myPOS go2 review: onze ervaringen

Laatste Update: juli 2024

MyPos Go2 Review

myPOS Go 2

Onze score

Ben jij op zoek naar een betaaloplossing voor jouw bedrijf? Dan is myPOS go2 wellicht de oplossing voor jou. Met myPOS go2 kan je gemakkelijk en veilig kaartbetalingen accepteren, waar je ook bent. Met deze betaaloplossing heb je geen vaste kosten of contract nodig

Bovendien kun je zelf bepalen welke betaalmethoden je wilt accepteren, zoals contactloze betalingen, pinbetalingen of betalingen via een QR-code. Probeer myPOS go2 nu gratis uit en ervaar zelf hoe eenvoudig en flexibel deze betaaloplossing is voor jouw bedrijf.

Ben je op zoek naar een mobiel betaalapparaat voor je bedrijf of als freelancer? In deze MyPos Go2 review bespreken we de mogelijkheden en functies van deze mobiele POS terminal, de kosten en de voor- en nadelen van het apparaat.

Ook de ervaringen van gebruikers zullen aan bod komen, zodat je zeker weet wat je kan verwachten als je besluit een myPOS Go2 te kopen!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

12

Uur onderzoek gedaan

64

 Ervaringen gecheckt

6+

Pinautomaten vergeleken


Wat is myPOS go2?

myPOS Go2 is een mobiel pinapparaat waarmee kleine bedrijven of zelfstandigen gemakkelijk en veilig kaartbetalingen van hun klanten kunnen accepteren. myPOS Go2 ondersteunt verschillende betaalmethoden, zoals creditcards, bankpassen en mobiele betalingen.

Het apparaat is compact en draagbaar waardoor het kan worden gebruikt op verschillende locaties. Om deze reden is het een uitstekende betaaloplossing voor op evenementen of op locatie bij klanten thuis of op kantoor. De voorganger was de MyPos Go.


myPOS go2 functies en mogelijkheden

De myPOS Go staat bekend om zijn handige features. Het kleine pinapparaat kan je betalingen een stuk soepeler laten verlopen. Onderstaand zetten we enkele belangrijke functies en mogelijkheden van myPOS Go voor je op een rijtje:

 • Licht en compact, met slechts 180 gram en zijn kleine zakformaat is de myPOS mini een handig, mobiel betaalautomaat.
 • Overal betalingen accepteren van alle belangrijke creditcards en betaalpassen, evenals betalingen via Apple Pay, Samsung Pay en Google Pay.
 • Geen vaste abonnementen of contract, je betaalt enkel transactiekosten per betaling. (LET OP: je kunt er ook voor kiezen om WEL een abonnement aan te schaffen in ruil voor nog lagere transactiekosten.)
 • Ondersteunt betalingen in meerdere valuta's wat internationale transacties mogelijk maakt.
 • Directe toegang tot transactieoverzicht waardoor je je inkomsten en uitgaven goed kan bijhouden.
 • Mobiele app waarmee je betalingen kan beheren, facturen kan maken en meer.
 • Verschillende beveiligingsfuncties om je bedrijf en klanten te beschermen tegen fraude of diefstal.

Kortom, myPOS Go biedt bedrijfseigenaren een handige en veilige manier om kaartbetalingen te innen waar ze ook zijn, zonder vast te zitten aan een langlopend abonnement of contract.

Voor wie is myPOS go geschikt?

myPOS Go is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven of individuele ondernemers die graag betalingen op locatie of onderweg willen accepteren. Het mobiel pinapparaat wordt gebruikt door verschillende soorten ondernemingen, denk aan: mobiele cafés, marktkramen, taxichauffeurs, schoonheidsspecialisten, kappers, enzovoort. Met een myPOS Go zijn zij bereid om ook kaartbetalingen te accepteren.


Als je bijvoorbeeld het probleem ervaart dat jouw klanten niet altijd de mogelijkheid hebben om contant te betalen, kan myPOS Go een goede oplossing zijn om ook kaartbetalingen te accepteren. Ook voor bedrijven die internationale betalingen willen accepteren is myPOS Go geschikt, omdat het pinapparaat meerdere valuta's ondersteunt.

Meest gekozen modellen van dit moment

Hoe zit het met de kosten van myPOS go

De kosten van myPOS Go2 bestaan uit twee onderdelen, namelijk: de eenmalige aanschafkosten van het apparaat en de transactiekosten per betaling. Onderstaand lichten we deze kosten verder aan je toe!

Eenmalige aanschafkosten

Een myPOS Go2 apparaat dien je eenmalig aan te schaffen voor € 79. Binnen dit bedrag valt 1 jaar garantie. Wanneer je een extra jaar garantie wil ontvangen, betaal je € 15 euro bovenop het aanschafbedrag. Er zijn verder geen maandelijkse kosten verbonden aan het gebruik van myPOS Go. Het apparaat kan worden gekocht via de myPOS-website of bij een van de geautoriseerde resellers.

Transactiekosten

myPOS Go hanteert transactiekosten tussen de € 0,13 en € 0,25 per betaling. Hoeveel je betaald is gebaseerd op het aantal transacties per maand. Afhankelijk van het totale aantal transacties in een maand, val je in een bepaalde staffel. Er zijn drie staffels:

 • Standaard: € 0,25 per transactie
 • > 150 transacties per maand: €0,17 per transactie
 • > 500 transacties per maand: €0,13 per transactie

Let op: als je kiest om wel een maandelijks vast bedrag te betalen, betaal je lagere transactiekosten. Je kunt makkelijk aan de hand van de hoeveelheid transacties die je doet uitrekenen wanneer je het goedkoopst uit bent.

Voordelen vs. nadelen

Net als elk ander betaalsysteem heeft ook myPOS Go zijn eigen voordelen en nadelen. Onderstaand hebben we zowel de voordelen als nadelen van myPOS Go voor je op een rijtje gezet!

Voordelen myPOS go

 • Geen contract of maandelijkse kosten, alleen transactiekosten per betaling.
 • Verschillende betaalmethoden mogelijk; creditcards, betaalpassen, Apple Pay, Samsung Pay en Google Pay;
 • Geleverd met mobiele app om betalingen te beheren, facturen te maken en meer;
 • Toegang tot transactieoverzicht, waar inkomsten en uitgaven bijgehouden kunnen worden;
 • Betalingen worden in meerdere valuta's ondersteunt binnen heel europa;
 • Goede beveiligingsfuncties om gebruikers en consumenten te beschermen tegen fraude of diefstal;
 • Flexibel in gebruik, werkt vanuit verschillende locaties;
 • Betalingen worden snel uitbetaald op je zakelijke rekening, binnen binnen 1-2 werkdagen.

Nadelen myPOS go

 • Kan niet verbonden worden met Wi-Fi, alleen met de ingebouwde gratis simkaart;
 • Geen pinautomaat voor pinbonnen, dus E-bonnen via sms of e-mail. Als je dit wel wil kun je kiezen voor de MyPos Carbon;
 • Beperkte batterijduur, het apparaat moet worden opgeladen.

myPOS go2 ervaringen

Om myPOS go goed te kunnen beoordelen, is het belangrijk om naar de ervaringen van eerdere gebruikers te kijken. Zij hebben het product echter mogen uitproberen en kunnen de kwaliteit en bruikbaarheid van het product beter beoordelen. Door de ervaringen van andere gebruikers te lezen krijg je een vollediger beeld bij myPOS go. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen beslissing neemt voordat je het product aanschaft!

Onderstaand zetten we scores van myPOS go op verschillende reviewplatformen voor je op een rijtje:

3.7/5
4,2/5
3.1/5

Zoals je ziet zijn de ervaringen wisselend maar grotendeels positief. Wat regelmatig benoemd wordt in de positieve reviews is de flexibiliteit van myPOS Go. Het apparaat kan worden gebruikt in verschillende situaties, waaronder op locatie, in de taxi, op evenementen of onderweg. Het ondersteunt ook betalingen in meerdere valuta's, waardoor ook internationale transacties mogelijk zijn. Negatieve reviews benoemen de batterijduur van het apparaat of late reactie van de klantenservice.


Conclusie myPOS go

myPOS Go is een handig en flexibel betaalapparaat dat bedrijven in staat stelt om kaartbetalingen te accepteren waar en wanneer ze ook zijn. Wat fijn is, is dat je voor deze betaaloplossing niet vast zit aan maandelijkse kosten of een vast contract. Daarnaast is het apparaat eenvoudig te gebruiken en beschikt het over een handige mobiele app. Ook is myPOS transparant over de kosten waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Als laatste ondersteunt de betaalterminal betalingen in meerdere valuta's waardoor je ook in staat bent internationale betalingen te ontvangen.

Enkele nadelen zijn de beperkte batterijduur en de afwezigheid van een bonprinter waardoor je alleen elektronische bonnen kan sturen. Ondanks deze nadelen zijn de meeste gebruikers erg tevreden met hun myPOS Go. myPOS Go is daarmee een goede optie voor de meeste bedrijven en freelancers die vaak onderweg zijn en hier een handig, mobiel betaalapparaat voor zoeken.


Extra informatie over myPOS go

Klantenservice

De online helpdesk van myPOS is telefonisch bereikbaar (+31 13 7820990) of je kan hen een e-mail sturen op support@mypos.nl.

Opzeggen

Wanneer je besluit myPOS Go niet langer te willen gebruiken, hoef je het apparaat niet op te zeggen. Er zit geen contract of abonnement aan verbonden waardoor je gewoon kan stoppen het apparaat te gebruiken.

juli 10, 2024

juli 10, 2024

juli 4, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>