• Home
 • /
 • Shoppen
 • /
 • Toet toet auto’s: alles wat je moet weten [+ overzicht]

Toet toet auto’s: alles wat je moet weten [+ overzicht]

Laatste Update: Mei 2024

Toet Toet auto's wellicht een van de populairste speelgoed items van dit moment. Niet voor niets natuurlijk, Toet Toet auto's vallen namelijk bij ontzettend veel kinderen in de smaak.

In dit artikel gaan we je alles vertellen wat je moet weten over Toet Toet auto's. Zo vertellen we je wat Toet Toet auto's precies zijn, wat de Toet Toet auto zo uniek maakt en delen we uiteindelijk een compleet overzicht van verschillende Toet Toet auto's.

Wat zijn Toet Toet Auto’s?

Toet Toet Auto's zijn kleurrijke, interactieve speelgoedauto's ontworpen door VTech, gericht op jonge kinderen. Deze auto's zijn uniek vanwege hun vermogen om te zingen en te praten, waardoor ze niet alleen leuk, maar ook educatief zijn.

Elke auto heeft een eigen naam en persoonlijkheid, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid voor kinderen. Ze zijn gemaakt om de fantasie en het speelplezier van kinderen te stimuleren, met vrolijke kleuren en geluiden die aansluiten bij de belevingswereld van peuters en kleuters.

Hieronder zie je een overzicht van verschillende Toet Toet auto's en de namen hierbij. 

Wat zijn toet toet auto's

Wat maakt de Toet Toet auto’s collectie zo populair?

Iets wat geluid maakt, heeft vaak aantrekkingskracht op jonge kinderen. Bij de Toet Toet auto is dat altijd het geval. Eindeloos herhaalt een jong kind de bewegingen waardoor de liedjes en het praatstemmetje van de auto te horen zijn.

Daarnaast spreken de vrolijke kleuren van de Toet Toet auto’s peuters en kleuters aan. Met dit speelgoed komt een kind haast vanzelf in een heerlijke fantasiewereld terecht en beleeft het allerlei mooie avonturen. Het is ontzettend leuk om de collectie uit te breiden. Elke auto heeft zijn eigen naam en persoonlijkheid. 

Toet Toet namen en auto overzicht

De toet toet auto's van VTech zijn dus ontzettend populair onder kleine kinderen. Om deze reden is er een groot assortiment aan verschillende toet toet auto's. Momenteel zijn er maar liefst 26 verschillende toet toet auto namen te koop


Toet toet auto's zijn verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes. Hieronder vind je een overzicht van alle toet toet namen op dit moment:

 • Ad Quad
 • Amir Ambulance
 • Bart Brandweer
 • Brent Brandwagen
 • Bruno Bus
 • Harvey Helikopter
 • Kevin Kiepwagen
 • Owen Auto
 • Pieter Politieauto
 • Pim RC Politie
 • Ralph Raceauto
 • Ronnie Raceauto
 • Skott Skiracer
 • Tijn Traktor
 • Timo Tankwagen
 • Tygo Takelwagen
 • Vasco Vliegtuig
 • Vico Vuilniswagen

Toet Toet Auto accessoires

De wereld van toet toet auto's is groter dan alleen de auto's zelf. Door de ongekende populariteit van deze auto's zijn er tegenwoordig verschillende accessoires die je kunt kopen voor toet toet auto's.

Om deze reden hebben we hieronder een overzicht gemaakt van de belangrijkste en leukste toet toet autoaccessoires van dit moment.  

1. VTech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne

De VTech Toet Toet Auto's Brandweerkazerne is een populaire accessoire voor de toet toet auto's. Met een draaibaar platform kunnen de auto's vliegensvlug naar beneden om naar de brand te racen. Interactie met de 4 Magische Sensors activeert vrolijke reacties. De brandweerkazerne kan worden gecombineerd met andere Toet Toet Auto & speelsets voor eindeloos speelplezier. Deze set bevat Bas Brandweer, 6 melodietjes, 3 gezongen liedjes, en heeft een stevig, duurzaam ontwerp met automatische uitschakeling.

2. Vtech Toet Toet Auto's Wegdelen

Deze set, ontworpen voor gebruik met Toet Toet Auto's, bevat meerdere Magische Sensors die interactief reageren met de voertuigen. Creëer eindeloze speelroutes door de wegdelen te koppelen aan andere Toet Toet Auto's speelsets. De set bevat drie Magische Sensors, waarbij voertuigen, apart verkrijgbaar, leuke reacties activeren bij het passeren.

3. Toet Toet Auto's Disney Minnie's IJssalon Speelset

Voor de meisjes is deze Disney set van Minnie's een absolute aanrader. Begeleid Minnie met haar ijscowagen langs de Magische Sensors voor leuke reacties. Gebruik de lift om de wagen naar hogere etages te brengen. Sorteer de vormpjes door ze in de juiste ramen te plaatsen, waarna ze in de laadbak vallen. Activeer de lanceerder om de ijscowagen via de glijbaan naar beneden te sturen, zodat Minnie haar bestellingen kan afleveren.

Voor welke leeftijd zijn Toet Toet Auto’s geschikt?

Toet Toet Auto's zijn vooral geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Er zijn geen onderdeeltjes die inslikgevaar opleveren en de kleine auto’s liggen goed in de nog kleine kinderhand.

Kinderen onder de 1 jaar zullen nog niet heel veel met de auto’s doen, maar al vanaf de eerste verjaardag is dit speelgoed heel geschikt. Zeker tot een jaar of 5 blijven de Toet Toet Auto’s populair speelgoed voor jongens en meisjes. 

Veelgestelde vragen 

Hoeveel Toet Toet Auto's zijn er?

Er zijn verschillende modellen van Toet Toet Auto's, elk met een unieke naam en persoonlijkheid. Voorbeelden zijn Ad Quad, Amir Ambulance, Bart Brandweer, Brent Brandwagen, Bruno Bus, en vele anderen. Deze diversiteit in modellen zorgt ervoor dat er voor elk kind een favoriete Toet Toet Auto te vinden is.

Toet Toet Auto Namen

Elke Toet Toet Auto heeft zijn eigen naam die bijdraagt aan zijn unieke karakter. Namen zoals Harvey Helikopter, Kevin Kiepwagen, Owen Auto, Pieter Politieauto, Pim RC Politie, Ralph Raceauto, en vele anderen geven elke auto zijn eigen identiteit.

Toet Toet Auto: Welke Leeftijd?

Toet Toet Auto's zijn vooral geschikt voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Deze speelgoedauto's zijn veilig voor jonge kinderen en bieden geen inslikgevaar. Ze zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes, waardoor ze goed hanteerbaar zijn voor deze leeftijdsgroep.

Welke Leeftijd Toet Toet Auto?

Toet Toet Auto's zijn ideaal voor kinderen vanaf hun eerste verjaardag tot ongeveer 5 jaar oud. Ze zijn aantrekkelijk en veilig voor peuters en kleuters, stimuleren de fantasie en zijn bestand tegen het speelgedrag van jonge kinderen.

Welke Toet Toet Auto's zijn er?

Er zijn diverse Toet Toet Auto's beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en functies. Zo zijn er modellen als Tygo Takelwagen en Vasco Vliegtuig, naast vele anderen. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat kinderen een rijke en gevarieerde speelervaring hebben.

mei 22, 2024

mei 22, 2024

mei 21, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>