• Home
  • /
  • Shoppen
  • /
  • Top 10 Leukste Cadeaus voor een meisje van 11 jaar!

Top 10 Leukste Cadeaus voor een meisje van 11 jaar!

Laatste Update: Mei 2024

Op zoek naar een cadeau voor een meisje van 11? Dan ben je hier op de goede plek terechtgekomen. Het kan natuurlijk best lastig zijn om voor een pre-puber een leuk cadeau te kiezen. Je wil immers wel iets geven dat ze ook daadwerkelijk leuk gaat vinden. 

Om dit een stuk makkelijker voor je te maken hebben wij in dit artikel een lijstje gemaakt van de leukste cadeautjes. Zo krijg je direct antwoord op de vraag: wat geef je een meisje van 11? Hieronder vind je de top 10 cadeautips voor een meisje van 11 jaar.

Cadeau meisje 11 jaar kopen? Dit zijn de leukste cadeaus!

Wij hebben gekeken naar een leuk cadeau voor een meisje van 11 dat sowieso goed in de smaak zal vallen. Hierbij hebben wij veel verschillende cadeaus met elkaar vergeleken en uiteindelijk een lijstje gemaakt van de populairste en best scorende cadeaus. Hiermee kán je het gewoon niet verkeerd doen. En dat is toch een opluchting. Bekijk de top 10 leukste cadeaus voor een 11-jarig meisje hieronder.

1. SKAJ Ringlamp met statief

SKAJ Ringlamp met Statief - Telefoon Houder - Verstelbaar tot 210cm - LED Ringlamp - 35 kleuren - Tiktok - Studio Ring lamp - Met Extra Bureau Statief

Tiktok is hélemaal hot and happening onder de jongeren. Een meisje van 11 heeft de app dan ook zeer waarschijnlijk wel. Hoe leuk is het dan op deze lichtring cadeau te geven? Hiermee kan je extra goede kwaliteit filmpjes opnemen, en dan ook nog eens in maar liefst 35 verschillende kleuren. Geloof ons: hier is een meisje van 11 uren zoet mee. En dit is ook nog eens leuk om te doen met vriendinnen bijvoorbeeld. 

2. Keer op Keer Dobbelspel

Keer op Keer Dobbelspel

Een kind van 11 kan al goed zelf nadenken, ook tactisch. Dan is een kaartspel zoals het keer op keer dobbelspel een leuk cadeautje om te geven. Tevens is dit ook niet een heel erg duur cadeau, wat ook weer mooi is meegenomen. Dit spel kan met het hele gezin gespeeld worden wat zorgt voor extra veel gezelligheid. Je kan ook nog een extra uitbreiding kopen met meerdere levels om het cadeautje zo nog net iets leuker te maken. 

3. Allerion Glitter Knutselkoffer

Allerion Glitter Knutselkoffer Unicorn – 1043-delig – Voor Jongens en Meisjes – Creatief Speelgoed - Knutselen

Is de kleine om wie het gaat nu heel erg creatief? En dol op knutselen? Dan kunnen wij je dit cadeau adviseren. Dit is namelijk een unicorn knutselkoffer. De koffer bestaat uit maar liefst 1043 verschillende onderdelen. Zo krijg je lijm, een schaar, glitters, papier, glitter papier, glitter stiften en zelfs meerdere verschillende stickers. Hiermee kan er eindeloos geknutseld worden, zowel samen als alleen. Dit is goed cadeau voor een meisje van 11.

4. Nijdam Inline Skates

Nijdam Inline Skates Verstelbaar - Traffic Racer - 37-40

Een meisje van 11 kan nieuwe sporten gaan ontdekken. Een leuke sport is dan zeker skaten. Met deze coole skates kan ze op een veilige manier leren skaten. En naast dat dit een leuk cadeau is helpt dit ook mee aan een beter evenwicht en sowieso meer beweging. Een win-win dus eigenlijk.

5. Senz Sports Trampoline

 

Trampoline - Senz Sports J5000 Series - Ø 366 cm - Groen - Trampoline met Elastieken - Outdoor - Buitenspeelgoed

Dit is misschien een aardig cadeau. Maar hier maak je een kind wel echt héél erg blij mee. Want welk klein kind wil nou geen trampoline in de tuin hebben? Hiermee kan een kind lekker veel energie kwijt, wat weer bonus is voor de ouders. Verder kunnen eventuele broertjes en/of zusjes er ook gewoon op spelen. Je hebt de keuze uit drie verschillende diameters voor wanneer er beperkte ruimte is voor de trampoline. Ideaal dus.

6. Fujifilm Instax Mini 11

Fujifilm Instax Mini 11 - Blush Pink - Bundel

Een ander heel erg leuk cadeau is deze Fujifilm Instax Mini 11. Hiermee kan je net als vroeger polaroid foto’s maken die ook direct worden afgedrukt. Het zal altijd weer een verrassing zijn hoe de foto eruit komt te zien. Deze versie maakt overigens betere kwaliteit foto’s dankzij de automatische scèneherkenning. Hiermee kan het meisje leuke herinneringen met vriendinnen of familie permanent vastleggen en bewaren.

7.  Karaokeset met microfoon

Karaoke set met microfoon - Vonyx SBS50W - met Bluetooth, accu & discobal discolicht - Wit

Is het meisje in kwestie een ontzettende muziekfan? Of houdt ze heel erg van zingen, of beide? Dan is een karaokeset een hartstikke leuk én origineel cadeau. Hiermee maak jij een klein meisje heel erg blij. En haar vriendjes en vriendinnen ook! Je kan met deze set overal zingen dankzij de bluetooth verbinding. Tevens is er ook een disco licht bovenop de karaokeset dat zorgt voor net dat beetje extra sfeer tijdens het zingen. Een heel erg origineel cadeau voor een meisje van 11.

8. Timmers Trading Teikendoos met kleurpotloden

Timmers Trading© Tekendoos met kleurpotloden en waskrijt – Tekenkoffer 251-delig voor kinderen en volwassenen – Tekenset compleet

Gaat het om een creatief meisje die nou heel erg houdt van tekenen en/of kleuren? Geef dan deze tekendoos cadeau. Dit is voor een klein meisje echt een schatkist wanneer deze van tekenen houdt. In de set zitten maar liefst 251 verschillende onderdelen waaronder potloden, stiften, krijtjes en aquarelverf. Dit kan overigens allemaal netjes en overzichtelijk opgeborgen worden in de koffer, wat weer een groot pluspunt is voor de ouders van het kind in kwestie. 

9. 4-in-1 mega experimenten pakket voor meisjes 

4-in-1 mega experimentenpakket voor meisjes | maak je eigen bath bombs - nagellak - lippenbalsems - parfum | Cadeau voor meisjes

Op zoek naar een origineel cadeau waarmee een kind uren zoet is? Dan is dit experimenten pakket voor meisjes hét perfecte cadeau. Hiermee kan je je eigen lippenbalsem maken, eigen nagellak, bath bombs en zelfs parfum. Dit kan natuurlijk alleen, maar ook samen met de ouders of zelfs met vriendinnetjes. En hoe cool is het om je eigen parfum te kunnen maken samen met vriendinnen van dezelfde leeftijd? Succes is gegarandeerd met dit cadeau. 

10. Ravensburger Statue of Liberty puzzel gebouw 3D

Ravensburger Statue of Liberty Night Edition- 3D puzzel gebouw - 108 stukjes

Een goede manier om het ontwikkelende brein te trainen is met behulp van een puzzel. Wanneer het kind in kwestie puzzels dan ook nog eens leuk vindt om te doen is dit een erg leuk cadeau om te geven. Dit is namelijk geen normale puzzel, maar een 3D puzzel. Hiermee is de puzzel haast levensecht. Door middel van het LED-lichtje kan je het vrijheidsbeeld ook nog eens laten stralen. 

mei 15, 2024

mei 14, 2024

mei 14, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>