• Home
  • /
  • Shoppen
  • /
  • Mutsy Kinderwagens Kopen? Dit zijn de opties!

Mutsy Kinderwagens Kopen? Dit zijn de opties!

Laatste Update: Mei 2024

Mutsy kinderwagens hebben heel wat te bieden op het vlak van comfort en veiligheid, dat is zeker. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk om precies het goede model kinderwagen te vinden.

Als je graag meer weet over de verschillende opties, welke unieke eigenschappen deze hebben en welke accessoires er voor Mutsy buggy's zijn, lees dan snel verder!

1. Mutsy Nexo

De Mutsy Nexo is de idéele kinderwagen als je op zoek bent naar een model dat gestroomlijnd oogt en goed comfort biedt voor je baby of kindje.

Door de combinatie van een elegant onderstel en een klassiek ogende bovenkant, kap en handvatten is de Mutsy Neo ideaal voor een traditionele look.

mutsy nexo

2. Mutsy Evo

De Mutsy Evo is dan weer iets robuuster, doordat het onderstel breder is en de bovenzijde en kap van de buggy ook lager staan.

Wel zorgen de combinatie van een zakje onderaan de buggy en een klassiek ogende kap voor een prachtige kinderwagen die ondanks zijn traditionele uitstraling toch alle moderne comfort biedt.

mutsy evo

3. Mutsy Nio

De Mutsy Nio Kinderwagen is dan weer de ideale oplossing als je een kinderwagen zoekt met extra ligruimte voor je baby of kindje.

De wielen op dit model zijn daarbij iets breder en groter, waardoor je extra stabiliteit hebt tijdens het rijden op een oneffen ondergrond. En dat draagt natuurlijk bij aan het comfort van je baby!

mutsy nio

4. Mutsy Igo

Ten slotte is er de Mutsy Igo, een kinderwagen die een iets moderner onderstel heeft en met tal van accessoires uitgebreid kan worden.

Toch vallen ook bij deze kinderwagen de typische kenmerken van het merk Mutsy op: een strak design, houtkleurige handvatten en een moderne uitstraling.

mutsy igo

Baby en kinder spullen met de hoogste korting!

Profiteer nu van de knotsgekke aanbiedingen op babypark op meerdere merken en verschillende categorieën!


Welke accessoires zijn er voor de Mutsy kinderwagen?

Naast de kinderwagens die Mutsy aanbiedt, hebben zij ook verschillende leuke en handige accessoires die je kunt gebruiken bij je kinderwagen. Hieronder een overzicht!

1. Voetenzakken

Voetenzakken dienen om de voeten van je baby te beschermen tegen wind en koude. Je sluit ze met een eenvoudige rits en haalt ze er ook snel af.

2. Regenhoezen

Een goede regenhoes beschermt je baby tijdens een natte rit, maar ook de kwetsbare onderdelen van je kinderwagen zelf.

3. Parasols

Opzetparasols dienen dan weer om felle zon uit de ogen van je baby te houden. Je bevestigt zo'n parasol gemakkelijk aan het centrale frame van de buggy!

4. Meerijdplankje

Ten slotte vind je ook tal van meerijdplankjes van Mutsy, die dienen om een tweede, grotere kindje te laten meerijden als je met de kinderwagen op stap bent.

Is een Mutsy buggy hetzelfde als een kinderwagen?

Een Mutsy buggy is het ideale vervoermiddel voor je baby als hij of zij al iets groter is. Een dergelijk model is veel lichter en gemakkelijker te manoeuvreren dan een kinderwagen, die doorgaans over een vlak bedje beschikt en stevigere wielen en frame heeft. 

Mutsy kinderwagen prijzen

Een Mutsy kinderwagen kopen is een goede investering als je geld wilt besparen en toch kwaliteit wilt. Sommige modellen kosten niet meer dan 200 euro, maar je vindt ook tal van collecties die 500 euro of meer kosten. Toch ben je met een Mutsy kinderwagen nog een stuk goedkoper af dan de meeste andere merken!

mei 15, 2024

mei 14, 2024

mei 14, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>