Ben je altijd in beweging en zoek je de perfecte reisgenoot die jouw dynamische stadsleven met een kleintje aan boord kan bijbenen? Dan mag je dit niet missen!

Wij doken in de wereld van compacte buggy's en vonden een parel: de Easywalker Miley. Ideaal voor de avontuurlijke ouder, deze buggy belooft jouw reizen en dagelijkse uitjes een stuk aangenamer te maken.

In deze Easywalker Miley 2 review vertellen we je meer over deze populaire, compacte babywagen. 

Wat is de Easywalker Miley?

De Easywalker Miley is een compacte, lichtgewicht kinderwagen ontworpen voor het stadsleven en ouders die graag reizen.

Met een gewicht van slechts 7 kilo en een ontwerp dat met één hand is in te klappen tot een klein pakketje, lijkt de Miley een veelbelovende optie voor actieve gezinnen. Het gebruik van gerecyclede materialen voor de stoffen draagt bovendien bij aan de duurzaamheidsmissie van het merk.

Easywalker 2 review

De belangrijkste voor-en nadelen

In deze Easywalker Miley Review trappen we af met de belangrijkste voor-en nadelen. Als jij overweegt deze kinderwagen te kopen dan wil je natuurlijk snel antwoord op je vragen. Hieronder vind je de belangrijkste voor-en nadelen van deze kinderwagen. 

Voordelen

  • Compact en licht: Ideaal voor ouders die veel onderweg zijn en behoefte hebben aan een kinderwagen die niet veel ruimte inneemt.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig met één hand in te klappen en voorzien van een schouderriem voor draaggemak.
  • Duurzaamheid: Een pluspunt voor milieubewuste ouders, met stoffen gemaakt van gerecyclede plastic flessen.
  • Comfort en bescherming: Biedt een volledig verstelbare rugleuning en is uitgerust met waterafstotende en UPF 50+ beschermende stoffen.

Nadelen

  • Beperkte opbergruimte: De winkelmand mag dan handig zijn, maar is niet geschikt voor zware of grote hoeveelheden spullen.

Hoe zijn de Easywalker Miley ervaringen van andere ouders?

We hebben een aantal  gebruikerservaringen en reviews verzameld om een beeld te geven van hoe de Miley in het dagelijks leven kan functioneren:

"Voor onze vakanties is de Miley een uitkomst. Echter, bij dagelijks gebruik vind ik hem iets te basic." 

Kim  (moeder van twee)

"Ik ben dol op het duurzame aspect, maar ik merk dat ik soms worstel met de beperkte opslagruimte tijdens grotere boodschappen." 

Samira (jonge moeder)

Als stadsouder waardeer ik hoe gemakkelijk de Miley zich laat navigeren door smalle winkelstraten en drukke voetpaden. Het opvouwgemak is ook een groot pluspunt."

Alex (vader van een pasgeborene)

Onze ervaringen met de Munchkin Flessenwarmer

We hebben de Miley meegenomen op een paar uitjes om te zien hoe deze zich houdt in verschillende situaties. Van drukke stadscentra tot rustige parkwandelingen, de kinderwagen bood over het algemeen een soepele rit.

Het compacte formaat was vooral handig in restaurants en openbaar vervoer. Toch merkten we dat de opslagcapaciteit soms te wensen overliet, vooral bij langere uitstapjes waar meer benodigdheden nodig waren.

Easywalker Miley: De moeite waard?

Na een grondige review lijkt de Easywalker Miley een solide optie voor ouders die waarde hechten aan mobiliteit, duurzaamheid en design.

Echter, zoals bij elke kinderwagen, hangt veel af van persoonlijke voorkeuren en levensstijl. Als de beperkte opslagruimte en de prijs geen dealbreakers zijn, kan de Miley een goede aanvulling zijn op het leven van actieve, stedelijke gezinnen.

Easywalker Miley

  • Gemakkelijk te dragen (7kg)
  • Reisvriendelijk
  • Compact en met 1 hand op te vouwen

Over de auteur

Tamara

Hoi! Mijn naam is Tamara en sinds een aantal maanden vaste schrijver voor Mutsy.nl. Zelf ben ik moeder van 3 kinderen in de leeftijd tussen 3 en 12 jaar. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te bloggen en mijn ervaringen en tips te delen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

februari 21, 2024

februari 21, 2024

februari 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>