Beste Drones onder de 100 Euro [Test 2024]

Laatste Update: juli 2024

Beste Geteste Drone

F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone - Drone voor Kinderen/Volwassenen

Logivision F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone 

Op zoek naar de best geteste drone onder de 100 euro? De Logivision F89 Drone met 4K camera is op dit moment de beste drone die je kan krijgen voor een bedrag lager dan 100 euro. Met 60 minuten vliegtijd en een 4k beeldresolutie maak jij makkelijk de beste en scherpste beelden van elke gewenste plek.

Deze drone is zo goed ontwikkeld dat zelfs bij een wat hardere wind, de drone goed zijn plek weet te behouden en goed te besturen is. Bij de drone wordt een handige afstandsbediening meegeleverd en ook is het mogelijk om de drone te besturen via een app op jouw telefoon. De drone beschikt over verschillende functies en maakt trillingvrije beelden.

Vroeger maakte voornamelijk de film scene en professionele fotografen gebruik van drones. De drones waren toen erg prijzig en bovendien niet van de kwaliteit zoals deze hedendaags zijn. Ook was de productie er van erg duur wat voor een hoge aanschafprijs zorgden. 

Tegenwoordig zijn er ook veel meer geïnteresseerden waardoor de vraag naar drones flink is toegenomen. Door het toenemen van de vraag zijn er steeds meer verschillende soorten drones ontwikkeld. Zo zijn er tegenwoordig ook drones met ingebouwde camera en allerlei andere handige functies. 

Ook de prijzen van drones zijn een stuk lager geworden doordat steeds meer merken drones zijn gaan produceren. Zo heb je tegenwoordig voor minder dan 100 euro al een drone met veel handige functies. Ook zijn er duurdere drones maar deze zijn er voornamelijk voor de professionals of gedreven hobbyisten.

Hierdoor is het dus ook voor beginners mogelijk om een goede drone aan te schaffen. Dus hoe zoek je dan de beste drone voor jou? Wat is de beste drone 2024? en welke drone is het meest geschikt? Het kopen van een drone wordt steeds lastiger.

Gelukkig hebben wij voor jou een onderzoek uitgevoerd naar de beste drones van dit moment. Benieuwd naar onze  top 5 drones? Lees snel verder!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

14

Producten getest

7

Uur onderzoek gedaan

35

 Ervaringen gecheckt

15

Webshops vergeleken


Top 5 drones onder de 100 euro

F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone - Drone voor Kinderen/Volwassenen

Beste koop Drone
1.  Logivision F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone 

beste drone onder 100 euro

Beste 4k drone
2. Logivision E88 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone

beste drone onder 100 euro

Beste premium drone
3. Killerbee X1 Drone – Drone met Camera 

beste drone onder 100 euro

Beste budget camera
4. Quad Drone met camera en opbergtas - full HD camera -

beste drone onder 100 euro

Beste budget met camera
5. S70 PRO Pocket drone met camera en een opbergtas - 25 minuten vliegtijd - Drones - Mini drone

Top 10 beste drones onder 100 euro

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste drones onder de 100 euro.


Waar op letten bij het kopen van een drone?

Drones zijn er in verschillende soorten formaten, prijsklassen en met verschillende soorten functies. Het is daarom belangrijk om voor dat jij een drone koopt, goed onderzoek te doen naar welke benodigdheden jij zoekt in een drone. Zo wil jij misschien een drone met een grootte accu of goede film kwaliteit.

Om een duidelijk beeld te geven van belangrijke punten waar op gelet moet worden bij het kopen van een drone, hebben wij enkele eigenschappen op een rijtje gezet. Hierbij bespreken wij enkele specificaties die drones kunnen hebben.

Minuten vliegtijd

Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar het aantal minuten dat een drone kan vliegen op een volle accu. Zo kan dat per drone flink verschillen. Sommige drones kunnen met een volle accu een uur vliegen terwijl andere drones slechts 20 minuten kunnen vliegen op een volle accu. Kijk dus goed naar het aantal vliegminuten voordat je een drone aanschaft.

Functies

Sommige drones beschikken over verschillende functies. Denk hierbij aan bijvoorbeeld racemodus, headless modus en zweefmodus. Deze functies kunnen voor sommige erg bruikbaar zijn terwijl andere er eigenlijk niks aan hebben. Over het algemeen geldt dat hoe meer functies de drone bezit, hoe duurder de drone is. Denk hierbij dus goed na of jij alle functies nodig hebt voor je een drone aanschaft.

Afstandsbediening

Drones worden geleverd met een afstandsbediening. Deze afstandsbedieningen hebben verschillende mogelijkheden en vormen. Kijk van te voren goed of jij de meegeleverde afstandsbediening fijn vind om mee te werken. Vaak worden er plaatjes van de afstandsbedieningen weergegeven. 

Filmresolutie

Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de maximale resolutie waarin een drone kan filmen. Voor sommige is het namelijk belangrijk om de beste filmkwaliteit te kunnen schieten terwijl andere daar weinig waarde aan hechten. Kijk dus van te voren goed naar de maximale resolutie waarin de camera van een drone kan filmen.


Wat is de beste drone onder de 100 euro van 2024? 

Om er achter te komen wat de beste drone onder de 100 euro van 2024 is hebben wij een drone test uitgevoerd. Bij deze test hebben wij naar verschillende specificaties en doeleinde gekeken. Bij deze test hebben wij naar dezelfde eigenschappen gekeken als dat de consumentenbond doet. Dit om te voorkomen dat jij een miskoop doet.

Aan de hand van onze test hebben wij een top 5 beste drones onder de 100 euro opgesteld. Hierbij hebben wij de drones in verschillende categorieën opgedeeld zodat er voor iedereen een goede drone tussen zit. Benieuwd naar onze top 5 drones? Lees snel verder!

1. Logivision F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone 

F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone - Drone voor Kinderen/Volwassenen

9.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Functionaliteiten

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

Op zoek naar de best geteste drone van dit moment? De Logivision F89 Drone is een drone met alle specificaties die jij nodig heb. Met functies zoals race modus, headleass modus en zweef modus schiet jij alle beelden die je nodig hebt.

Daarnaast wordt de drone geleverd met 2 accu's, draagtas en een afstandsbediening. De drone is ook te besturen via een app die je kan downloaden voor jouw telefoon. Hij heeft het vermogen om 30 minuten te kunnen vliegen. 

Tijdens het vliegen kun je live beelden van je drone volgen op het display. Voor deze drone is geen vliegbewijs nodig. Benieuwd naar de prijs? Klik hier!

Voordelen Logivision F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone 

 • Goed bestuurbaar
 • Stevige drone
 • Drone via telefoon te besturen

Nadelen Logivision F89 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone 

 • 30 minuten vliegtijd

2.  Logivision E88 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone

beste drone onder 100 euro

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Functionaliteiten

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op zoek naar een drone met 4k beeldresolutie? De Logivision E88 Drone is uitgerust met een 4K camera en beeldstabilisatie. Hierdoor kun jij op elke plek de mooiste beelden vastleggen. Daarnaast is de drone zo ontwikkeld dat hij met wind kan vliegen en toch mooie beelden vastlegt.

De drone beschikt over functies als 360 graden rol, race modus en headless modus. De drone wordt geleverd met 2 accu's, 1 draagtas en een afstandsbediening. Daarnaast heeft de drone het vermogen om 60 minuten te kunnen vliegen. Benieuwd naar de prijs? Klik dan hier.

Voordelen Logivision E88 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone

 • Goede kwaliteit
 • Makkelijk te besturen
 • Verschillende functies
 • Mooi design

Nadelen Logivision E88 Drone met 4K Camera - Drone met Camera voor Buiten/Binnen - Mini Drone

 • Voor gevorderden niet altijd de geschikte drone
 • Prijzig

3. Killerbee X1 Drone – Drone met Camera 

beste drone onder 100 euro

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Op zoek naar een goedkope premium drone? De Killerbee X1 is een drone van hoogwaardige kwaliteit voor een lage prijs. Deze drone van het merk Killerbee is de eerste drone uitgerust met een camera. Daarnaast kan deze drone 18 minuten vliegen voordat hij opnieuw opgeladen hoeft te worden.

De drone wordt geleverd met 2 accu's, een handige draagtas en een afstandsbediening. Doordat de drone een lichtgewicht is, is hij snel en goed te besturen. Daarnaast heeft de drone verschillende functies zoals headless mode wat het vliegen een stuk makkelijker en leuker maakt.

Bij de drone wordt een voucher meegeleverd waarmee jij korting krijgt op de killerbee video tutorials. Hiermee kun jij stap voor stap leren hoe jij deze drone goed onder controle krijgt.

Voordelen Killerbee X1 Drone – Drone met Camera 

 • Goed te besturen
 • Maximale afstand bereik 120 meter
 • 2x 18 minuten vliegtijd
 • 2k camera

Nadelen Killerbee X1 Drone – Drone met Camera 

 • Vliegtijd is wat korter dan andere drones

4. Quad Drone met camera en opbergtas - full HD camera -

beste drone onder 100 euro

8.4

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Functionaliteiten

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op zoek naar een goedkope drone? De Quad Drone is een van de goedkoopste drones die toch beschikt over handige functies. Ook beschikt deze drone over 2 extra batterijen wat zorgt voor langer vliegplezier. De drone heeft een camera en wordt geleverd met een afstandsbediening.

De drone beschikt over een return mode waardoor hij met een druk op de knop terugkeert. Hij wordt ready to fly geleverd waardoor jij meteen kan vliegen wanneer jij hem binnen krijgt. Ook wordt er een handige opbergtas meegeleverd.

De regels voor drones boven de 250 gram zijn onlangs aangescherpt maar omdat deze topper slechts 220 gram weegt zijn hier geen extra regels voor. 

Voordelen Quad Drone met camera en opbergtas - full HD camera -

 • Goedkope drone
 • Return to home functie
 • Afstandsbediening en besturing via de app
 • Foto's en video's nemen tijdens het vliegen

Nadelen Quad Drone met camera en opbergtas - full HD camera -

 • Materiaal is wat minder stevig

5. S70 PRO Pocket drone met camera en een opbergtas - 25 minuten vliegtijd - Drones - Mini drone

beste drone onder 100 euro

7.8

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Functionaliteiten

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Op zoek naar een drone voor beginners? Deze goedkope maar toch erg handige drone beschikt over een camera en verschillende handige vlieg functies. Ook deze drone wordt geleverd met een opbergtas en een 2e accu voor extra lang vliegplezier. De drone kan op 1 accu gemiddeld 25 minuten vliegen.

De drone is te besturen via de meegeleverde afstandsbediening, maar ook via een app die je kan downloaden op jouw telefoon. De drone heeft een reikwijdte van 80 tot 100 meter. Ook is hij uitgerust met een return mode waardoor de drone met 1 druk op de knop naar jou terugkeert.

Deze drone wordt kant en klaar geleverd waardoor jij meteen kan beginnen met vliegen wanneer hij is bezorgd. De drone is op te vouwen zodat hij past in het opbergtasje. Voor meer informatie, klik hier.

Voordelen S70 PRO Pocket drone met camera en een opbergtas - 25 minuten vliegtijd - Drones - Mini drone

 • Makkelijk te besturen
 • Geschikt voor beginners
 • Verschillende functies
 • Vliegtijd van 2x 25 minuten

Nadelen S70 PRO Pocket drone met camera en een opbergtas - 25 minuten vliegtijd - Drones - Mini drone

 • De drone is licht en dus wat gevoeliger voor wind

Veelgestelde vragen:

ℹ Hoeveel drones hebben jullie getest?

Wij willen een zo compleet mogelijk beeld geven. Voor dit onderzoek en deze review hebben we dan ook meer dan 10 soorten drones getest. Op basis hiervan hebben we 5 producten geselecteerd die tot de beste behoren. 

Waar hebben jullie de drones op beoordeeld?

Om te bepalen wat de beste drones op dit moment zijn kijken we naar verschillende aspecten. We kijken naar prijs, kwaliteit, functies en beoordelingen van andere gebruikers. 

Hoe betrouwbaar zijn jullie reviews?

Het ene product is het andere niet. Daarom doen we altijd voordat we beginnen met testen een productonderzoek om te bepalen wat gebruikers belangrijk vinden en wat de trends zijn binnen dit product. In elk product zit een minimum van 6 uur productonderzoek.  

mei 29, 2024

mei 23, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>