Categorie: Baby
Laatste Update: April 2024

Als moeder wil je natuurlijk 24/7 weten of het goed gaat met je baby. Gelukkig is er een babyfoon app voor je iPhone waarmee je dit in de gaten kan houden. iPhones zijn daarentegen wel duur. De laatste modellen van Apple tikken inmiddels rustig de 1000,- euro aan. In dit artikel vangen we twee vliegen in één klap. We leggen je uit hoe je een babyfoon instelt op je iPhone en we vertellen je ook hoe je voordelig een iPhone op de kop kan tikken.

Hoe stel een babyfoon in op je iPhone?

Het instellen van een babyfoon op je iPhone gaat vrij eenvoudig. Je opent de App Store op je iPhone, je typt in ‘babyfoon’ en kijkt naar alle opties. Hier zie je zowel betaalde- als gratis versies. Bij betaalde versie ben je vrij van reclame, daar waar je voor de gratis versies waarschijnlijk wel advertenties tegen gaat komen.

Wanneer je de app gedownload hebt, wijst het zich vanzelf. Met een babyfoon app op je iPhone ben je van alle gemakken voorzien.

Een voordelige iPhone

Ja, het kan. Een refurbished iPhone is dé oplossing. Maar wat betekent ‘refurbished’? Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Refurbished iPhones zijn dus toestellen die een eerder leven hebben gehad, maar wel compleet van top tot teen zijn gecontroleerd en gereinigd. Sommige onderdelen worden ook vervangen. Hierdoor is een refurbished iPhone dus eigenlijk in technische nieuwstaat.

Het enige waarin je kan zien dat een refurbished iPhone geen nieuwe iPhone is, is aan de buitenkant. Sommige modellen bevatten nu eenmaal meer krassen of deuken dan de ander. Daarom onderscheiden aanbieders van refurbished iPhones de toestellen vaak in verschillende gradaties met ieder een andere prijs.

Welke refurbished iPhone moet ik kiezen?

Voor een babyfoon maakt het eigenlijk niet uit welke iPhone je kiest. Zolang de iPhone nog de meest recente iOS-versie ondersteunt dan. Dit is namelijk belangrijk omdat de apps alleen werken op recentere versies van iOS. Drie belangrijke iPhones van dit moment zijn de Apple iPhone X refurbished, de Apple iPhone XS en de Apple iPhone 11. Je kan de iPhone xs refurbished kopen maar je kan ook de iPhone 11 refurbished kopen bij Forza.

Vanaf welke leeftijd mag een baby in de buggy?

BABY TIP

Alle drie de toestellen zijn zeer geschikt. De iPhone XS is één jaar jonger dan de iPhone X maar ze beschikken beide over een premium design. Zo hebben ze beiden een roestvrijstalen rand om de behuizing. De iPhone 11 is de nieuwste van de drie en heeft een nieuwere chip, maar beschikt wel over een minder premium behuizing. Neem een kijkje op de site van Forza. Zij hebben een groot assortiment aan refurbished iPhones. Er is dus keuze genoeg!

april 2, 2024

maart 27, 2024

maart 12, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>