Categorie: Shoppen
Laatste Update: April 2024

Wil je ook graag meedoen aan de foute kersttruiendag? Is dat voor jou jaarlijks een traditie of ga je voor het eerst meedoen? Het leuke is natuurlijk dat je trui zo fout mag zijn als wat. Niets is te gek en niets is te fout. 

Welke dag is Foute Kersttruiendag 2022?

Foute Kersttruiendag 2022 valt op dinsdag 14 december 2022. Ook in dit jaar is de foute kersttrui weer helemaal trendy. Of je die dag nu werkt of ergens op bezoek gaat, de foute kersttrui hoort erbij. Misschien ligt er nog een van vorig jaar in de kast, dan is het een optie om hem nogmaals te gebruiken. Het kan natuurlijk ook leuk zijn om te shoppen voor een nieuwe foute kersttrui. 

In het buitenland is foute kersttruiendag al langer traditie dan in Nederland. Denk dan aan landen als onder meer Engeland, Canada en Amerika. Het idee achter deze truien is om wat tegenwicht te bieden tegen de nette kerstdagen. Weken van te voren wordt vaak al bedacht welk kerstdiner er geserveerd wordt. En de kerstkleding hangt meestal al weken van te voren netjes klaar in de kast. Hoe leuk is het dan om juist een poosje voor de kerst te kiezen voor een zo fout mogelijke trui. 

Wat maakt een kersttrui tot een ‘foute’ kersttrui?

Wanneer is een kersttrui nu een foute kersttrui? Meestal zijn de kleuren van deze truien rood of groen of een combinatie daarvan. Als afbeeldingen zie je de eland, sterretjes en vaak ook de baard van de kerstman. Als het maar kitsch is. Lekker fout en lekker kitsch. Denk zeker ook aan de Noorse trui, die doet het ook uitstekend als foute kersttrui.

Goed voor de dag komen op foute kersttruiendag?

Waar kun je shoppen voor je foute kersttrui? Onder meer in de volgende shops:

april 16, 2024

april 16, 2024

april 16, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>