• Home
  • /
  • Shoppen
  • /
  • Top 10 Leukste Cadeaus voor een jongen van 1 jaar!

Top 10 Leukste Cadeaus voor een jongen van 1 jaar!

Laatste Update: Mei 2024

Op zoek naar een cadeau voor een jongen van 1 jaar? Zoek dan niet verder! Wij zijn namelijk op onderzoek gegaan en hebben voor jou een lijstje gemaakt met het leukste en meest originele speelgoed voor jongens van 1 jaar.

In dit overzicht vind je 10 leuke cadeautips voor de eerste verjaardag van een jongen. Scroll gauw verder om te ontdekken wat de leukste cadeaus zijn!

Cadeau jongen 1 jaar kopen? De 10 Leukste ideeën

Wat geef je een kind van 1 jaar? Wat is een leuk cadeau voor een jongen van 1 jaar? Wat doe je met de eerste verjaardag van een jongen?

Het zijn vragen die we ontzettend vaak in onze inbox krijgen. Om dit mysterie voor eens en altijd op te lossen hebben we een uitgebreid onderzoek gedaan en gekeken naar het meest verkochte speelgoed voor jongens van 1 jaar.

Als jij twijfelt over wat je een jongen van 1 jaar moet geven dan is onderstaande lijst voor jou. Dit zijn in 2024 de beste en leukste cadeaus voor jongens van 1 jaar.

1. Houten Speelgoed: loopfiets

Houten speelgoed cadeau jongen

We trappen deze lijst af met een ware topper: de 2Cycle 2 in 1 Loopfiets van hout. Een loopfiets is altijd een leuk kado voor jongens van 1 jaar.

Vanaf deze jonge leeftijd beginnen jongens namelijk vaak met hun eerste stapjes. Door een loopfiets als cadeau te geven stimuleer je dit waardoor de jongen op veilige manier kan beginnen met lopen.

2. Educatief Speelgoed: VTech Vuilniswagen

Educatief Speelgoed: VTech Vuilniswagen

Leuk speelgoed is wat ons betreft altijd educatief. Een kado dat iets bijdraagt aan de cognitieve ontwikkeling van het kind van 1 jaar is dan ook veel leuker om te geven in onze ogen dan een kado dat dit niet doet.

Als jij op zoek bent naar een leuk educatief cadeau voor een jongen van 1 jaar dan is deze vuilniswagen zeker aan te raden.

Via deze vuilniswagen komt het kind op een leuke manier in aanraking met verkeersregels, woordjes en is het bovendien mogelijk om leuke en grappige liedjes te luisteren. Een echte aanrader voor de eerste verjaardag van de kleine man.

3. Muzikaal speelgoed: Bumba Trommel

Bumba speelgoedinstrument trommel met bekken & twee trommelstokjes

Is de kleine man een echte muziek liefhebber? Dan is deze Bumba Trommel een erg leuk kado voor de jonge leeftijd.

Veel uitleg is er niet nodig om deze trommel te beschrijven. De kleine man lekker rammen op de trommel met de aangeleverde drumsticks.

Kleine opmerking: wellicht dat de ouders niet heel blij zijn vanwege de geluidsoverlast.

4. Knuffels: MikaMax

MikaMax

Knuffels en kinderen gana natuurlijk hand en hand. Wat ons betreft een van die kado's die valt onder de noemer 'altijd goed'.

Met deze pluche olifant knuffel geef je de kleine man een nieuw maatje. Deze knuffel is maar liefst 65 cm in lengte waardoor de kleine man er heerlijk tegen kan slapen. Een ware droom voor elk kind van 1 jaar.

5. Voorleesboek: Rupsje Nooit Genoeg

Rupsje Nooit Genoeg

Een voorleesboek voor een jongen van 12 maanden is natuurlijk altijd een leuk cadeau. Wie is er niet groot geworden met voor lees boeken? Ik denk iedereen wel.

Rupsje nooit genoeg is dan natuurlijk een klassieker die elk kind een keer gezien moet hebben. Met dit kado geeft je een echte klassieker aan het kind. Zowel leuk voor het kind als voor de ouder.

6. Buitenspeelgoed voor jongens van 1 jaar: Janod activiteiten tafel

 Janod activiteiten tafel

In de zomer is het natuurlijk heerlijk als de 1-jarige man buiten kan spelen. Als jij op zoek bent naar het beste buitenspeelgoed voor jongens van 1 jaar dan is deze activiteiten tafel een aanrader.

Dit is een duurzaam kado dat beschikt over goede kwaliteit. Hierdoor is het perfect voor jonge kinderen en zal het niet heel snel kapot gaan. Wat ons betreft, mag deze tafel dan ook niet ontbreken aan onze beste cadeaus voor een jongen van 1 jaar.

7. Nijntje Verstoppertje spelen

Nijntje Verstoppertje spelen

Verstoppertje spelen was nog nooit zo leuk: Nijntje maakt het mogelijk. Dit is een van die cadeautjes die zelfs volwassenen nog leuk vinden.

Je verstopt Nijntje ergens in de kamer en vervolgens roept het apparaat om de 10 seconden: "ik ben hier!". Wie Nijntje als eerste vind wint het spel. Erg leuk en een speelse manier om in aanraking te komen met spellen als verstoppertje voor jonge kindjes.

8. Loopwagen met licht: Vtech 2 in 1 Baby walker

Loopwagen met licht: Vtech 2 in 1 Baby walker

Als 1-jarige staat je leven in het teken van ontdekken. Je begint je eerste stappen te zetten en hoe mooi zou het zijn als je hier mee kunt helpen door een kado te geven dat hierin ondersteunt?

De Baby walker van Vtech is zo'n kado. Deze loopwagen leert 1-jarige jongens op veilige manier te lopen en is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 maanden.

Deze loopwagen ondersteund kinderen bij het zetten van hun eerste stapjes en beschikt bovendien over een activiteitenpaneel waar je vrolijke liedjes en geluidjes op kunt afspelen. Kortom, een top cadeau voor de fijne motoriek en wat ons betreft zeer terecht in deze lijst met beste cadeaus voor 1-jarige jongens.

9. Dieren magneet boek

Dieren magneet boek

Een ander leuk verjaardag kado voor jongens (en meisjes)? Dit magneet boek van het merk Janod. Dit boekje bevat 10 verschillende voorbeeld kaarten en 30 magneten. Met deze magneten kun je verschillende dieren maken. Hierdoor komt de kleine man op een leuke manier in aanraking met het dierenrijk.

10. Speeltoestel 3 in 1 Nordic

Speeltoestel 3 in 1 Nordic

Het laatste type speelgoed van deze lijst met cadeautips? Een speeltoestel! Dit is een kado / type speelgoed dat wel wat duurder is, maar daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug. Met dit speelgoed toestel haal je een glijbaan en schommel in 1 in huis. Het toestel is van hoge kwaliteit en is dus ook zeer duurzaam. 

Dit maakt het toestel ideaal voor het ontwikkelen van de fijne motoriek. Kortom, met dit type speelgoed zit je altijd goed. Bovendien is dit speelgoed een van die cadeaus die een onwisbare indruk achterlaat op de kleine man. Hij zal hier jaren plezier van hebben.

mei 15, 2024

mei 14, 2024

mei 14, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>