Houten speelgoed ijsjes zijn altijd erg leuk om mee te spelen. Kinderen verzinnen van alles met deze houten ijsjes en het is prettig dat je hiermee duurzaam speelgoed in huis hebt dat lang meegaat. 

Wat maakt speelgoed ijsjes zo populair?

Kinderen en ijsjes is altijd een goede combinatie. Welk kind begint er nu niet te glimmen als je vraagt of hij een ijsje wil. Daarom is spelen met speelgoed ijs ook altijd leuk. Het stimuleert de fantasie van peuters en kleuters. Door de speelgoed ijsjes bedenken ze dat ze lekker op vakantie gaan of dat ze het heel erg warm hebben en elkaar een van de houten speelgoed ijsjes geven. Verder zijn speelgoed ijsjes populair dankzij hun vrolijke uitstraling. Het is aantrekkelijk speelgoed om mee te spelen. Het is ook erg leuk om de houten ijsjes te combineren met een ijskar of met een vitrinekast. Dan spelen de kinderen al snel dat ze de ijsjes kopen en verkopen. 

5 x Het leukste speelgoed ijs

1. New Classic Toys houten speelgoed ijsset

Met deze houten ijsjes komt het spel vanzelf op gang. Dit kleurrijke setje houten ijsjes bestaat uit vier hoorntjes, zes bolletjes, een waterijsje, een chocolade ijsje, drie macarons op een dienblad, twee schoteltjes, twee lepels en een ijsschep. Zo kunnen de kinderen elke keer weer een andere combinatie maken en hier heel gevarieerd mee spelen. 

2. Speelgoed ijsjes Hema

Dit speelgoed set bestaat uit een houder met drie ijshoorntjes, drie ijsbollen en een ijsschep. De kinderen kunnen de hoorntjes ook heel goed vullen met zand en water en zo allerlei fantasie-ijsjes bedenken. 

3. Viga 6 stuks houten speelgoed ijsjes

Deze ijsjes van hout zien er heel aantrekkelijk uit. Ze zijn gemaakt van stevig hout, dus dit speelgoed gaat lang mee. De vrolijke kleuren hebben een aantrekkingskracht op jonge kinderen. Ze worden geleverd met een handige standaard waar de ijsjes inpassen. 

4. Little Dutch Strandset ijsjes

Deze ijsjes worden niet voor niets omschreven als strandset. Het is superleuk om dit houten speelgoed mee te nemen op vakantie of tijdens een dagje strand. Je kind heeft dan een emmertje met hengsel en verschillende houten speelgoed ijsjes. De zeef, de zandvormpjes en de ijslepel maken dit setje helemaal af. 

5. Honeybake ijsjes op standaard

Dit speelgoed is heel robuust en heeft vrolijke kleurtjes. Bij dit setje krijg je 6 verschillende ijsjes en een houten standaard. Hier passen de ijsjes mooi in. Het is een groot voordeel dat er gebruik gemaakt is van gifvrije verf. Het is dan geen enkel probleem als je kind een keer echt aan het ijsje besluit te likken. 

Voor welke leeftijd zijn Houten speelgoed ijsjes geschikt?

Houten speelgoed ijsjes zijn leuk voor kinderen vanaf een jaar of 3. Rond die tijd komt het fantasiespel en het rollenspel steeds meer op gang. Tijdens hun spel willen peuters en kleuters de grote wereld nabootsen. In de zomer is het natuurlijk ontzettend leuk om met elkaar ijsjes te verkopen en op te smikkelen. Het is afhankelijk van de ijsjes die je neemt of ze ook voor jongere kinderen geschikt zijn. Neem je houten ijsjes die geen losse onderdelen bevatten en waarbij absoluut gifvrij materiaal is gebruikt, dan kun je het speelgoed ook al wel aan kinderen vanaf 1,5 jaar oud geven.

Over de auteur

Tamara

Hoi! Mijn naam is Tamara en sinds een aantal maanden vaste schrijver voor Mutsy.nl. Zelf ben ik moeder van 3 kinderen in de leeftijd tussen 3 en 12 jaar. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te bloggen en mijn ervaringen en tips te delen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

mei 31, 2022

mei 31, 2022

mei 31, 2022

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>