De mooie moedermelk sieraden van Mama Jewels

Laatste Update: Mei 2024

Moedermelk sieraden van Mama Jewels maken de bijzondere band tussen jou en jouw kindje draagbaar. De sieraden zijn een persoonlijke herinnering aan een bijzondere periode. Een verfijnd en bijzonder sieraad. Net zoals de liefde die je voelt voor jouw kleine wondertje.

Wat zijn moedermelk sieraden van Mama Jewels?

Mama Jewels maakt verfijnde sieraden van jouw moedermelk. Zoals ringen, armbanden, bedels en geboortestenen. Een juweeltje van een herinnering aan een bijzondere tijd. De moedermelk wordt verwerkt tot een bijzondere armband, een ketting met een hanger of een ring met insluitsels. Zoals een plukje haar, glitters of zelfs de geboortekleur van jouw kindje.

De moedermelk sieraden zijn verkrijgbaar in hoogwaardige edelmetalen. Zoals goud, zilver en rosé-goud. Het materiaal, de kleur steen en het ontwerp bepaal je zelf. Je hebt zelfs de mogelijkheid om het sieraad te laten voorzien van een gravure. Zoals de geboortedatum of de naam van jouw baby. Het resultaat? Een uniek mama sieraad als dierbare herinnering.

Sieraden met moedermelk: persoonlijk cadeau en aandenken

De zwangerschap is bijzonder, maar dat geldt zeker ook voor de periode nadat jouw kindje is geboren. Eindelijk kun je jouw kleintje in je armen sluiten. Alles wat je voelt is onvoorwaardelijke liefde. Natuurlijk wil je dat deze bijzondere tijd zo lang mogelijk duurt. Deze kostbare herinneringen neem je mee in je hart en draag je voor altijd met je mee. Dat doe je onzichtbaar én zichtbaar met de unieke moedermelk sieraden van Mama Jewels.

Deze juweeltjes zijn een perfect cadeau voor nieuwe mama’s. Ze zijn een weerspiegeling van de liefdesband tussen moeder en kind. Ben je net mama geworden en wil je de bijzondere tijd na de bevalling altijd dicht bij je kunnen dragen? Elke moedermelk hanger, bedel of ring met geboortesteen is uniek. Net zoals de liefde en de trots voor jouw baby.

Waar kun je deze mooie sieraden voor mama’s bestellen?

Bij Mama Jewels vind je de mooiste borstvoeding sieraden voor moeders. Zoals zilveren ringen, gouden bedels of armbanden die je kunt laten graveren. Elk sieraad wordt op maat gemaakt met jouw moedermelk. Een juweel dat niet alleen uniek is, maar ook een prachtige herinnering is aan een nog bijzondere tijd. Nadat je jouw bestelling hebt doorgegeven aan Mama Jewels, ontvang je een kit waaraan je jouw moedermelk kunt toevoegen en retourneren. Je ontvangt jouw juweeltje na circa 6 weken in huis. Draag het met liefde.

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>