• Home
  • /
  • Shoppen
  • /
  • Legging voor jongetjes? Ja het kan echt!

Legging voor jongetjes? Ja het kan echt!

Laatste Update: Mei 2024

Jaren geleden kon je als moeder niet zo los gaan als je een jongetje kreeg. Nee, werd er een dochter geboren, dan kon je uitgebreid shoppen en de meest fantastische garderobe samenstellen. Die tijd is voorbij! Vandaag kun je ook prima los gaan als je moeder bent van een zoon. Natuurlijk kan een boy ook prima leggings dragen. Er zijn hippe jongens leggings in overvloed verkrijgbaar. 

Waarom wij fan zijn van leggings voor jongens

Een legging voor jongens is echt fantastisch. Een jongens legging geeft direct iets extra’s aan de outfit van je zoon. Het is onzin om te zeggen dat je alleen meisjes leuk kunt kleden. Ook jongens zijn daar zeker voor in de wieg gelegd. Je ziet op de social media overduidelijk dat steeds meer moeders kiezen voor een jongens legging.

Het is fantastisch om al die plaatjes van hippe jongens leggings voorbij te zien komen. Zeker als je kiest voor de juiste schoenen is de combi fantastisch. Dat het er zo super cute uitziet, is niet het enige voordeel. We zijn ook helemaal fan van leggings voor jongens omdat ze zo fijn dragen. 

Een legging zit gewoon lekker, ook bij een jongen. Als het om het draagcomfort gaat, is het wel een aanrader om een maatje groter te nemen. Dan zit de legging tenminste niet te strak. En je begrijpt dat het dan net een stoere skinny is. Maar in dit geval met een gave print. 

Deze merken verkopen hippe leggings voor jongetjes

1. DILLING

Dilling verkoopt heerlijke leggings voor jongens. Ze zijn gemaakt van wol en heel vriendelijk voor de huid.

JOIN LIFE

Dit merk heeft een leuk assortiment als het gaat om leggings voor een jongen. Er zijn allerlei prints beschikbaar. Het mooie aan dit merk is ook dat de kleding op een verantwoorde en duurzame manier is geproduceerd.

3. Mingo

Ook Mingo verkoopt leuke leggings voor jongens. Er zijn allerlei effen modellen verkrijgbaar, maar je ziet er ook een heel aantal met streepjes. 

Jouw jongen moet het wel zelf ook leuk vinden!

Een legging voor jongens kan natuurlijk alleen als je kind het zelf ook wil. Heb jij nog een babyboy in huis of is je zoontje nog een peuter, dan speelt dit natuurlijk niet zo. Wil je echter je eigenwijze, lieve, stoere kleuterzoon een legging aantrekken, doe dat dan alleen als hij het zelf leuk vindt. 

Je moet er niet aan denken dat de andere kinderen hem uitlachen. Dit is natuurlijk heel verschillend per school en per groep. Zijn er meer jongens die een legging dragen in de klas of op de peuterspeelzaal, dan heb je natuurlijk meteen een andere situatie.

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>