• Home
  • /
  • Lifestyle
  • /
  • Satisfyer Pro 2 Review: het beste speeltje ooit? [Test 2024]

Satisfyer Pro 2 Review: het beste speeltje ooit? [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Hallo lieve lezers, vandaag deel ik iets heel persoonlijks en spannends met jullie: mijn ervaring met de Satisfyer Pro 2 Next Generation

Voor Mutsy.nl heb ik deze "revolutionaire" vibrator mogen testen en in deze uitgebreide review deel ik mijn ervaringen met jullie. 

Ook al heb ik dit apparaat nog niet zo heel lang in bezit, ik kan met zekerheid zeggen dat het al een flinke impact heeft gehad op mijn "seks" leven haha!

Kortom, lees gauw verder en ontdek hoe dit apparaat een verschil heeft gemaakt in mijn leven en waarom ik denk dat het een plekje verdient in jouw nachtkastje.

Review in het Kort

Satisfyer Pro 2 ervaringen
Mijn score
9.5

Gebruiksgemak

Stimulatie 

Functies

Wat ik goed vind

  • De eerste vibrator die me binnen 1 minuut een orgasme heeft gegeven
  • Ik vond het apparaat verrassend eenvoudig te bedienen met de intuïtieve plus- en min-knoppen
  • Dankzij de waterdichtheid is hij ook goed in bad te gebruiken
  • Ontzettend stil

Wat ik minder vind

  • Niks!

Eerste indruk van de Satisfyer Pro 2

Het uitpakken van de Satisfyer Pro 2 was al een ervaring op zich. Het apparaat zit in een stijlvolle verpakking en komt met een handige USB-oplaadkabel.

Het magnetische oplaadpunt is een slimme touch, hoewel het even wennen was dat het apparaat plat moet liggen om op te laden. Ik herinner me nog hoe ik het voor de eerste keer in mijn handen hield, vol verwachting en een beetje nerveus over wat komen zou.

Het gebruik

Het gebruik van de Satisfyer Pro 2 was een openbaring. De bediening is intuïtief, met plus- en min-knoppen om de intensiteit aan te passen.

Het apparaat is verrassend stil, wat een groot pluspunt is. Ik woon nog bij mijn ouders en wil natuurlijk niet dat iedereen mee kan genieten wanneer ik een intiem momentje met mezelf heb. 

Goed, het apparaat werkt dus gemakkelijk en het de bediening is simpel.

Maar het echte wonder gebeurde toen ik het apparaat in actie zette. De clitorisstimulatie door luchtdruk is iets wat je moet ervaren om te geloven.

Het is zacht, maar oh zo krachtig. Ik herinner me de eerste keer dat ik het gebruikte, het gevoel was zo anders dan alles wat ik eerder had ervaren. Het was alsof ik een geheel nieuwe dimensie van genot ontdekte.

In de onderstaande video kun je horen hoe het geluid is van de Satisfyer Pro 2. Hij is redelijk stil, tot je naar de hoogste standen gaat. Deze standen heb ik echter nog nooit gehaald haha.

Waterdicht wonder

Mutsy heeft mij gevraagd om de grootste pluspunten te delen. Een van deze pluspunten is het feit dat de Satisfyer pro 2 waterdicht is.

Ik was extreem benieuwd hoe het zou presteren in bad, en laten we zeggen dat het niet teleurstelde. 

Het voegt een hele nieuwe dimensie toe aan ontspanning in bad. De eerste keer dat ik het in bad probeerde, was magisch. Het water voegde een extra laag van sensatie toe, waardoor de ervaring nog intenser werd. 

"In bad met de Satisfyer Pro 2 werd een gewone avond een onvergetelijke ervaring, waar water en wellust in perfecte harmonie dansten."

Zou ik de Satisfyer Pro 2 aanbevelen?

Ik zou de Satisfyer Pro 2 absoluut aanraden. De Satisfyer Pro 2 is meer dan alleen een speeltje; het is een ervaring. Hij is betaalbaar, effectief en heeft een luxe uitstraling. 

Het feit dat het oplaadbaar en waterdicht is, maakt het ongelooflijk veelzijdig. En met 11 verschillende standen is er voor elk wat wils.

Het heeft mij ontzettend geholpen om mijn lichaam op nieuwe manieren te verkennen en heeft een nieuwe dimensie toegevoegd aan mijn persoonlijke genot.

Conclusie

Inmiddels heb ik de Satisfyer Pro 2 review een aantal maanden in gebruik en in alle eerlijkheid denk ik dat er weinig elektronische apparaten in mijn leven zo veel gebruikt worden als deze vibrator.

Ik durf oprecht te zeggen dat de Satisfyer Pro 2 mijn "seks"leven voor goed heeft verandert. Ik had best wel veel moeite met het krijgen van een orgasme in het verleden. Dit maakte mij ontzettend onzeker. Echter, heeft de Satisfyer mij laten zien dat het niet aan mij ligt en dat ik prima een orgasme kan krijgen.

Voor iedereen die nog twijfelt om een Satisfyer Pro aan te schaffen zou ik zeggen: doe het! Je gaat er geen spijt van krijgen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de Satisfyer Pro 2 opladen?

Je kunt de Satisfyer gemakkelijk opladen middels een USB-oplader. Deze wordt geleverd bij het kopen van de Satisfyer Pro 2. 

Moet ik de Satisfyer Pro 2 schoonmaken?

Voor de hygiëne is het verstandig de Satisfyer Pro 2 regelmatig schoon te maken. Je kunt het siliconenkapje gemakkelijk van de Satisfyer af halen en schoonmaken. Ook kun je deze kapjes los kopen bij bijvoorbeeld EasyToys.nl. Het reinigen van de Satisfyer Pro doe je het beste met warm water en milde, antibacteriële zeep.

Heb je glijmiddel nodig om de Satisfyer Pro 2 te gebruiken?

Nee, je hoeft geen glijmiddel te gebruiken wanneer je van plan bent de Satisfyer Pro 2 te gebruiken. De Satisfyer Pro 2 werkt namelijk op luchtdruk en het siliconen mondje wordt niet ingebracht.

Is de Satisfyer Pro 2 stil?

Ja, de Satisfyer Pro 2 is enorm stil in gebruik. Dit in tegenstelling tot de Satisfyer Pro 1, hierbij kwamen veel consumenten met de feedback dat het apparaat te veel geluid maakte. De Satisfyer Pro 2 daarentegen is ontzettend stil in gebruik.

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>