkel goed beschermt tegen onverwachte bewegingen.

Het materiaal is zeer stevig en daardoor gaat het voor een langere tijd mee. Er zullen niet snel scheuren te zien zijn in de schoenen. Je hebt goede grip aan de onderkant en het laat geen strepen achter. Dit kan soms nog wel eens een probleem zijn, maar dat is hier zeker niet het geval! Verder is het ook de goedkoopste optie van lijst. Daarmee is het de beste zaalvoetbalschoenen aanbieding van dit moment.

Voordelen Adidas X Speedflow.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Wit Blauw

 • Heeft een strakke pasvorm
 • Je kan er snel mee rennen
 • Gemaakt van flexibel materiaal
 • Goedkoopste optie van de lijst

Nadelen Adidas X Speedflow.3 Zaalvoetbalschoenen (IN) Kids Wit Blauw

 • Niet voor volwassenen

5. Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen Wit Zwart Grijs Geel

Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen Wit Zwart Grijs Geel

7.9

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Het is belangrijk dat zaalvoetbalschoenen een goede demping hebben. Daarom hebben we ook de Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen Wit Zwart Grijs Geel in onze lijst verwerkt!

Met deze zaalvoetbalschoenen kan je gemakkelijk de prestaties bevorderen. Zo heeft het een uitstekende pasvorm waardoor je soepel kan bewegen. Tijdens het voetballen kan je veel zweten, maar het beschikt over een goede ventilatie. Daardoor blijven de voeten goed zitten in de schoenen. De Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen Wit Zwart Grijs Geel heeft een rubberen zool die geschikt is voor verschillende zalen.

Je zal merken dat je in elke zaal zeer goede grip hebt. Daardoor kan je vrij door de zaal bewegen. Je kan deze schoenen krijgen in verschillende maten. Het is een redelijk strak model waardoor je goed de grond kan voelen. Dit doet geen pijn maar het zorgt er wel voor dat je meer controle hebt over de bal. Nike heeft weer zeer goed werk gedaan met dit product. De mooie uitstraling zorgt er weer voor dat je opvalt!

Voordelen Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen Wit Zwart Grijs Geel

 • Mooi design
 • Verkrijgbaar in 2 kleuren
 • Je kan er snel en flexibel mee bewegen

Nadelen Nike LunarGato II Zaalvoetbalschoenen Wit Zwart Grijs Geel

 • Redelijk prijzig voor beginnende zaalvoetballers

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel zaalvoetbalschoenen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 zaalvoetbalschoenen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de zaalvoetbalschoenen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste zaalvoetbalschoenen van dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>