De geboorte van een kind is keer op keer een bijzondere gebeurtenis. Het is een compleet nieuw leven en dat moet natuurlijk gevierd worden. Cadeautjes horen daar bij. Ben jij een aanstaande vader en wil jij ook iets geven na de geboorte? Dan kun je in dit artikel inspiratie op doen, zodat je goed voor de dag komt.

Hoera, een kindje geboren!

Negen maanden lang hebben jij en je partner uitgekeken naar de komst van de kleine. Als het moment eenmaal daar is, dan is er dus zeker iets te vieren. In het begin zal het even wennen zijn met de uitbreiding van het gezin, maar al snel voelt het enorm vertrouwd. Waarschijnlijk komt er een hoop op je af en stroomt ook het kraambezoek al snel binnen. Allen komen ze jullie nieuwe gezinslid bewonderen en vaak nemen ze de leukste cadeautjes mee. Een hoop gezelligheid dat gepaard gaat met de nodige aandacht die jullie gezin van harte verdiend. 

Cadeau voor mama

Een vrouw heeft natuurlijk een topprestatie geleverd en daar mag wel wat tegenover staan. Een lief cadeau voor mama doet het dan ook altijd goed. Maar wat is nu leuk om als vader te geven na de geboorte van je kind? Het belangrijkste is om te onthouden dat het in eerste instantie gaat om het idee van waardering dat je partner krijgt. Wil je het eenvoudig houden? Denk dan eens aan een cadeaupakket met allerlei lekkere dingen die een vrouw tijdens de zwangerschap niet mocht. Voeg hier een leuk tijdschrift bij, al dan niet gecombineerd met een flesje (alcoholvrije) wijn en misschien wat douche- of badproducten. Dit zorgt voor een stukje me-time voor een vrouw, waardoor het gegarandeerd een schot in de roos zal zijn.

Een blijvende herinnering

Toch is het ook leuk om iets persoonlijks te geven, waardoor een cadeau een blijvende herinnering blijft. Hoe leuk is het dan ook om bijvoorbeeld een ketting met naam te geven? Persoonlijker kan bijna niet en zeg nu zelf; met een mooi sieraad scoor je toch altijd wel? Voor de kleine zelf kun je denken aan een baby armbandje. Niet alleen staat dit onwijs schattig, maar het is ook nog eens leuk om voor later te bewaren. Vaak heb je hierbij de mogelijkheid om ook de geboortedatum op de achterkant te laten graveren. Op deze manier ben je zeker van een cadeau dat van grote emotionele waarde is.

Over de auteur

Tamara

Hoi! Mijn naam is Tamara en sinds een aantal maanden vaste schrijver voor Mutsy.nl. Zelf ben ik moeder van 3 kinderen in de leeftijd tussen 3 en 12 jaar. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te bloggen en mijn ervaringen en tips te delen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen.

april 26, 2023

april 14, 2023

februari 2, 2023

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>