Beste Nageldroger [Test 2024]

Laatste Update: Mei 2024

Best Geteste Nageldroger

LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

Ben jij opzoek naar de beste nageldroger voor je gelnagels? Die hebben wij gevonden! Vol trots presenteren wij je de LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels. Deze nageldroger is al beste uit onze nageldroger test gekomen. 

Deze nageldroger heeft 36 LED lampen waardoor je nagels binnen 30 a 60 seconden droog en uitgehard zijn. Zo verpest je dus nooit meer je natte nagels! 

Met deze beste nageldroger kan je thuis gemakkelijk zelf gelnagels zetten. Wij hebben deze nageldroger niet voor niets geselecteerd als beste nageldroger 2024. 

Wil je meer weten over deze beste nageldroger? Klik dan snel op de button hieronder!

Een van de grootste irritaties van vrouwen is toch wel het verpesten van je net gelakt nagels omdat ze toch nog niet helemaal droog zijn. 'Lekker dan nu kan ik weer overnieuw beginnen' denk je dan. Gehaast lak je de nagel weer opnieuw hopend dat je nagel nu wel echt droog is. Veel vrouwen die dit lezen zullen zich vast herkennen in deze situatie, maar hoe los je dit probleem op? 

Wij hebben die oplossing gevonden, namelijk een Nageldroger! Met een nageldroger kan je thuis gelnagels zetten, dus geen gezeur meer met natte nagels! Door gebruik te maken van een nageldroger met LED zijn je nagels binnen 1 minuut droog. Ook blijft gellak veel langer zitten dan gewone nagellak. Dat is win win. Het kost je dus minder tijd om je nagels te laten drogen en je kan langer genieten van je gelakte nagels. 

Nu zit je waarschijnlijk met de vragen: 'Wat is de beste Nageldroger?' en 'Welke nageldroger past het beste bij mij?' Wij gaan deze vragen voor je beantwoorden. Wij hebben een test uitgevoerd onder tientallen verschillende nageldrogers.

De nageldrogers zijn getest op verschillende criteria waaronder wat is de beste nageldroger volgens de consumentenbond. Aan de hand van de resultaten van onze test hebben wij een mooie top 5 beste nageldrogers samengesteld. Ben jij benieuwd naar deze top 5? Lees dan snel verder en ontdek welke nageldroger het beste bij jou past!


Hoe hebben wij getest?

Om een betrouwbaar advies te geven hebben wij een unieke testmodus ontwikkelt, hierdoor weet je zeker dat je geen miskoop doet!

15

Producten getest

5

Uur onderzoek gedaan

28

 Ervaringen gecheckt

12

Webshops vergeleken


Top 5 Beste Nageldrogers

LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

Beste koop nageldroger
1.  LifeGoods 54W LED Nageldroger voor gelnagels 

Rostem 120W LED Nageldroger Lamp

Beste sterke nageldroger 
2. Rostem 120W LED Nageldroger lamp

De Sera UV Lamp Gelnagels 168W

Beste nageldroger met lang snoer
3. Sera UV lamp Gelnagels 168W

80 Watt UV LED lamp nagels

Beste nageldroger met infrarood sensor
4. SUN X5 MAX - 80 Watt UV LED Gel lamp  

LifeGoods 120W LED nageldroger UV lamp

Beste nageldroger voor handen & voeten
5. LifeGoods 120W LED Nageldroger UV lamp

Top 10 beste nageldrogers

Heb je geen tijd om dit hele artikel te lezen? Door op onderstaande knoppen te drukken word je automatisch doorverwezen naar de top 10 beste nageldrogers. 


Waar moet je op letten bij het kopen van een nageldroger?

Hoe kies je dan een goede nageldroger uit en wat is het verschil met een nageldroger van mindere kwaliteit? Het aanbod van nageldrogers is heel groot en natuurlijk wil jij de beste nageldroger kopen. Onderstaande criteria hebben wij meegenomen in onze nageldroger test. Wij raden je aan om deze criteria mee te nemen als je besluit om een nageldroger te kopen. 

Wattage 

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de wattage van de nageldroger. Hoe hoger de wattage hoe sneller je nagels drogen onder de lampen. Het is daarom belangrijk om goed te kijken naar de wattage en de aangegeven droogtijd van de nagels. 

Type lamp

Als tweede is het belangrijk om te kijken naar het type lamp van de nageldroger. In de meeste nageldrogers zijn uitgerust met een LED lamp of UV lamp. Het is belangrijk om naar het type lamp te kijken omdat de gel nagellak hierop is aangepast. 

Voedingstype

Als derde is het belangrijk om te controleren wat het voedingstype is van de nageldroger. Dit kan nog wel eens verschillen. Nageldrogers hebben meestal als voedingstype adapter of batterijen. Het is daarom belangrijk om te controleren wat het voedingstype is en of de benodigde adaptor/ batterij wordt geleverd bij de nageldroger. 

Garantie

Als laatste is het belangrijk om de garantieperiode van de nageldrogers te controleren. De garantieperiode is meestal een jaar. Mocht de nageldroger binnen de garantieperiode stuk gaan dan kan dit gemakkelijk worden opgelost met de verkoper. 

Let op! Zorg dat je gedurende de gehele garantieperiode het aankoopbewijs bewaard. Dit is namelijk je garantie bewijs. 


Wat is de beste nageldroger van 2024? 

Na een hoop nageldroger testen en controleren of ze aan de bovenstaande criteria voldoen hebben wij een top 5 samengesteld. In onze top 5 hebben wij een divers aanbod gecreëerd zodat er voor iedereen wel een beste nageldroger tussen zit. 

1.  LifeGoods 54W LED Nageldroger voor gelnagels

LifeGoods 54W LED Nageldroger voor Gelnagels

9.3

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.8

Type lamp

9.4

Prijs / kwaliteit

9.5

De LifeGoods 54W LED Nageldroger voor gelnagels is de beste nageldroger van 2024! Deze nageldroger is uitgerust met 36 krachtige 54W LED UV-lampen, hierdoor wordt het licht goed verdeeld over de nagels. De lampen zorgen ervoor dat de gellak binnen 30 a 60 seconden droog en uitgehard. Dit is 3 keer sneller dan de gemiddelde nageldroger. 

De UV-lampen bootsen natuurlijk wil licht na waardoor ze geen schade toe brengen aan je nagels en huid. Door het half afgesloten design van de nageldroger zijn ook de ogen en huid beschermd tegen blootstelling aan het UV-licht. Ook als je last hebt van een gevoelige huid kan je deze nageldroger gebruiken. Deze nageldroger heeft namelijk een low-heat functie waardoor de lamp niet pijnlijk is voor de nagels en huid. Wel duurt het drogen van de nagels langer bij het gebruik van de low-heat functie.

De beste prijs voor de LifeGoods 54W LED Nageldroger voor gelnagels vind je bij de rode knop!

Voordelen LifeGoods 54W LED Nageldroger voor gelnagels

 • Adapter wordt bij de lamp geleverd 
 • Beschikt over ISO 9001, CE & RoHS certificaten  
 •  Eenvoudig in gebruik
 •  Low-heat functie voor gebruikers met een gevoelige huid

Nadelen LifeGoods 54W LED Nageldroger voor gelnagels

 • Snoer van de adapter is vrij kort  

2.  Rostem 120W LED Nageldroger Lamp

Rostem 120W LED Nageldroger Lamp

9.1

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.3

Type lamp

8.6

Prijs / kwaliteit

9.8

Op de tweede plek hebben wij de Rostem 120W LED Nageldroger Lamp geselecteerd als beste sterke nageldroger. Deze nageldroger is uitgerust met 36 ultra-sterke LED UV-lampen met 120 watt aan vermogen. De combinatie van de lampen en wattage zorgt ervoor dat jouw nagels binnen no time droog zijn! 

De UV-lampen geven zacht paars licht dat is niet schadelijk voor je ogen. Dit heeft namelijk hetzelfde effect op je ogen als het kijken naar je telefoon en/of televisie. Ook is deze nageldroger uitgerust met een timer die in te stellen is in vier verschillende standen en deze timer laat ook de resterende droogtijd zien. 

Doordat deze nageldroger is uitgerust met de LED UV-lampen maakt deze nageldroger gebruik van een dubbele golflengte technologie. Dit betekent dat deze nageldroger geschikt is voor bijna iedere soort gel. 

Voordelen Rostem 120W LED Nageldroger Lamp

 • Uitgerust met smart sensor
 •  Onschadelijk voor de ogen 
 • Adapter wordt bij de nageldroger geleverd

Nadelen Rostem 120W LED Nageldroger Lamp

 • Beschikt niet over ISO 9001 certificaat 
 • Snoer is vrij kort

3. Sera UV Lamp Gelnagels 168W

De Sera UV Lamp Gelnagels 168W

8.7

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.2

Type lamp

8.3

Prijs / kwaliteit

8.7

Als derde hebben wij de Sera UV Lamp Gelnagels 168W geselecteerd als beste nageldroger met lang snoer. Deze nageldroger heeft een snoer van maar liefst twee en een halve meter! Een verlengsnoer heb je dus niet nodig als je deze nageldroger wil gebruiken. 

De nageldroger heeft 42-LED lampen die samen een kracht hebben van 168 watt. In de combinatie met het UV licht zorgt dit ervoor dat je nagels na 10 seconden al droog zijn. Als je dit te kort vindt en je liever je nagels wat langer wil laten drogen kan je de timer instellen op 30,60 of 99 seconden. 

Door middel van een infrarood sensor gaat de lamp automatisch aan en uit zo hoef je geen knopjes in te drukken om de lamp aan en uit te zetten. Ook heeft deze lamp een hele grote droogruimte, waardoor je de gellak op je hele hand in een keer kan laten drogen. 

Voordelen Sera UV Lamp Gelnagels 168W

 • Digitale display voor de timer 
 • Extra lang snoer 
 • Nagels harden goed uit

Nadelen Sera UV Lamp Gelnagels 168W

 • Alleen te gebruiken voor een manicure

4. SUN X5 MAX - 80 Watt UV LED Gel lamp 

80 Watt UV LED lamp nagels

8.5

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

9.0

Type lamp

8.3

Prijs / kwaliteit

8.1

Op de vierde plek hebben wij de SUN X5 MAX - 80 Watt UV LED Gel lamp geselecteerd als beste nageldroger met infrarood sensor. Door de infrarood sensor gaat de lamp automatisch aan en uit. De knop op de bovenkant van de nageldroger kan je dus niet gebruiken om de nageldroger aan en uit te zetten. Deze knop is bedoelt voor de timer van de nageldroger. De timer is in te stellen op vier verschillende standen waaronder een low heat mode.

De lampen van de nageldroger zijn 45 UV LED 80W lampen om de nagels zo snel en efficiënt mogelijk te laten drogen. Let wel op dat als je deze lamp aanschaft je UV nagel producten gebruikt. Deze nageldroger werkt het beste in combinatie met UV nagelproducten. 

Voordelen SUN X5 MAX - 80 Watt UV LED Gel lamp 

 • Gemakkelijk in gebruik  
 • UV lamp is patent gecertificeerd
 •  De nageldroger heeft een low heat modus

Nadelen SUN X5 MAX - 80 Watt UV LED Gel lamp 

 • Werkt alleen goed met UV nagelproducten  

5. LifeGoods 120W LED nageldroger UV lamp

LifeGoods 120W LED nageldroger UV lamp

8.2

Eindbeoordeling

Gebruiksgemak

8.4

Type lamp

7.1

Prijs / kwaliteit

8.0

Wil je liever een nageldroger die je voor een manicure en pedicure kan gebruiken? Tuurlijk begrijpen we dat en daarom hebben wij de LifeGoods 120W LED Nageldroger UV lamp geselecteerd  als beste nageldroger voor handen en voeten. Deze nageldroger is speciaal gemaakt voor manicures en pedicures. 

Deze nageldroger is uitgerust met 36 LED UV-lampen 120W. Deze combinatie van lampen en wattage zorgt ervoor dat je nagels super snel drogen. Ook zorgt deze combinatie ervoor dat deze nageldroger werkt met elke soort gel zoals basecoats en topcoats. 

Door de verwijderbare onderkant kan deze nageldroger ook gebruikt worden voor je teennagels. Dit werkt heel makkelijk. Als je de onderkant en bovenkant loskoppelt is het enige wat je hoeft te doen de bovenkant over je teennagels te plaatsen. Zo kan de gel lak goed uitharden. 

Voordelen LifeGoods 120W LED Nageldroger UV lamp

 • Geschikt voor manicure en pedicure
 •   Goede prijs-kwaliteitverhouding 
 • CE/ RoHS gecertificeerd 

Nadelen LifeGoods 120W LED Nageldroger UV lamp

 • Het snoer is vrij kort

mei 23, 2024

mei 23, 2024

mei 23, 2024

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>