Beste Zindelijksheidsbox [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Zindelijkheidsbox

Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind review

Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind - vanaf 2 jaar - incl beloningssysteem

Ben jij opzoek naar de beste zindelijkheidsbox 2024? Dan zit je aan het juiste adres! Uit onze zindelijkheidsbox test is namelijk gebleken dat de Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind - vanaf 2 jaar - incl beloningssysteem de allerbeste zindelijkheidsbox van dit moment is.

Zo beschikt deze zindelijkheidsbox over een compleet trainingsprogramma waar verschillende instructie en beloningskaarten bij zitten inbegrepen. Daarnaast beschikt deze zindelijkheidsbox over een leuke verassing voor de toppers die binnen het programma volledig zindelijk zijn geworden!

Ben jij benieuwd naar de beste zindelijkheidsbox van 2024? Klik dan op de button hieronder!

Hoe zal je het vinden als je binnenkort nooit meer een stinkende luier hoeft te verschonen en daarmee ruim 60 euro per maand kan besparen aan luier en billendoekjes? Knijp jezelf maar want deze droom kan werkelijkheid worden! Een zindelijkheidsbox is de ideale manier om je kleintje om een leuke en leerzame manier zindelijk te laten worden. Dankzij de duidelijk stappen in het trainingsschema weet je straks precies wat je moet zeggen en doen om je kleintje zelfstandig te laten plassen of om een grote boodschap achter te laten!

Beloon je kleintje bij succes op een leuke en enthousiaste manier dankzij de tientallen vrolijke en kindvriendelijke stickertjes die je op een complimentenkaart mee kan geven waardoor je kind extra gemotiveerd raakt. Uiteindelijk is je kind volledig zelfstandig en kan dit worden aangetoond door een mooi diploma!

In dit artikel hebben we verschillende zindelijkheidsboxen getest en de beste opties van dit moment in een handig overzicht weergegeven. Naast de resultaten van de zindelijkheidsbox test 2024 geven we een paar tips weg die je goed op weg kunnen helpen in je koopoverweging. Ben jij benieuwd naar de testresultaten en onze ultieme top 5 lijst? Lees dan gauw verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

53

 Ervaringen gecheckt

9

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Zindelijkheidsboxen 

Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind review

Beste koop zindelijkheidsbox
1. Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind - vanaf 2 jaar - incl beloningssysteem

Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beste zindelijkheidsbox tweeling
2. Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beloningssysteem Meisje - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beste zindelijkheidsbox meisje
3. Beloningssysteem Meisje - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beloningssysteem Jongen - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beste zindelijheidsbox jongen
4. Beloningssysteem Jongen - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan

Beste goedkope zindelijkheidsbox
5. Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan

Top 10 Beste Zindelijkheidsboxen

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knop te drukken word je automatisch doorverwezen naar de Top 10 beste zindelijkheidsboxen. Het enige nadeel hiervan is dat je de test resultaten mist en geen antwoorden kan geven op de vraag: welke zindelijkheidsbox past het beste bij mij?


Misschien ook interessant:

Waar moet je op letten bij het kopen van een zindelijkheidsbox?

Ben jij van plan om een zindelijkheidsbox te kopen? Wij van Mutsy adviseren je om niet meteen te gaan voor een aantrekkelijke zindelijkheidsbox aanbieding maar om echt te kijken naar een aantal belangrijke criteria om zo snel mogelijk een succesvol resultaat te behalen. Wij hebben de moeite genomen om een aantal punten op een rijtje te zetten die je kunnen helpen in je koopoverweging.

Deze criteria hebben wij zelf ook gebruikt in onze test en deze lijken tevens ook sterk op de beste zindelijkheidsbox volgens de consumentenbond. Door deze punten in je achterhoofd te houden verklein je de kans op een miskoop en bespaar je daardoor veel tijd en geld. Om aan een goede zindelijkheidsbox te komen adviseren je om even de tijd te nemen en deze punten goed in je op te nemen.

Leeftijd en geslacht

Allereerst is het verstandig om rekening te houden met de leeftijd van je kleintje, zindelijkheidstrainingen worden aangeraden bij een leeftijd van 1,5 tot 2 jaar oud. Het kan voorkomen dat je al eerder kan beginnen, hierbij is het belangrijk dat je als ouder kijkt naar de zelfstandigheid van je kind en of hij/zij zelfstandig kan aangeven of het tijd is voor een plasje of een grote boodschap. 

Verder is het ook aan te raden om een zindelijkheidsbox aan te schaffen naar het geslacht van je kind. Het is leuker als je kleine prinses beloond kan worden met leuke eenhoorn en regenboog stickers in plaats van stickers met draken en ruimteschepen erop.  

Inhoud

Zoals je wellicht al eerder hebt gelezen komen zindelijkheidsboxen met veel verschillende schema's, stickers, complimentkaarten, trainingen etc. We raden je aan om een zindelijkheidstraining aan te schaffen dat minimaal 100 stickers bevat met bijbehorende stickerkaarten en een diploma. Dit heb je minimaal nodig om je kleintje zelfstandiger te laten worden. 

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een zindelijkheidsbox aan te schaffen waar je kleintje vanaf het begin een duidelijk trainingsschema kan volgen. 

Wat heb je nog meer nodig voor een zindelijkheidstraining

Tot slot raden we je aan om verder te kijken dan de zinderlijkheidstraining en ook te denken aan kleine extraatjes die ervoor zorgen dat de training zo soepel mogelijk verloopt. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan een wc verkleiner, extra onderbroekjes, wc bescherming en leuke cadeautjes die zorgen voor extra motivatie. 

Dit is echter een advies om ervoor te zorgen dat de training zo goed mogelijk verloopt. De zinderlijkheidsboxen in deze lijst zijn meer dan voldoende om je kleintje zo goed mogelijk te trainen.


Wat is de beste Zindelijkheidsbox van 2024? 

Waarschijnlijk ben je op dit artikel beland met de vraag: Welke zindelijkheidsbox is het beste? Hieronder geven we hier graag uitgebreid antwoord op middels een top 5 lijst met de allerbeste zindelijkheidsboxen van dit moment. Hierbij hebben we rekening gehouden met artikelen uit verschillende prijsklassen en categorieën zodat geen een ouder deze pagina met lege handen verlaat. 

Elke zindelijkheidsbox wordt geïntroduceerd aan de hand van een korte product omschrijving waarna de voor en nadelen op een rijtje worden gezet. Daarnaast staan de beoordelingscriteria en de eindbeoordeling rechts weergeven. Deze zijn nauwkeurig bepaald en gebaseerd op onze beste zindelijkheidsbox test externe reviews en de gebruikerservaringen van de jonge toppers die jouw kind voor gingen. We zijn zeer benieuwd welke zindelijkheidsbox jouw kleintje heeft geholpen om een stuk zelfstandiger door het leven te gaan. Benieuwd welke zindelijkheidsboxen het beste hebben gescoord? Scrol dan gauw naar beneden. 

1. Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind - vanaf 2 jaar - incl beloningssysteem

Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind review

9.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

We trappen deze top 5 lijst af met de aller beste zindelijkheidsbox op de markt. We hebben het dan natuurlijk over de Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind - vanaf 2 jaar - incl beloningssysteem! Wat deze zindelijkheidsbox uniek maakt zijn de leuke extraatjes die ervoor zorgen dat je kleintje binnen enkele dagen zelfstandig naar de wc kan gaan.

Waarschijnlijk heb je al kunnen lezen waarom dit de beste zindelijkheidsbox is, graag treden we hier meer in de details van dit fantastische artikel. Deze zindelijkheidsbox beschikt over een compleet traingingsschema, een duidelijk stappenplan en tientallen motiverende stickers die je als beloning op een complimentenkaartje kunt plakken. Deze vrolijke en leuke stickers kan je kleintje verdienen door steeds zelfstandiger zijn eigen behoefte te doen.

Na een succesvolle missie kan je kind zijn diploma ophalen en jij als trotse ouder hoeft vanaf nu nooit meer een stinkende luier te verschonen. Tevens krijg je bij de aankoop van dit artikel toegang tot een leuke en gezellige facebookgroep waar je jouw ervaringen kan delen met andere ouders. 

Voordelen Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind - vanaf 2 jaar - incl beloningssysteem

 • Compleet trainingsschema
 • Tientallen instructie, complimenten en stickerkaarten
 • Toegang tot een leuke Facebook community
 • Voor jongens en meisjes
 • Motiverend & overzichtelijk

Nadelen Zindelijkheidsbox - Zindelijkheidstraining kind - vanaf 2 jaar - incl beloningssysteem

 • Geen

2. Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

De tweede topper in deze lijst is ideaal voor ouders die net een zoontje en een dochter hebben gekregen. In plaats van dat je twee aparte zindelijkheidsboxen aanschaft geeft dit artikel de mogelijkheid om je zoon en dochtertje tegelijkertijd te motiveren. De Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma is ideaal voor jongens en meisjes doordat de beloningsstickers geen onderscheid maken in geslacht.

Deze zindelijkheidsbox bevat 120 stickers die jouw kinderen tot op het bot motiveren om zo snel mogelijk zelfstandig te worden. De stickers kunnen geplaatst worden op de bijgeleverde stickerkaarten. Op deze manier kan je een mooie competitie aangaan met je kinderen waarbij je ze uitdaagt om zo snel mogelijk aan een volle stickerkaart te komen. 

Wie als eerste volledig zelfstandig naar de wc kan gaan verdient een diploma die je kleintje met trots overal kan laten zien! Natuurlijk kan de tweede plek niet achterblijven en zijn er genoeg andere mogelijkheden om je kind hiervoor te belonen. 

Voordelen Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

 • Dubbelzijdige stickerkaarten met meerdere vakken
 • Ruim 120 stickers voor jongens en meisjes
 • Inclusief zindelijkheid diploma

Nadelen Beloningssysteem Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

 • Meer verschillende vakjes zijn wenselijk

3. Beloningssysteem Meisje - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beloningssysteem Meisje - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

8.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op de derde plek hebben we wat leuks voor je kleine prinses. De Beloningssysteem Meisje - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma motiveert je dochtertje om op een leuke en leerzame manier zo snel mogelijk zindelijk te worden!

Dankzij de leuke en coole meidenstickers die je dochter kan verzamelen op een stickerkaart zorg je ervoor dat je een belangrijk en moeizaam proces tot een leuker en enthousiaster niveau kan tillen. Dit kan je ook afwisselen door 2 stickers tegelijk te geven na een geslaagde missie! De vrolijke roze meidenstickers kunnen later worden ingewisseld voor een echt plas diploma die je dochter met trots aan opa en oma kan laten zien! Daarnaast is dit een leuk en uniek cadeau om aan een vader en moeder te geven.

Deze zindelijkheidsbox is nu zeer scherp geprijsd dus weer er snel bij! Door op de bovenstaande button te klikken ontdek je de beste prijs van dit moment.

Voordelen Beloningssysteem Meisje - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

 • Ideaal voor meisjes
 • 120 roze meidenstickertjes
 • Inclusief een echte zindelijkheid diploma
 • Uniek cadeau idee

Nadelen Beloningssysteem Meisje - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

 • Minder drolstickers als beloning na een grote boodschap

4. Beloningssysteem Jongen - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

Beloningssysteem Jongen - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op plaats vier hebben we de Beloningssysteem Jongen - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma geselecteerd in onze top 5 lijst. Deze zindelijkheidsbox is in tegenstelling tot de nummer 3 perfect voor jouw stoere mannetje. De tientallen stickers zorgen ervoor dat je zoontje op een leuke en competitieve manier wordt geprikkeld en binnen te kortste keren zelfstandig zijn eigen behoefte kan doen.

Deze leuke en leerzame methode kan je op verschillende manier toepassen. Je kan er voor kiezen om je zoontje stap voor stap na een succes een sticker te geven of het met de tijd steeds moeilijker maken waardoor je hem kan uitdagen om op eigen kracht geheel zelfstandig te worden. Aan het einde kan je zoontje beloond worden met een echt zindelijkheid diploma waarna de volgende stappen gezet kunnen worden om een echte man te worden!

Voordelen Beloningssysteem Jongen - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

 • Ideaal voor jongens
 • 120 stoere jongens stickers 
 • Inclusief een echte zindelijkheid diploma
 • Uniek cadeau idee

Nadelen Beloningssysteem Jongen - Zindelijkheidstraining kind - 20x beloningskaart - 120 stickers - Plasdiploma

 • Minder drolstickers als beloning na een grote boodschap

5. Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan

Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

We sluiten deze top 5 lijst af met de laatste maar zeker niet de minste zindelijkheidsbox! Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de ouders die opzoek zijn naar een goedkopere zindelijkheidsbox. Gelukkig is de Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan nu zeer scherp geprijsd waardoor je een goede zindelijkheidsbox voor een mooi prijsje in huis kan halen!

Wat deze zindelijkheidsbox uniek maakt is dat naast de bijgeleverde boekjes, stickers en kaartjes er ook twee magic potty stickers bij inbegrepen zitten die ieder ruim 6 maanden meegaan! Deze sticker plak je onderop de wc pot, wanneer je kleintje zijn behoefte gaat doen veranderen de zwarte wolkjes in een vrolijk zonnetje. Dit is een leuk trucje die je kind gegarandeerd wel vaker zou willen uitvoeren. In combinatie met de beloningsstickers en de leuke kaartjes is dit een hele goede manier om je kind op een leuke manier geheel zelfstandig zindelijk te maken!

Wil je meer weten over deze unieke zindelijkheidbox ontdekken? Klik dan op de bovenstaande button!

Voordelen Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan

 • Goedkoopste optie
 • Unieke veranderende Magic Potty stickers
 • Inclusief tientallen beloningsstickers en kaartjes 
 • Voor jongens en meisjes

Nadelen Magic Potty™ Zindelijkheidstraining kind - Set-4: boekje, magic stickers, beloningsstickers, stappenplan

 • Niet de beste kwaliteit

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel zindelijkheidsboxen hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 15 soorten zindelijkheidsboxen getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren.  

Waar hebben jullie de zindelijkheidsboxen op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste zindelijkheidsboxen op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>