Beste Zwangerschapskussen [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

  Best Geteste Zwangerschapskussen

Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) review

Litollo® Zwangerschapskussen 

Met het Litollo® Zwangerschapskussen pak jij de perfecte nachtrust. Door de speciale j vorm krijgt je lichaam genoeg ondersteuning. Een kant van je lichaam wordt ondersteund waardoor je man gewoon naast je kan komen te liggen. Het kussen zorgt ervoor dat de foetus een goede positie in kan nemen. Met een lengte van 145 cm is hij zeer comfortabel en is hij afneembaar en wasbaar. Kortom, onze favoriet van 2024!

Wat is het beste zwangerschapskussen? Als je als vrouw zwanger bent, is dat natuurlijk een zwaar proces. Je moet namelijk met van alles rekening houden en bovendien tast het je fysiek en mentaal ook aan. Mentaal gezien heb je veel wisselingen qua emoties. Het kan zijn dat je de ene periode heel blij bent, terwijl je de andere periode daarentegen weer vrolijk bent. Voor naasten is dat best lastig om mee om te gaan.

Lees snel verder om erachter te komen wat de voordelen van een kussen zijn. Hieronder een overzicht van de beste kussens van dit moment. Niet alleen de positieve aspecten worden genoemd, maar ook de negatieve aspecten zodat je een eerlijk en objectief beeld krijgt voorgeschoteld van de verschillende kussens.

Benieuwd naar de verschillende zwangerschapskussen ervaringen? Lees nu onze zwangerschapskussen review!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

16

Producten getest

4

Uur onderzoek gedaan

12

 Ervaringen gecheckt

4

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Zwangerschapskussens

Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) review

Beste Koop Zwangerschapskussen
1. Litollo® Zwangerschapskussen 

Ella zwangerschapskussen XXL C-vorm - Voedingskussen - Lichaamskussen - Afneembare Jersey Katoenen Hoes - 150x70cm - Lichtgrijs

Beste XXL Zwangerschapskussen
2. Ella Zwangerschapskussen XXL C-vorm

Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design - Ondersteuning voor rug, heupen, benen, buik voor zwangere vrouwen - Voedingskussen

Beste Multifunctionele Zwangerschapskussen
3. Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design

Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) - Zijslaapkussen - Voedingskussen - Lichaamskussen - Body pillow - 145cm - Afneembare hoes - Okergeel

Beste J-Vormige Zwangerschapskussen
4. Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm)

Zwangerschapskussen / Voedingskussen 1700 gram top kussen !! 40 x 145 cm. No 1 op de Duitse Waren Test januari 2020 ''Het echte slapen begint bij Meisterhome''

Beste Budget Zwangerschapskussen
5. Meisterhome Zwangerschapskussen

Misschien ook interessant:

Top 10 Beste Zwangerschapskussens

Geen tijd of zin om het hele artikel te lezen? Geen zorgen! Door op onderstaande button te klikken word je automatisch doorverwezen naar de meest populaire zwangerschapskussens bij één van de grootste webshops in Nederland. Dit zijn de top zwangerschapskussens bij deze webshop.


Waar moet je op letten bij het kopen van een Zwangerschapskussen?

Het kopen van een goede zwangerschapskussen is moeilijk aangezien er zoveel zijn. Het onderscheiden van goede en slechte is daardoor zeer moeilijk. Daarom hebben wij een artikel gemaakt met de best geteste zwangerschapskussens.

Voordat je een zwangerschapskussen koop is het handig om nog een paar dingen door te nemen. Het zijn logische maar wel zeer belangrijke kenmerken. Deze kenmerken zijn cruciaal voor een goede aankoop. Als je deze kenmerken meeneemt in het koopproces is de kans op een miskoop heel erg klein.

Vorm

Zwangerschapskussens zijn er in verschillende soorten en maten. De zwangerschapskussens hebben ook verschillende vormen. Hierbij kan je denken aan een C-vorm, J-vorm of een U-vorm. Het is aan te raden om van te voren te beslissen welke vorm voor jezelf het fijnst is. 

Materiaal

Het is ook belangrijk om te kijken naar het materiaal van het zwangerschapskussen. Sommige hebben een zachte buitenkant en andere weer een hardere. Het is verstandig om van te voren te bepalen welk materiaal je het fijnst vind. Zo is het gemakkelijker om een keuze te maken.

Gemak

Verder is het nog belangrijk om te kijken naar het gemak van de zwangerschapskussens. Ze zijn er in verschillende vormen en lengtes. Wij raden aan om te bepalen wat voor gemak je wil hebben. Hoe zwaar wil je dat het kussen weegt en hoe groot moet het zijn?

Merk

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de verschillende merken van de zwangerschapskussens. Er zijn een aantal merken die zwangerschapskussens verkopen en het is belangrijk om te weten waar die voor staan. Elk merk produceert de kussens op hun eigen manier.


Wat is het beste Zwangerschapskussen van 2024? 

Wat is het beste zwangerschapskussen van 2024? Op deze vraag gaan we nu antwoord geven!  Wij hebben vele verschillende soorten zwangerschapskussens getest en op basis hiervan hebben wij een ultieme Top-5 gemaakt. Hier zitten alleen de allerbeste geteste zwangerschapskussens in.

Bij elk product staat een korte review van onze ervaringen. Daarbij zijn er ook nog voordelen en nadelen omschreven van het product. Ben jij benieuwd welke zwangerschapskussens het beste zijn? Lees dan gauw verder!

1. Litollo® Zwangerschapskussen 

Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) review

9.3

Eindbeoordeling

Functionaliteiten

9.5

Prijs / kwaliteit

9.1

Gebruiksgemak

9.3

Ben jij op zoek naar het beste geteste zwangerschapskussen van 2024? Dan is de Litollo® Zwangerschapskussen wat voor jou! Dit is de beste koop van een zwangerschapskussen in 2024.

Dit prachtige kussen heeft veel belangrijke voordelen om je zwangerschap te vergemakkelijken. Allereerst is het kussen voorzien van een fijne stof. Het voordeel daarvan is dat het lekker zacht aanvoelt. Vooral tijdens de koude periodes is dat natuurlijk heerlijk. Een fantastische manier om even tot rust te komen. Ook is het kussen voorzien van een afneembare hoes. Dit betekent dat je de hoes gemakkelijk in de was kunt doen.

En mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan heb je dus altijd de mogelijkheid om hem gemakkelijk schoon te maken. Een andere kracht van het kussen is de veelzijdigheid die ermee gepaard gaat. Het kussen is namelijk niet enkel voor zwangere mensen, maar ook voor mensen die al een tijdje kampen met rugklachten of andere soorten klachten. Die kunnen ook veel baat bij dit kussen hebben. 

Voordelen Litollo® Zwangerschapskussen 

 • Afneembare hoes
 • In meerdere kleuren
 • 2 in 1 oplossing
 • Behoud de vorm door de polyestervulling

Nadelen Litollo® Zwangerschapskussen

 • Geen

2. Ella Zwangerschapskussen XXL C-vorm

Ella zwangerschapskussen XXL C-vorm - Voedingskussen - Lichaamskussen - Afneembare Jersey Katoenen Hoes - 150x70cm - Lichtgrijs

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

9.6

Prijs / kwaliteit

8.8

Wil jij toch liever een XXL zwangerschapskussen? Dan is de Ella Zwangerschapskussen XXL C-vorm perfect voor jou! Dit is de beste XXL zwangerschapskussen van 2024.

De Ella Zwangerschapskussen XXL C-vorm zorgt ervoor dat je fysieke gesteldheid wordt verbetert. Het is speciaal gemaakt voor een comfortabele en goede houding. De C-vorm zorgt voor optimale nachtrust. Niet alleen tijdens de zwangerschap maar ook erna.

Het zwangerschapskussens wordt geleverd met een 100% natuurlijk katoenen overtrek. De C-vorm zorgt voor een full body-ontwerp. Dit betekent dat bijna elke vrouw er gemakkelijk mee kan liggen. Wil je liever een andere vorm? Wees niet getreurd! Het zwangerschapskussen is ook verkrijgen in een U-vorm.

Voordelen Ella Zwangerschapskussen XXL C-vorm

 • Meerdere vormen
 • Afneembare katoenen hoes
 • Gemaakt van duurzame materialen

Nadelen Ella Zwangerschapskussen XXL C-vorm

 • Wat zwaarder dan gewoonlijk

3. Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design

Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design - Ondersteuning voor rug, heupen, benen, buik voor zwangere vrouwen - Voedingskussen

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Vind jij het niet fijn om vast te zitten aan één vorm bij een zwangerschapskussen? Dan is Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design degene die je moet aanschaffen! Dit is de beste multifunctionele zwangerschapskussen van 2024.

De Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design heeft genoeg ruimte voor je armen, heupen, knieën en buik. Het aanpasbaar design zorgt ervoor dat je in elke houding kan gaan slapen. Hiernaast krijg je er ook nog een extra kussen bij die speciaal voor de onderrug is.

Het zwangerschapskussen kan je gebruiken wanneer je wilt. Denk hierbij aan tijdens het lezen, tv kijken, eten en slapen. De binnenkern en buitenhoes zitten los van elkaar. Hierdoor kan je gemakkelijk het hoesje eraf halen en in de wasmachine stoppen.

Voordelen Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design

 • Kan in meerdere vormen
 • Extra kussen erbij

Nadelen Osteomedix® Zwangerschapskussen - Aanpasbaar Design

 • Weinig kleuren keuze

4. Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm)

Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) - Zijslaapkussen - Voedingskussen - Lichaamskussen - Body pillow - 145cm - Afneembare hoes - Okergeel

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.6

Functionaliteiten

8.7

Prijs / kwaliteit

8.0

Ben jij op zoek naar het beste J-vormige zwangerschapskussen? Dan is de Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) wat voor jou! Dit is de beste J-vormige zwangerschapskussen van 2024.

De Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm) is een zwangerschapskussen dat in 3 verschillende kleuren is te verkrijgen. Het heeft een ergonomisch ontwerp wat speciaal is ontworpen om beter te slapen. Hiermee kan je een perfecte houding aannemen wat voor een goede nachtrust zorgt.

Het is een kussen van goede kwaliteit aangezien er een duurzame polyestervulling in zit. Dit zorgt ervoor dat de vorm ten alle tijden wordt behouden. De J-vorm zorgt ervoor dat één zijde van je lichaam optimaal ondersteunt wordt. Ook dit kussen kan na de zwangerschap gebruikt blijven worden.

Voordelen Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm)

 • Hoes is afneembaar en wasbaar
 • De foetus kan een goede positie in de baarmoeder aannemen 

Nadelen Litollo® Zwangerschapskussen (J-vorm)

 • Slechts 145 cm

5. Meisterhome Zwangerschapskussen

Zwangerschapskussen / Voedingskussen 1700 gram top kussen !! 40 x 145 cm. No 1 op de Duitse Waren Test januari 2020 ''Het echte slapen begint bij Meisterhome''

8.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Maar ben jij toch op zoek naar een goedkopere zwangerschapskussen? Dan is de Meisterhome Zwangerschapskussen wat voor jou! Dit is de beste budget zwangerschapskussen van 2024.

De Meisterhome Zwangerschapskussen weegt slechts 1700 gram waardoor het makkelijk is mee te nemen. Dit kussen neemt de ongemakkelijkheden tijdens een zwangerschap weg door gewenste ondersteuning. Na de bevalling kan je dit kussen samen met de baby gebruiken.

Het is een langwerpig zwangerschapskussen die goede ondersteuning geeft aan de buik, rug en nek. Dit betekent dat je vanaf de hals tot de heupen ondersteuning krijgt. De vulling bestaat uit 100% polyester en een holle vezel. Hierdoor kan de Meisterhome Zwangerschapskussen lang mee!

Voordelen Meisterhome Zwangerschapskussen

 • Goede prijs
 • Niet zwaar

Nadelen Meisterhome Zwangerschapskussen

 • Ondersteunt niet alles

Veelgestelde vragen:

 Hoeveel zwangerschapskussens hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten zwangerschapskussens getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de zwangerschapskussens op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste zwangerschapskussens op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. Dit nemen we allemaal mee in onze bepaling van de uiteindelijke scores.

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek. 

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>